reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula wleź na gadu,mam ciekawy link dla Ciebie :-p

Vegas świetne ciuszki.

Ja muszę Julce dokupić jeszcze z dwie pary legginsów, mam już 3 i tak mi się w nich podoba że rajstopy poszły w odstawkę.

reklama
Dziewczyny hahahah
pekam ze smiechu.
julka dopiero sie kapie bo taks ie bawila ze nei myslala o spaniu...
no i m wlasnie ja rozebral do kapieli a ta sie mu zsikala na nogi:D

aaa no widzisz Paula, już wklejam

to więc są butki co J mi wczoraj kupił
DSCN3846_640x480.jpgDSCN3848_360x480.jpgDSCN3847_360x480.jpgDSCN3844_640x480.jpg
jak widac teraz w nich jeszcze pochodzę a tak to będą dobre na jesień i zimę, ale i tak cieszę się, że je mam:-) kupię sobie po 10ym trampy na koturnie:-) czy tam obcasie bo nie pamiętam już co to było, w każdym bądź razie cacuszka:-D

a to sukienka, 5zł za nią dałam:-D
DSCN3867_360x480.jpgDSCN3865_360x480.jpg

koszula za 12zł
DSCN3862_640x480.jpg

i bluzka za 16zł
DSCN3861_640x480.jpgDSCN3860_640x480.jpg

Mój Antos tez bardzo drobniutki jest waży zaledwie 9,5 kg i ma 78 cm, to są aktualne wymiary z 9 marca tak że kruszynka z niego w porównaniu z Waszymi bąblami ale rozrabia za trzech łobuz mały:-D

Vegas
fajowe ciuszki i butki zarówno Twoje jak i Martynkowe.:tak:
Kama a ty babo dałaś przepis na krakersa z kaszą manną zrobiłam i pyszotka,Antek wcina aż mu sie uszy trzęsą i nawet Z smakuję choć on raczej mięsożerny jest hehehe.Teraz to często robię bo mnie samej tez zasmakowało a przepis już paru osoba sprzedałam więc Dziękuję Ci dobra kobieto.:-)

Vegas świetne są te buty, w jakim sklepie je kupiłaś? jak dorwę takie same w siebie to od razu biorę ;-)

Justyś fajnie że się na coś przydałam :-)

A ja dziś będę blok robić, jakoś mnie ochota naszła na domowe słodycze.

Na podwórku na szczęście dzisiaj już trochę ładniej, przynajmniej nie pada.

Idę zjeść jakieś śniadanie dopóki Julka jeszcze śpi.

witam.
Kamaa Ty jak coś napiszesz to naprawdę, sopaść z krzesła można :laugh2::laugh2::laugh2:
Daffi Śliczna Jest Julka.
Vegas Super fotki, a z Ciebie to laska jak nic. Martynka też będzie laseczka. urodę ma po mamie chyba.
ładne buciki kupiłaś dla Martnki, Twoje też są superaśne. ile z anie dałaś?
ELiza, Kamaa, Callie zdrówka. Pocieszę Was że mnie cały rok gardło boli i nic nie pomaga.

u mnie dzisiaj pochmurnie się zapowiada, tak jak wczoraj, ale może się na dór wyjdzie potem.

fikusek pociesze Cie, u mnie bylo tak samo jak u Ciebie tye ze teraz pada juz deszcz...:dry:

No nie nadrabiam bo małz wylaczyl mi BB i sie zresetowalo to co nie przeczytalam i niewiem od ktorej strony to bylo...;] wybacztcie?:-p

reklama
cześć;-)

Eliza oczywiście,ze wybaczamy:-)

Vegas świetne te Twoje buty;-) i ciuszki Martynki też:-)

u nas pogoda też jakaś taka dziwna. Wcale się nie wyspałam, jest z nami nowa dziewczyna,ale tak masakrycznie chrapała w nocy że myślałam że zaraz wyjdę i pójde spać na korytarz:-D

a zapomniałam napisać,ze mój wczoraj przygarnął psa do domu:-p także teraz mamy dwa:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry