Kamiśka :)
Fanka BB :)
Trinaa znam ten ból z Nami na sali też leżała babka, która chrapała jak niedźwiedź i coś tam jeszcze stękała, na szczęście po 3 dniach ją wypisali.
U mnie też pada
U mnie też pada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej....
Witam nowe mamusie.... mam nadzieje że zostaniecie na dłużej....
Vegas zdjęcia świetne...te ciuszki również butki są zaje....
Co do wzrostu Martynka to strasznie drobniutka bedzie... Kuba juz nosi na 92 rzeczy....a Daff co do Julki to rzeczywiście długa jest... Ja Sebue kupowałam na 104 jak miał 2,5 roku... ciekawe po kim ona taka wielka
Dziewczyny wszystkie co sie pochorowały kurować sie tu szybko bo zaraz całe BB bedzie chore
A u mnie tak jakoś.... noc była w sumie w porządku Kuba sie zbudził w pół do 3 , brzuszek go bolał bo jak zaczełam masować to w pampersie bombardowanie było no i usiedliśmy w fotelu zakryliśmy sie i tak spaliśmy do 4 ... potem grzmotka przełożyłam do łózeczka i do siebie poszłam... R nawet tego nie zauważył... no ale jego w nocy obudzic to cud...
2 Dni temu na puste mieszkanko nademną wprowadziła sie rodzinka z 2 dzieci.... mniej wiecej w wieku moich cieszy mnie to bo lada moment bedzie ciepło i Seba bedzie sie mial z kim bawic Od samego rana słychac maleńkie stópki .... ale mi to tam nie przeszkadza