reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zywa to jutro mi napisz jak sie korzysta z tego zamknietego i gdzie on jest hehe :tak: no a na temat Twojego przyjaciela to powiem ze jestem pewna ze to zazdrosc kiedy ojciec malej byl daleko nie bylo takiego kontaktu itd a teraz boi sie ze zejdzie na plan drugi przyjazn miedzy facetem a kobieta nie zawsze jest bezinteresowna czasem mamy na mysli inne relacje a zblizanie sie do osoby przez przyjazn to bradzo dobry ze tak powiem kamuflarz co nie oznacza ze to cos zlego moge o tym mowic bo ja i Kris bylysmy przyjaciolmi on w ogole zna dluzej mojego tate niz mnie !! i bylo podobnie (tyle ze ja juz dawno z nim jestem hehe) najpierw zalenia plakanie w ramie non stop razem i naprawde to bylo widac ze to przyjazn wyzywalismy sie pilismy razem piwo na imprezie sie zakladalismy czy ja wiecej facetow wyrwe czy on babeczek az tu nagle jak grom z jasnego nieba zaczol sie robic zazdrosny jak zmienilam szkole poznalam chlopakow itd o byle sms jak pisalam byl zly mowil ze nie wypada w towarzystwie pisac i rozne inne preteksty tylko ze wszylo to samo z mojej strony jak znalazl babe wiecznie obrazona hamskie odzywki z mojej strony az zrozumielismy co to jest i ze nie ma co sie oszukiwac...Twoj przyjaciel musi czuc to co Kris bo zachowanie identyczne tylko ze nie bardzo jestem w temacie w Twoich relacjac z tata maluszka musze poszukac postow o tym albo jutro popiszemy na tym wtajemniczonym hehe a teraz spij dobrze i nie drecz sie za duzo bo z ta wiazankom to przesadzil :confused:

reklama
netgirl ja od bebilona tylko wieczka odeywam plastikowe hehe wiem ze otwarte nie moze byc :tak: tym sreberkiem jest normalnie zamkniete :tak:czasem odrywam naklejki itp to samo robie z herbatkami a piersia karmic chce ale wiesz nie wiadomo ile dam rade a te mleka na starty nie pojda bo bebiko kupuje Krisowi bo on na mase to pije mleka niemowlece maja najlepsze i najzdrowsze skladniki ja za te mleka daje 5zl wiec sie oplaca jak nie wiem jak nie dziecko to stary kon wypija hehe a jak biore bebiko to tylko dniote kartonik wiec tez dalej jest zamkniete :happy2: ja glupia nie jestem hehe o nie nie :blink: dobrze mam wszystko obmyslane hihi to w takim razie nie bede mieszala tego mleka zaczne od bebilona i zobaczymy czy bedzie sluzyc narazie wezme zwykle jest tez HA czyli hipoalergiczny AR na ulewanie jest tez dla dzieci o malej wadze i jeszcze jedno przeciw kolkom i zaparciom wiec w razie tamto nie bedzie pasowac to sproboje inne chcialabym dawac mleka z firmy ktora wykladam bo wiadomo ze latwiej cos zalatwic

Ostatnia edycja:
netgirl zle mnie zrozumialas hihi tak haotycznie to napisalam :-pjesli mleko bebilon bedzie si to nie ma mowy o zmianie wiem ze dzieci zle znosza zmiane mleka brak kupki itd chodzilo mi ze jesli lekarz stwierdzi ze ma mocne ulewanie i trzeba zmienic mleko (bo to ze troszke sie uleje to normalne) albo ze przez kolki ona musi pic mleko AR to wtedy zminienie ale o tyle dobrze bedzie ze to i tak bedzie bebilon bo on ma 5rodzaji mlek poczatkowych :tak:teraz rozumiesz o co chodzi ?? hihi nastawiona jestem ma bebiko zwykle a zmienie jesli lekarz zaleci:-p aa co do Krisa on jest wysoki i ma twarde kosci cwiczy kupe lat i zawsze na mase i nigdy nic mu nie bylo wiadomo ze to moze wyjsc na starosc ale wez mu tlumacz ehhh ja sie nie wtracam u niego ta silownia to jak nalog a z drugiej strony dobrze ze ma jakies zajecie (wazy 120kg) on mi sie wydaje ze ma takie gabaryty na mase pije tylko to mleko niemowlece a tak to je normalnie nie robi tuczacych rzeczy on poprostu ma budowe taka dziwna

kurcze znowu mi polecialo nad ranem i teraz troche takiej wody z krwia huj wie co to jest juz mnie wszystko wkurw**** jak to wody to gdzie sa skurcze ?? ehh ja juz sama nie wiem jak ten porod ma przebiegac

Ostatnia edycja:
hej:-)
Mi wczoraj mała dala popalić, spała tylko godzine z tata na spacerze... wieczorem byla juz tak nieprzytomna... ale jak ja odkładałam do łozeczka to płacz:zawstydzona/y: byłam wyczerpana... ciagle chciała byc na moich raczkach, juz nawet nie na taty:-p zasneła ok 21... a ja wypilam sobie meliskę:-) i... mała spała do 1:30, 5 minut cyc (pociągła Niezle) i zasneła bez problemu:-) pozniej pobudka o 4:50, cyc i zasneła po 10 minutach:-) obudzila sie po godzinie, tatus przyniosl mi ja do wyrka, ale dałam cyca i znow zasneła do 8:-) Raj! a ja spałam 9 godzin:eek::eek::eek: niesamowite:-):-):-):-)
a smoczka nie dam... po odzzwyczaic od smoczka trudno i w ogole nie jest wskazany smoczek gdy karmi sie piersią, bo dziewcko moze miec problem z ssaniem sie:-p a jak juz... to wole zeby ssała paluszek, to naturalne jest:tak: wczoraj z czystej ciekawosci chcialam zobaczyc jak mała zareaguje na smoka i... oczywiscie nie chciała go:-) wiec widocznie nie dla niej smoczki, aja sie ciesze, ze mnie potrzebuje smoka:-)
dzis mykamy na urodziny do mojej babci... :-) troszke czasu na swiezym powietrzyu mała spedzi, bo tam piekny ogród maja:tak:
a Paulinka znów smacznie spi od godzinki:-)

asiowo no to super ze mala tak spala :tak: i dzis pewnie tez wieczorkiem wam szybciutko padnie bo swierze powietrze ja wymeczy :-) zdrowo tak przebywac z maluchem na powietrzu dotlenienie sprzyja :-p a jaka pogoda u was ? bo u mnie padac bedzie niestety albo stety hehe przynajmniej mnie upal tak nie meczy ;-)

własnie sprobowałam jak działa laktator i udało mi sie sciagnac 40 ml:-p 2 cyca nie oprozniam, bo mała zaraz moze chciec piciu, a nie wiem czy bedzie umiała jesc z butelki... jak załapie butelke to wtedy bede musiala 2 cyc tez oproznic:-p i bede miala mleczko na wypad do dziadkow:-p chcialabym, aby umiała jesc i z cyca i z butelki, bo mi to troszke zycie ułatwi... zobaczymy:tak:

a narazie pogoda taka sobie, ale cieplutko i nie pada... chcialabym zeby tak zostało, bo slonko schowane:-)

ja sobie spalam teraz jakas zamroczona i zamulona chodze ASIOWO no pewnie ze fajnie jakby umiala i cyca i budle i mysle ze pewnie zaciagnie jak masz kupiona odpowiednia koncowke do butelki

a tu dalej pustki eeeh gdzie wy wszystkie jestescie ??:-(

Hej hej! Baby, co z Wami, ta niedziela jakaś taka nie tego, a Was gdzie wywiało?? Rany... świat schodzi na psy... ;-)

reklama
Do góry