nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
zywa to jutro mi napisz jak sie korzysta z tego zamknietego i gdzie on jest hehe no a na temat Twojego przyjaciela to powiem ze jestem pewna ze to zazdrosc kiedy ojciec malej byl daleko nie bylo takiego kontaktu itd a teraz boi sie ze zejdzie na plan drugi przyjazn miedzy facetem a kobieta nie zawsze jest bezinteresowna czasem mamy na mysli inne relacje a zblizanie sie do osoby przez przyjazn to bradzo dobry ze tak powiem kamuflarz co nie oznacza ze to cos zlego moge o tym mowic bo ja i Kris bylysmy przyjaciolmi on w ogole zna dluzej mojego tate niz mnie !! i bylo podobnie (tyle ze ja juz dawno z nim jestem hehe) najpierw zalenia plakanie w ramie non stop razem i naprawde to bylo widac ze to przyjazn wyzywalismy sie pilismy razem piwo na imprezie sie zakladalismy czy ja wiecej facetow wyrwe czy on babeczek az tu nagle jak grom z jasnego nieba zaczol sie robic zazdrosny jak zmienilam szkole poznalam chlopakow itd o byle sms jak pisalam byl zly mowil ze nie wypada w towarzystwie pisac i rozne inne preteksty tylko ze wszylo to samo z mojej strony jak znalazl babe wiecznie obrazona hamskie odzywki z mojej strony az zrozumielismy co to jest i ze nie ma co sie oszukiwac...Twoj przyjaciel musi czuc to co Kris bo zachowanie identyczne tylko ze nie bardzo jestem w temacie w Twoich relacjac z tata maluszka musze poszukac postow o tym albo jutro popiszemy na tym wtajemniczonym hehe a teraz spij dobrze i nie drecz sie za duzo bo z ta wiazankom to przesadzil