kurde ale mnie tu długo nie było nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta ;P
pamietam pamietam
jak milo ze sie pojawilas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny
Mam 20 lat, w maju matura, 11.06.2011 ślub.
Oboje pragniemy dziecka, i tutaj chciałabym Was młode mamy zapytać: czy jeśli zaszłabym w ciąże w kwietniu to czy mogłabym się bawić na swoim weselu w czerwcu?? Czy musiałabym bardzo uważać? Czytałam,że pierwszy trymest jest najważniejszy w rozwoju dziecka.
Cześć dziewczyny
Oboje pragniemy dziecka, i tutaj chciałabym Was młode mamy zapytać: czy jeśli zaszłabym w ciąże w kwietniu to czy mogłabym się bawić na swoim weselu w czerwcu?? Czy musiałabym bardzo uważać? Czytałam,że pierwszy trymest jest najważniejszy w rozwoju dziecka.
Cześć dziewczyny
rozłożyłaś mnie na łopatki tym tekstemdla mnie robienie tatuazu to lepsze niz orgazm chce sobie zrobic ale musze kase najpierw odlozyc bo to bedzie cos duzego napewno