reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja bym się nad zaporę na spacer wybrała, ale co mnie tam wkurza to straszny wiatr od wody wiejący:p można głowę stracic:p ale już jesteśmy po obiadku to pewnie za ok godz będziemy u teściowej. A za 2 dni urodzinki:)

reklama
Dłuuugi spacerek, lody i shake w McD oraz histeria małej zaliczone ;-) Było 12stopni :-D U nas też już słońce się schowało za chmurami.
Mała mi się strasznie rozwrzeszczała na spacerze, przemieszczałam się bocznymi uliczkami, żeby jak najmniej ludzi słyszało :-p Jak na złość przy takiej ładnej pogodzie wszędzie było pełno spacerowiczów ;-) Mała chyba już zmęczona i głodna była. Uspokoiła się pod biedronką, zrobiłam szybkie zakupy, dałam jej część z nich do zabawy i jakoś do domu dotarłyśmy. W domu dałam jej kromkę chleba jako przekąskę -uspokajacza i podgrzałam obiadek. Chleb zjadła grzecznie, a przy obiedzie takiego wrzasku narobiła, jakbym ją ze skóry obdzierała :-/ A był smaczny, bo próbowałam ;-) Sama robiłam :-D Niby zbyt zmęczona była do jedzenia łyżeczką, ale na wrzaski to miała zbyt dużo energii. I chrupki też miała siłę do buzi pakować. Oszustka mała :-D W końcu się poddałam z karmieniem, bo mi uszy puchły i nie chciałam sąsiadom psuć niedzielnego wypoczynku ;-) Zatem rozpakowałam cyca, mała się przyssała i po chwili spała. Mam nadzieję, że chociaż z godzinkę pośpi :tak:

No my dzis dwa spacerki zaloczylismy :tak: pogoda super! ;-) słoneczko sie schowalo za chmurki jakies... :dry:

Widac ze wszytskie na dworze czas spedzaja bo tutaj pustki :-) ;-)
Mi pewnie na dniach neta zablokują :dry: ehhh

Zapomniałam napisać, że w biedronce jest promocja na chusteczki Dada- 4-pak za 12zł :tak:
Mała się ciągle przebudza z płaczem, wędruje przez całe łóżeczko i zasypia. Ale teraz to już chyba nie zaśnie- idę ją wyciągnąć.

Eliza A co z twoim netem?

Jeszcze miałam się zapytać, kiedy zaczynałyście dzieciom zakładać kapcie i buty do chodzenia?

Ostatnia edycja:
My też byliśmy na spacerku ale dopiero koło 15 bo wcześniej też wyszliśmy owszem ale mały był taki marudny że z wózka chciał wyjść więc wróciliśmy do domku,i wyszliśmy dopiero po drzemce.
A tak to klucze juz od nowego mieszkania odebraliśmy i jutro zaczynają malować.Hura!
Teraz czekam na siostrę bo ma wpaść na kawkę a właściwie na chrzestnego Antosia bo to jej mąż.

koniczynka
tak 20 st. było a potem w południe termometr pokazywał 28 st. ale my na 8 piętrze mieszkamy.A co do butów to my na razie tylko na dworek zakładamy bo w domku to na nogach są z 5 min.

A my dzisiaj mieliśmy dzień pełen wrażeń ;-)

Zamiast płaszczyka kupiłam sobie w H&M super sexi koszulkę nocną, dzisiaj będzie wykorzystana :-D póżniej spacerek po parku i pizza na obiad.

Do domu zaszliśmy na chwilę a później do brata M wpadliśmy musiał dla M referencje do dotacji napisać, a my przy okazji ze szwagierką pół litra wiśniówki strzeliłyśmy, więc jestem baaaardzo chętna :-D

Justyś super że tak sprawnie poszło, powodzenia przy remoncie.

Aaaa dziewczyny jeśli któraś potrzebuje to w real są piękne meble szafka na buty, 6 wieszaków i szafka + lustro do przedpokoju za 150 zł :szok: jutro J jedzie kupić bo dzisiaj nie mieliśmy jak zabrać.

kama pol litra na dwie?;-) aj ty ty niedobra:-D nie podzelilas sie:-D

koleanki poszly,alan wykapany,najedzony i teraz lezy i zasypia:-)

reklama
Do góry