reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Za parę godzin nie będzie myślała o spaniu
Ale ma przerąbne, ja teraz nie chciałabym leże na porodówce
Zarwana noc, o nie!
Ale ma przerąbne, ja teraz nie chciałabym leże na porodówce
Zarwana noc, o nie!
no trina mnie to juz tak drazni ze wrr....a boje sie zeby do reszty mi nie wypadly choc i tak ich gesto mam ten nasz kiniorek zeby tylko wszystko dobrze bylo!kama chyba ze szybko sie uwinieto jeszcze zdazy sie przespac ;p
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
wow ja byłam na porodówce o 5, ale za nic w świecie nie chciało mi się spac z tych emocji zresztą od 3 z groszami miałam po nocy bo wody się ze mnie lałyKiniorek jest najlepsza napisala ze jest na tej porodówce ale idzie drzemac;p
no wiecie przy 2 cm rozwarcia moze te skurcze nie sa mocne.. jak ja mialam co 30 minut to spalam.. budzilam sie tylko na skurcz i spalam dalej.. ale przy takich co 7 min juz nie dawalam rady wytrwac.
najwazniejsze ze jest w stanie wypoczac.. moze szybciej czas jej zleci.. pzespi sie obudzi i zobaczy ilez to rozwarcia i jakie skurczybyki atakuja.
niehc korzysta niedlugo ta jej cisza i spokojna noc ulegna zmianom
nie mniej jednak zycze szybkiego porodu... choc na moje oko moze to jeszcze potrwac....
najwazniejsze ze jest w stanie wypoczac.. moze szybciej czas jej zleci.. pzespi sie obudzi i zobaczy ilez to rozwarcia i jakie skurczybyki atakuja.
niehc korzysta niedlugo ta jej cisza i spokojna noc ulegna zmianom
nie mniej jednak zycze szybkiego porodu... choc na moje oko moze to jeszcze potrwac....
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
A jak z tym ciśnieniem? No i Sn czy CC?