reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no trina mnie to juz tak drazni ze wrr....a boje sie zeby do reszty mi nie wypadly choc i tak ich gesto mam ten nasz kiniorek zeby tylko wszystko dobrze bylo!kama chyba ze szybko sie uwinie:)to jeszcze zdazy sie przespac ;p

no wiecie przy 2 cm rozwarcia moze te skurcze nie sa mocne.. jak ja mialam co 30 minut to spalam.. budzilam sie tylko na skurcz i spalam dalej.. ale przy takich co 7 min juz nie dawalam rady wytrwac.
najwazniejsze ze jest w stanie wypoczac.. moze szybciej czas jej zleci.. pzespi sie obudzi i zobaczy ilez to rozwarcia i jakie skurczybyki atakuja.
niehc korzysta niedlugo ta jej cisza i spokojna noc ulegna zmianom:D
nie mniej jednak zycze szybkiego porodu... choc na moje oko moze to jeszcze potrwac....

reklama
Do góry