reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hehe Daffi :p

zupaogórkowa nie ma innej opcji, bez znieczulenia nie siadam na fotel :-D

Ale mam cykora.... nie nawidze dentysty.... zawsze mowilam ze wole dzieci rodzic niz do dentysty chodzic..... :dry:

Eliza u mniewyrywanie n NFZ jest darmowe:-) ja ostatnio wyrywalam prywatnie i nic nie boalalo,Padn dentysta dlubal mi dlugo bo ten korzen sie pokruszyl ale nic nie czulam:-) mogby tak nawet i 2 godz jak nie bolalo:-D

Eliza to teraz w prezencie na święta będziesz zgrzewkę pepsi dostawać :-D

Powodzenia u dentysty.

Zupaogórkowa ale w Norwegii zarabia się tyle że 500 zł to pikuś.

A gdzie mieszkacie?

Ja panicznie bałam się dentysty, teraz tylko lekkiego stracha mam ale znieczulenie muszę mieć koniecznie, bo jak nie to nawet na fotel nie wsiadam :sorry2:

Paula no pan pan byl i na dodatek mlody pan:-D hehe a zawsze frafiam na przystojnych mldych dentystow:-D w klinice mialam to samo ja 8 wyrywalam:-D

Ale ja nie mówię o Twoich zarobkach ;-)

Tylko chodzi mi o to że nie ma co porównywać cen norweskich do polskich.

Chleb w N kosztuje 11zł, ale tam się zarabia 15-20 tyś miesięcznie, o to mi chodziło.

Ja nie siedzę w Norge mój M wcześniej siedział 2 lata.

A Ty masz męża/chłopaka? czy z rodzicami mieszkasz?

reklama
Do góry