reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi avatarek jest chyba losowy:D sami wyberaja kto ma byc;p
a ja obiecalam sobie nie grac a gram. ale ja glupia!

edit:

jestemw szoku. to synek mojej znajomej....
Apel o pomoc! - Witajcie na Stronie Adrianka
ja nei wiedzialam ze to tak drastycznie wyglada!!! zobaczcie nizej jak mu sie kregoskup zdeformowal!
jak mi zal takich dzieci... ze musza przez to przechodzic....

Ostatnia edycja:
reklama
kaamaa tak pewne:-) facet go namawial zeby szybko sie decydowal bo potrzebuja ludzi:-)

Trina w avatarku to Twój brzuszek? kurcze juz 28tc.... zaraz 30tc :-) ale zlecialo :-)

przynajmniej ktos was odwiedza... a ja sama siedze jak palec, pogoda do d... wiec nawet wyjsc sie nie chce.
Eliza jak zab?

Elizka wychodzi na to ze rozówd i to od razu, albo np nie bedzie mozna miec do drugiej osoby pretensje ze zwiaże i wykorzysta bo to przeciez nasz obowiazek... W ogóle wsczoraj był młody ksiadz i tak chrzanił ze mi go żal było w niektórych momentach:-D

Daffi ze im sie tak chce wybierać:-p

No strasznie zleciało Eliza :-) teraz pewnie będzie się wlekło w nieskończoność;-) zastanawia mnie jeszcze jak się będe czuła dalej,bo 7 maja idziemy na wesele,mam nadzieje że już za wiele nie urośniemy:-D

Daffi ja nie mam tyle cierpliwości do tego grania :-D moja siostra się za to wzięła,ale narazie bez skutku:-p

zupkaogórkowa a gdzie ty mieszkasz?
tak swoja droga to zupa ogorkowa to moja ulubiona zupa:D skad pomysl na taki nick?

moja ulubiona tez, a tu gdzie mieszkam nie ma kiszonych wiec nawet nie moge sobie zrobic :(
w Norwegii obecnie siedze i znajomych zadnych, wiec juz sie pazdziernika doczekac nie moge, przynajmniej nie bedzie mi sie nudzilo

reklama
Kamma ja mam dzisiaj do doopy pogodę ;/ Ale spoko. Uspokoiłam się po herbacie z melisą. Za chwilkę idę się położyć i jakiś film oglądnąć.

Do góry