reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pseudo takie bo uwielbiam zupe ogorkowa :)
dziewczyny zazdroszcze ze mozecie bete czesto robic, tu nie mialam robionej ani razu i podejrzewam ze miec nie bede. oby bylo wszystko ok. wiem ze plec nie ma wplywu na to co sie je, ale ludze sie i tak ze bedzie mala kluseczka :)

reklama
Nareszcie się wgrał:D
taki krótki (skracałam) i tak 50 mb zajmuje :/

[video=youtube;YoDDrTJRAbY]http://www.youtube.com/watch?v=YoDDrTJRAbY[/video]

słuchajcie tych okrzyków Julki w tle;p

Vegas fajnie mąż wygląda z Martynką :tak: A Martynka słodką minkę na tej pierwszej fotce zrobiła :-)

Daffi Nieźle sobie Julka radziła :tak: szkoda, że u nas ten tunel jest :dry: jakby nie było to też bym Zuzce pozwoliła :tak:

Zuzia właśnie zasnęła. Już myślałam, że dzisiaj mi później zaśnie, bo jak wracałyśmy to w samochodzie zasnęła :sorry2:

Daffi extra filmik! Julka niczego się nie boi:) jak patrzałam jak wchodzi po tych 'schodkach' to zaraz przed oczyma mam Martynkę, wchodzi tak samo po schodach w domu, uwielbia to na maxa, oczywiście z asekuracją mnie, mojej mamy bądź J:)

Vegas fajnie mąż wygląda z Martynką :tak: A Martynka słodką minkę na tej pierwszej fotce zrobiła :-)

Daffi Nieźle sobie Julka radziła :tak: szkoda, że u nas ten tunel jest :dry: jakby nie było to też bym Zuzce pozwoliła :tak:

Zuzia właśnie zasnęła. Już myślałam, że dzisiaj mi później zaśnie, bo jak wracałyśmy to w samochodzie zasnęła :sorry2:

ale z tek zakrecanej slizgawki lepiej sie julce zjezdzalo:D i caly czas tylem na czworaka;p
u nas na obie mozna dziecko podac bezpiecznie wiec nie ma problemu...
a zuzia przeszlaby przez tunel.. duza juz jest:d
nam sie tlyko wydaje ze nasze dzieci jeszcze za male.. ale za drugim arzem jak bylismy to siedzielismy a maluchy bawily sie same.
jedynie do zdjec czy slizgawek stalismy....

reklama
Daffi może i by przeszła ale jakoś nie mogłam sobie tego wyobrazić i jej nie puściłam :-p może następnym razem ;-)

Do góry