reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam nowe mamusie:-)

zupkaogorkowa ja z Mikim jadlam wsio słodkie i myslalam ze bedzie dziewczynka do 30tc bo niehcial sie pokazac a potem na usg zaskoczenie bo siurka widac:-p ;-)
Pati bedzie dobrze.... trzymaj sie:*

My juz po spacerku:-) super pogoda, gdyby nie ten zimny wiaterek.....;-) a Miki znow zaczyna sie wkurzac... wrrrrr zebym wiedziala o co mu chodzi i co mu pomoze...:-(

mi marzy sie coreczka, ale jeszcze nie mialam zadnego usg, poza tym za malo tygodni ma fasolka. widze ze masz az trojeczke :) pewnie masa roboty przy szkrabach. ja sie boje ze z jedynym sobie nie poradze :)

mi marzy sie coreczka, ale jeszcze nie mialam zadnego usg, poza tym za malo tygodni ma fasolka. widze ze masz az trojeczke :) pewnie masa roboty przy szkrabach. ja sie boje ze z jedynym sobie nie poradze :)
hehe mi tez marzyla sie by trzecia byla córeczka Lenka a wyszedl Mikus ale cóż;-) i tak kocham Go nad zycie;-) i czasem mysle ze lepiej ze jest chlopak bo jak patrze sie na Hania i na to jakie ma czasem fochy to wymiekam :-D :rofl2:
Nom mam trójke:-D roboty przy nich czasem jest duzo a czasami jest oki, daje rade:-)
Dasz rade, przy jednym brzdącu;-) nauczysz sie powoli wszystkiego;-)

Nie nie chodzi jeszcze ale od wrzesnia juz maszeruje obowiazkowo, takze narazie z trójeczka siedze w domku:-)
no Mikołaj słodziak na zdjeciach bo w rzeczywistosci teraz jest okropny... marudny.... te gorne jedynki nie chca mu wyjsc:dry:

NO mam nadzieje ze bedzie spokojniejszy;-) ale juz taki marudny jest z miesiac :dry: ehhhh, kilka dni tylko bylo takich super ale zazwyczaj marudzi;]
A czy sama daje rade to tak, mam mame obok czasem przychodzi, posiedzi ze mna, dzieciaki jej podokuczaja a tak to w ciagu dnia sobie sama radze;-) no i maz jak jest tez pomaga;-)

Moj pracuje calymi dniami, wiec chyba raczej wymiga sie od pomagania mi. no trudno, jakos sobie sama bede dawala rade. nie mieszkam niestety blisko moich rodzicow wiec jedynie "tesciowa" pozostala :) przynajmniej nie bedzie mi sie nudzilo.

reklama
paula jak zacznie się jej mania bajkowa to nie będziesz mogła jej od telewizora wygonić :-p Moja po kilka razy dziennie potrafi Peppę oglądać :sorry2:

kiniorek gratuluję ocen :tak::tak:

zupkaogorkowa witam :tak:
Ja jadlam ciągle słodycze w ciąży i jak widać jest córa ;-)

Ja dostałam od męża bukiet tulipanów i perfumy :tak::-) od taty czekoladki (i jak tu się odchudzać?:dry:), od teścia i brata kwiatka :tak:
Zuzia też oczywiście dostała prezenciki- słodycze :-p

My niedawno wróciłyśmy z Piły. Zuzi się bardzo podobało :tak: w sumie bardziej rozbrykała się pod koniec. Jeszcze na pewno nie raz pojdziemy :tak:
Dodaję kilka zdjęć:
Zobacz załącznik 334749Zobacz załącznik 334750Zobacz załącznik 334751Zobacz załącznik 334752Zobacz załącznik 334753Zobacz załącznik 334754Zobacz załącznik 334755

Do góry