reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kama nie wydziwiaj, pokaż się i mnie (nie mam dostępu na tajny). na pewno nie jest źle ;-)
laski co wy dziś z takimi filmami... już ani jednego linku od was nie otworzę :no:
anetka, świetne trampki, też się muszę wybrać do pepco bo dawno nie byłam.
umi, ja studiuję (a raczej studiowałam) zaocznie, teraz tylko raz w miesiącu jeżdżę do promotorki.

ale mnie skręca... :confused2: idę po niquitin...

edit. ViKamcia, Daniel też ma dziś dzień na "papa"... i "lala"... a o "mama" to zapomniał na amen...

u nas mama sie slyszy ale tata i tak króluje.....

kaamaa nie wywieniesz sie:D
wstawiaj i nie wymyslaj:D

reklama
cherie moja to "mama papa" woła już od 7 rano codziennie:-D
i siedzę z nią najdłużej jak mogę... albo ona siedzi sama na ogrodzie , znaczy ja na nią patrzę i jestem w drzwiach a ona biega...

ale żeby aż do 20 wołać:-D

Vi to nawet swoje buciki znajdzie i moje i czapkę założy.. i kurtkę przyniesie jak trzeba żeby tylko wyjść:-D

hehe paula moja zawsze też tak jak już sobie coś upatrzy to tam idzie i wołanie namawianie jej nie przemówi... nawet lizak nie pomoże:-D
a już na plac zabaw to zna droge na pamięć.... hehe idzie sobie ładnie chodaniczkiem , jeden zakręt drugi.. brame nawet otwiera..
i idzie się bawić mała dama:-p

Już chyba wiem gdzie jest kabel.... u Julki w skrzynce z zabawkami, jutro wyciągnę i wrzucę , fotkę już zrobiłam.

Paula bo nasze dzieci to już takie dorosłe są że już nas nie potrzebują :-D:-D

Maliwna koło laski to ja nawet nie stałam.... no chyba że Paula była w pobliżu :-D

kiniorek niech Kasperek juz wyskakuje z ciebie:p

Może mu sama to powiesz bo u mnie już nikogo nie słucha :-D

kiniorek mi te nakładki uratowały sutki :-D:-p bo Zuzia by je chyba całe w końcu odgryzła :sorry:

No właśnie słyszałam że nakładki są dobre przy karmieniu. Dobrze że dwa rozmiary. Musze je tylko wyparzyć.

Kiniorek- tylko od początku się nastaw,że karmienie boli. bo mnie nikt w tej kwestii nie uświadomił i pierwsze karmienia były dla mnie szczerze mówiąc czymś okropnym :-( jak tylko zacznie cię boleć,to zakładaj te nakładki- bo jak będziesz miała poranione sutki,to ciężko je będzie wygoić-szczególnie na początku,kiedy dzidziuś bardzo często się przysysa:) :tak:

No ja wiem że boli i że rany są. Właśnie ta sąsiadka miała tak że całe zakrwione jej się robiły. Na szczęście jeszcze mi sprezentowała krem MALTAN dla kobiet karmiących więc powinno pomóc.
Kurde tak na to karmienie się napaliłam. Chciałabym bardzo! Jeszcze myślę czy nie kupić w razie czego LACTINAL na wspomaganie laktacji.

A brzusio dalej mocno się stawia... I głowa też coś zaczyna boleć...

Krzysiek już po pracy. Pierwszy dzień i mówi że mógłby pracować w kiosku. Szkoda tylko że go nie zatrudni na stałe :-( Bo pracownikowi z orzeczeniem płaci 400 a jemu musiałby 1500 :-(

kiniorek ale nie karm ciągle przez te nakładki ;-) chyba, że naprawde ciężko będzie dziecku załapać albo będzie już naprawdę boleć. Ja założyłam dopiero jak już miałam sutka naderwanego.. :sorry:

Kaamaa tylko jutro na 100% wstaw :p

Co do nakładek to ja nie używałam (mam do oddania AVENTu S)bo jedne za małe a drugie za duże :-D:rofl2: Maja mnie pogryzła trochę,ale mleko z cyca czyni cuda i się szybko zagoiło ;-)

Cherie trzymaj się - nie daj się wstrętnym papierochom ;-)

femme fajnie Nina wygląda :tak:

Ja nie mam zamiaru na nakładkach jechać ciągle bo wiem ze to nie jest dobre... Ale podobno pomocne jak boli ;-)

Kurcze :-( ja chce iść rodzić :-(

reklama
ja te nakladki chwale osbie:d mi bardzo pomogly bo nawet mleko nie goilo sutkow. to bylo wspaniale roziwazanie dla mnie:)

Do góry