reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej, ja na chwilkę, w nocy dostałam takiej gorączki,ze aż dreszcze miałam. No i nie zwlekłam się z łożka rano na uczelnie, chyba jutro też nie pojde,bo nie chce wszystkich zarażać. Akurat musiałam się pochorować na weekend. Nie lubie mieć braków,ale cóż. W nocy i rano to nie wiedziałam co się ze mną dzieje, tak mnie trzęsło. A tak wogole to cała nasza trójka jakaś taka słaba,blada i bez chęci do życia. Zamówiłam pizze i nic dziś nie robie.

Najbliżej domu to mam taką salę zabaw:Tu planuje go zabrać.
http://www.nibylandia.katowice.pl/main/galeria_nibylandii_tychy_murcki_katowice.html

A tak to jeszcze w silesii tylko tam nie lubie jeździć, wolę małe markety niż ten zgiełk hipermarketów, napewno Adaś w takim zamieszaniu nie był by szczęśliwy.

Ostatnia edycja:
reklama
była Pszczyna w Gesslerce i już po niestety. Młoda o 18 się obudziła, więc szaleje w najlepsze:D

Lenka dużo zdrówka;*

lenka duzo zdrowka,oby szybko choroba poscila.

Ja polozylam mojego draniosa spac,jeszcze sie wierci w lozeczku,ale zmeczony byl to powinien pasc szybko.

i jak tam avatar? moj maz dzise ze swojego FB strzelal i kliknal tak szybko jak blyskawica.
jestem ciekawa czy moze i on wygral;p

Siostra M już pojechała..

Było bardzo sympatycznie,

Zuzia już spi

A lece do M bo statnio krzywo patrzy ze w necie siedze:-D

Mój tez kupy się brzydzi , wogóle jej nie przebiera, chodz kiedyś to robił

reklama
Do góry