reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KINIOREK - no lekarz powiedział że jest duża szansa że nawet do +2 czy +3 zejdzie więc mnie uspokoił ... przygotowana psychicznie na poród ? :-) ja bardzo miło wspominam :-p chciała bym to jeszcze raz przeżyć

VEGAS, TRINAA - no wiadomo teraz to będzie po prostu śmiesznie wyglądać bo te okulary są śmieszne :-D Oprawy MIRAFLEX - Baby Lux 3-5 lat - MIRAFLEX o takie :-p później już sobie dobierze jakieś ładne oprawki :-) jeszcze do tego będzie miała grube szkła :-p

TRINAA - ty się ciesz :-p ...jesteś jak jajko ... jak kinder niespodzianka :-D :-p

PAULA - uwielbiałam kiedyś funkcje ale niestety ja to z nauką mam tak że umiem do sprawdzianu a później już mi wylatuje z głosy :dry:

MARTYNKA - pewnie idźcie nawet dla maluszka który nie wykorzysta może w pełny wszystkich atrakcji będzie to frajda sama bym chciała żeby ktoś mnie w takie ogromne kulki wrzucił :-D :-p

K poleciał na chwilę do kolegi to wpadłam na szybkiego :-p Nina leży ale coś zasnąć nie może a wstaje przed 8 i nie śpi już w dzień :szok:

dziś wedle prośby J robiłam listę rzeczy, które potrzebuję. On z tego coś wybierze by mi na urodzinki kupic:p Fajnie. Ja potrzebuję tusz, podkład i krem na dzień, dodałam jeszcze bluzkę/ki oraz butki szpile na wiosnę. Ale te 3 pierwsze są mi bardzo potrzebne bo tuszu już prawie nie mam.

Femme moja bratanica ma takie same, tyle, że żółte.

VEGAS, FIKUSEK - wstawię zdjęcie Niny to padniecie pewnie :-p ale jej się podobały na szczęście :-) bardzo mi się podobał ten taki błękitny kolorek ale jak jej założyłam w ogóle jej nie pasowało :dry: a przecież ma niebieskie oczy ale jakoś tak zamiast twarzy same okulary były za bardzo się rzucały w oczy więc wzięłam różowe :-p

VEGAS, FIKUSEK - wstawię zdjęcie Niny to padniecie pewnie :-p ale jej się podobały na szczęście :-) bardzo mi się podobał ten taki błękitny kolorek ale jak jej założyłam w ogóle jej nie pasowało :dry: a przecież ma niebieskie oczy ale jakoś tak zamiast twarzy same okulary były za bardzo się rzucały w oczy więc wzięłam różowe :-p

czekam z niecierpliwoscia:-D jak patrze na swoje foty w okularach to padam:-D

a z lubelskiego ktos jest???
ja mam najblizej chyba do umi:yes::-)
te te te a ja to co ? :-p
ja mam jedna sukienke na 12-13 lat:-D i dodam ze jest na mnie dobra:-D
:-D ja ciągle chodze w sukience co nosiłam jak miałam 9 lat :-p ale wtedy byłam sporych rozmiarów a teraz jest na mnie dobra :-D chociaż czas robi swoje juz długo nie nachodzę, bo się rozpada:-p

nadrobiłamm wszystko;-)

kiniorek no weź Ty już na porodówkę jedź :-p

Ostatnia edycja:
reklama
niedaleko umi :-p Mielec :-p

edit.

femme okularki fajne, teraz niewidzisz Niny w nich ale przyzwyczaisz się, ja swoje też nie odrazu pokochałam :-p

Do góry