reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczyny ja tyko sie melduje na chwile bo mam tak cudowną pogode że wietrze wszystkie pościele drugie pranie juz w pralce a o 13 wróciłam do domu... jest tak wiosenna pogoda ze mi sie na wiosenne porządki zebrało ale nie mam czas....;-) zajrze wieczorkiem..:*

ALe dizsiaj ciepluto. Po obiadku zabrałam dizeci na dwór. niedawno wróciliśmy a S pojechał zakupy zrobić.
MAreczek dopiero przechodzi bunt dwulatka. Nie chce jeść niczego prócz serków. Nawet ulubionych kotletów czy gofrów nie chce. Ja nie qwiem co mu jest. Na wszystko mówi nie chce. A widac ze już flegmatycznie się porusza.
Anetka Jak ma się takigo faceta co ja to Tój jest ideałem jak dla mnie, kwiatki przeciez Ci przywoził itp. i to bez okazji. dla mnie to już krok do ideału.
"Malwina ech Ci faceci. "A Zuzia ładnie psa straszy, złaź to moje miejsce :-D
Patrycja "Słodki Kubuś.
Agateczka To się dzieje. Współczuję tego remontu. A zasłonki macie? S mi opowiadąła jak siedzial u swojej siostry i pilnował chrześnicy, a ona miala kilka latek i robili remont w bloku i jakiś tam pracownik normalnie wszedł sobie do mieszkania myśląc ze nikogo nie ma, mała stała i wołała wujek a faxcet na widok "S zmył się.
Paula Słodko ona śpi

Paula słodki zajączek :D:D:D

dziewczyny jutro mnie nie bedzie ... z rana mam dentyste z Seba no i chyba wybiore sie na miasto... może cos kupię, zobaczymy....
laptopa R bierze do pracy, potrzebuje go ...

Fikusek Ale mezczyzna sie z niego teraz zrobil:D:D:D:D
bombowo:D

Agateczka witaj spowrotem:D

no to ja wam pokaze co Julia sie dziś nowego nauczyla.

[video=youtube;O6CpdDcMFFM]http://www.youtube.com/watch?v=O6CpdDcMFFM[/video]

reklama
Daffi zdolnacha z Julki:-)

fikusek ależ przystojniacha z tego Twojego synusia no no, dziewczyny się bedą zabijać o niego:-p

Malwina :-D niezła agentka z Zuzi;-)

ja już po pracy, taka ładna pogoda była,że się wybrałam na nogach do domu mąż zrobił zakupy bo był autem i o dziwo nawet bez mojej pomocy kupił wszystko co trzeba:-D

Do góry