reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusku i Alanek grzeczny był?

Moja Mała już śpi. Broniła się przed tym spaniem, ale już ledwo na oczka patrzała. Mam tylko nadzieję, że długo pośpi co by na urodzinach nie była zmierzława.

O i Agateczka jest. Myślałam ostatnio o Tobie. Współczuję hałasów i tego, że żaluzji nie macie. Brr mnie by dobijało jakby mi ktoś w okna np zaglądał.

grzecznie siedzial:) pani dala mu jakis spryskiwacz do wlosow i sobie go trzymal,z reszta jest dla dzieci specjalny fotelik z podnozkiem i taka kierownica jak w rowerze:-D wiec mial zajecie i sie nie wiercil:-D

reklama
Agateczka my się chyba nie znamy ;) hehe ale się wypakowujesz po mnie nie długo :) Nawet nie wiesz jak to zleci.
A z tym hałasem to rzeczywiście dobrze jak się przeniesiecie na jakiś czas. Ja mam na szczęście spokój.

Ja za niedlugo ide do sąsiadki.... tylko czekam na M jak przyjedzie ;]
Nie chce mi sie, młody mi marudzi jakos, te zeby juz mnie wkur.... ;]

Agateczka witaj, i wspolczuje tych hałasów :tak:

Malwina Twój M stanowczo przegina :dry: nawet sobie nie wyobrażam żeby J nie pozwolił mi dzieciaka dotknąć.... a nawet gdyby to już by za drzwi leciał.

Pati ale Kubuś świetny jest :-D

Vegas wyobrażam sobie jak to wyglądało, wybuchająca cola :-D

Fikusek jakim cudem namówiłaś Alana na ścięcie? jak on Ci usiadział w miejscu? :szok: ja też tak che, muszę dla Julki kudły przyciąć.

aaa już doczytałam :-p

Cholercia M dzisiaj znowu wolne, nie dostał jeszcze wypłaty za tamten tydzień :wściekła/y: kasa Nam się kończy.
Szef jęczy że też nie ma, bo na remont domu córki wszystko wydał, a co mnie to do cholery obchodzi!! :no:

Jutro jadą na jakieś szkolenie więc dzień nie płatny, we czwartek jedzie do tej babki od dotacji.
Jak zarobi w tym tyg 200 zł to dobrze będzie :dry:

Paula ale śliczny śpiący zajączek :-D;-)

To kiedy wyruszasz na zakupy? pochwal się jak już coś zakupisz.

Eee z tą kasą to nie będzie tak źle od czwartku zaczynają dach, czyt. będzie premia ;-) ależ się cieszę.

kama Alan spokojnie na fotelu siedzial,nic nie musialam robic:) on tak ma:-) jeszcze mloda pani mu wlosy scinala to juz w opgole happy byl:) jak mial pol roku i ja maszynka ciachalam to tez nie mailam problemow:)

paula ale mala slodko spi:)

patrycja Kuba wymiata :-D

Fikusek to draniuch siedział spokojnie? :-) :-D Może fryzjerem zostanie jak mu tak obcinanie włosów podpasowało :-D

Malwina nic nie powiem na temat tego co robi twój facet.:dry: I jeszcze się dziwi że dziecko się do niego nie przytula:confused2:

Mój był ze mną przez parę dni po porodzie to wtedy mi ją podawał,bo też miałam CC jak Anetka i z chodzeniem było kiepsko. Za to później zobaczyliśmy się dopiero grubo po miesiącu,więc wszystko robiłam (i robie) sama. On śpi jak zabity. Nic go nie ruszy...:wściekła/y:

Kaamaa dobrze,że będzie miał robotę :tak:

Paula ja też się cieszę,że szafa Majki się zapełni :-D Jaki fajny króliczek :-D

Vegas wybuchowa butla :-D

Patisia ja jeszcze nie mogę się rozliczyć,bo M nie dostał PITu ;-)

A my już po spacerku

Paula zastzryk gotówki poprawia humor, a Zuzia słodka,
moja tez tak śpi na brzuszku przez calą noc..

fikusek to masz grzecznego synka, moja nawet kitka nie daje sobie zrobić

reklama
Do góry