reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dziewczyny tez bym chciala juz byc tak daleko, a ja dopiero poczatek mam... i ten najgorszy okres niepewnosci - czy wszystko bedzie ok...

ale przynajmniej u mnie w szkole nikt nie zauwazy:) i nie bede sie musiala nikomu tlumaczyc itp.

P.s Czy ktoras z was przechodzila przeziebienie? BO mnie cos bierze a nie wiem czy moge sie czyms leczyc "na wslasna reke"...

reklama
Ja teraz mam grype i siedze w domu na du... ale na poczatku lepiej byc bardzo ostroznym bo dzidzia dopiero sie ksztaltuje i wogole. moze posiedz w domu pare dni jak masz mozliwosc bedzie najlepiej... ja sie cala na noc amolem smaruje bo boje sie brac jakie kolwiek leki;)

a co do kompa to ja mialam raz taka akcje ze od neta mi monitor siadal i sie wogole laptop wylaczal... 3 miesiace byl w naprawie i myslalam ze zwariuje odcietaod swiata... co przywiezli z naprawy to cos bylo nie tak i tak caly czas. Koles z serwisu prosil mnie ze nie chce juz goladac tego laptopa i zebym cokolwiek z mim zrobila;))) jak na razie jest wszystko ok

biedaczek z niego.... kiedys w gim jednna panna przyszla po wypiciu takiego specyfiku go szkoly to nornalnie na lekcji nie bylo mozna wytrzymac;))) pamietam to do dzis bo nauczyciele smiesznie reagowali;)))

netgirl a u mnie parząc na zdjęcie co wyczuwasz??:-) A co do pępuszka to może i masz racje z tym żeby dzidzi obmywać tylko. Bo tak to może być groźnie jak się to zmoczy:-( Rzezczywiście to forum to niezłe uzależnienie. Ja to jak tylko mam wolną chwilkę to siadam do komputera i tutaj zaglądam.

Ona_mika dobrze że z dzidzią wszystko OK. Tylko uważaj na brzuszek.

reklama
netgirl łańcuszkiem wyszedł chłopczyk:-):happy: Ale zobaczymy 8kwietnia:-)
a co do tych pieluch to podobno sie kupuje jakieś specjalne podkłady poporodowe (są prawie tak jak pieluchy ale są specjalnie dla kobiet po porodzie) i są one dostępne raczej w aptece (może też w niektórych drogeriach ale nie jestem pewna).. No i nie można mieć zwykłych majtek tylko też specjalne z jakiej siateczki i też są dostępne w aptece. To tyle co wiem na ten temat.

Do góry