reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kiniorek a może weź relaksującą kąpiel, poczytaj coś, obejrzyj coś.. Może prześpij się:)

reklama
eee mi sie Janusz nie podoba ale tez Piotr Gosi;p
bylam u doktorki i wszystko ok takie kupy widocznie musza byc;p pytala czy wodniste czy sluzu w kupie nie ma i wogole...
czyli mleka zmieniac nie musimy:p:) i pow mi ze zupki juz moge powoli wprowadzac:)
Daffi gratki dla bratowej:)

Juz byłam na ostatniej stronie, juz szukalam ostatniego wpisu ale nie juz nastepna strona byla :-D ale drukujecie:-)
NW obejrzane,maz do pracy pojechal:-p dziecki spia juz: chlopaki o 19:30 zasnely a Hania kolo 20.

Co do facetów to zaden nie jest taki super i wogole;-) mi to tam z aktorów ogólnie podoba sie tylko Van Diesel ;-) uwielbiam z nim filmy zwłaszcza szybkich i wsciekłych ;-)

kiniorek masz wachania nastrojów:tak: kazda z nas tak miala, są poprostu takie dni ze juz czlowiek wysiada.... ale odpoczywaj i nastepny dzien bedzie lepszy, zobaczysz;-) juz masz blizutko :***
ixi super ze wsio oki, i to wkoncu juz 9tc;-) hehe
aaa i wczesniej juz mialam pisac, Daje Małemu tez mleko Gerbera i młody je pieknie wypija, nie ma problemów z brzuszkiem:tak:

Igor to nie zła dooopa :-D

Kiniorek Vegasdobrze mówi weź sobie kąpiel z bąbelkami może jakaś książka do tego.

Ja zawsze napuszczałam wody i przez dwie godziny krzyżówki w wannie rozwiązywałam straszną miałam na nie fazę w ciąży.

FIKUSEK - bo Janusz(edit nie Janusz tylko Adam oczywiście :-p ) taki męski jest i dojrzały sprawia wrażenie faceta co umie się kobietą zając :-p i pewnie to przyciąga

VEGAS, ANETKA - jasne pewnie boicie się że mężowie przeczytają :-D:-D :-p

GOSIA - dobrze że nie macie z mlekiem problemu ;-) widocznie taki ma okres dziwnych kupek :-D :-)

Ja teraz sobie prosto w serce włączyłam to dopiero jest naciągany serial :-p ale mimo to i tak oglądam wciągnęło mnie :-p uwielbiam tą Sochę świetna aktorka :-)

Ostatnia edycja:
Vegas spałam dzisiaj 2 godziny po południu. Wstałam z jeszcze gorszym nastrojem jak wcześniej :-(
Eliza wiem że już blisko ale normalnie nie wyrabiam. Nie wiem czy jutro będzie lepiej.

Kama jakoś nie mam ochoty na dłuższe kąpiele. Nie wiem czemu. A zawsze lubiłam...

Pomiędzy 8 a 9 mam jutro wymaz bakteriologiczny w przychodni. Jeszcze tego mi brakuje :-( mam traumę po wymazie z cytologii. Nie wiem jak to pielęgniarka zrobiła ale pobierała mi wymaz jakąś szczoteczką. I końcówka tej szczoteczki została w środku mnie. I musiała mi wyciągać pęsetą tą końcówkę :sad: cały dzień potem nie mogłam dojść do siebie. I cała zapłakana z gabinetu wyszłam

femme pff jasne:-p żaden mi się tam nie podoba, no może Adam, ten co Ty pisałaś ujdzie, ale nie żeby jakoś bardzo mi się podobał :-p
Mi się podoba Johny Depp :-)
A Socha- masz rację, świetna jest :tak: i w dodatku bardzo ładna.

Vegas spałam dzisiaj 2 godziny po południu. Wstałam z jeszcze gorszym nastrojem jak wcześniej :-(
Eliza wiem że już blisko ale normalnie nie wyrabiam. Nie wiem czy jutro będzie lepiej.

Kama jakoś nie mam ochoty na dłuższe kąpiele. Nie wiem czemu. A zawsze lubiłam...

Pomiędzy 8 a 9 mam jutro wymaz bakteriologiczny w przychodni. Jeszcze tego mi brakuje :-( mam traumę po wymazie z cytologii. Nie wiem jak to pielęgniarka zrobiła ale pobierała mi wymaz jakąś szczoteczką. I końcówka tej szczoteczki została w środku mnie. I musiała mi wyciągać pęsetą tą końcówkę :sad: cały dzień potem nie mogłam dojść do siebie. I cała zapłakana z gabinetu wyszłam
jej mailas przezycia z ta cytologia:/ mi normalnie takim patyczkiem jak do uszu pobieral.Mam nadzieje ze jutro bedzie ok.

reklama
Socha fakt super gra.

Jak byłam gówniarą to podobał mi się Orlando Bloom jak grał elfa we władcy pierścieni :-D:-D:rofl2:

Kiniorek musisz się jakoś trzymać nic nie poradzisz, każda z nas to przechodziła.

Do góry