reklama
eee mi sie Janusz nie podoba ale tez Piotr Gosi;p
bylam u doktorki i wszystko ok takie kupy widocznie musza byc;p pytala czy wodniste czy sluzu w kupie nie ma i wogole...
czyli mleka zmieniac nie musimy
i pow mi ze zupki juz moge powoli wprowadzac
Daffi gratki dla bratowej
bylam u doktorki i wszystko ok takie kupy widocznie musza byc;p pytala czy wodniste czy sluzu w kupie nie ma i wogole...
czyli mleka zmieniac nie musimy
Daffi gratki dla bratowej
Liza
Fanka BB :)
Juz byłam na ostatniej stronie, juz szukalam ostatniego wpisu ale nie juz nastepna strona byla
ale drukujecie:-)
NW obejrzane,maz do pracy pojechal
dziecki spia juz: chlopaki o 19:30 zasnely a Hania kolo 20.
Co do facetów to zaden nie jest taki super i wogole;-) mi to tam z aktorów ogólnie podoba sie tylko Van Diesel ;-) uwielbiam z nim filmy zwłaszcza szybkich i wsciekłych ;-)
kiniorek masz wachania nastrojów
kazda z nas tak miala, są poprostu takie dni ze juz czlowiek wysiada.... ale odpoczywaj i nastepny dzien bedzie lepszy, zobaczysz;-) juz masz blizutko :***
ixi super ze wsio oki, i to wkoncu juz 9tc;-) hehe
aaa i wczesniej juz mialam pisac, Daje Małemu tez mleko Gerbera i młody je pieknie wypija, nie ma problemów z brzuszkiem

NW obejrzane,maz do pracy pojechal

Co do facetów to zaden nie jest taki super i wogole;-) mi to tam z aktorów ogólnie podoba sie tylko Van Diesel ;-) uwielbiam z nim filmy zwłaszcza szybkich i wsciekłych ;-)
kiniorek masz wachania nastrojów

ixi super ze wsio oki, i to wkoncu juz 9tc;-) hehe
aaa i wczesniej juz mialam pisac, Daje Małemu tez mleko Gerbera i młody je pieknie wypija, nie ma problemów z brzuszkiem

fikusek1988
Mama Alanka:)
gosia super ze jest wszystko ok
Kamiśka :)
Igor to nie zła dooopa
Kiniorek Vegasdobrze mówi weź sobie kąpiel z bąbelkami może jakaś książka do tego.
Ja zawsze napuszczałam wody i przez dwie godziny krzyżówki w wannie rozwiązywałam straszną miałam na nie fazę w ciąży.

Kiniorek Vegasdobrze mówi weź sobie kąpiel z bąbelkami może jakaś książka do tego.
Ja zawsze napuszczałam wody i przez dwie godziny krzyżówki w wannie rozwiązywałam straszną miałam na nie fazę w ciąży.
femme fatal
Mama Ninki :)
FIKUSEK - bo Janusz(edit nie Janusz tylko Adam oczywiście
) taki męski jest i dojrzały sprawia wrażenie faceta co umie się kobietą zając
i pewnie to przyciąga
VEGAS, ANETKA - jasne pewnie boicie się że mężowie przeczytają
GOSIA - dobrze że nie macie z mlekiem problemu ;-) widocznie taki ma okres dziwnych kupek
:-)
Ja teraz sobie prosto w serce włączyłam to dopiero jest naciągany serial
ale mimo to i tak oglądam wciągnęło mnie
uwielbiam tą Sochę świetna aktorka :-)

VEGAS, ANETKA - jasne pewnie boicie się że mężowie przeczytają

GOSIA - dobrze że nie macie z mlekiem problemu ;-) widocznie taki ma okres dziwnych kupek

Ja teraz sobie prosto w serce włączyłam to dopiero jest naciągany serial

Ostatnia edycja:
kiniorek91
Vegas spałam dzisiaj 2 godziny po południu. Wstałam z jeszcze gorszym nastrojem jak wcześniej :-(
Eliza wiem że już blisko ale normalnie nie wyrabiam. Nie wiem czy jutro będzie lepiej.
Kama jakoś nie mam ochoty na dłuższe kąpiele. Nie wiem czemu. A zawsze lubiłam...
Pomiędzy 8 a 9 mam jutro wymaz bakteriologiczny w przychodni. Jeszcze tego mi brakuje :-( mam traumę po wymazie z cytologii. Nie wiem jak to pielęgniarka zrobiła ale pobierała mi wymaz jakąś szczoteczką. I końcówka tej szczoteczki została w środku mnie. I musiała mi wyciągać pęsetą tą końcówkę
cały dzień potem nie mogłam dojść do siebie. I cała zapłakana z gabinetu wyszłam
Eliza wiem że już blisko ale normalnie nie wyrabiam. Nie wiem czy jutro będzie lepiej.
Kama jakoś nie mam ochoty na dłuższe kąpiele. Nie wiem czemu. A zawsze lubiłam...
Pomiędzy 8 a 9 mam jutro wymaz bakteriologiczny w przychodni. Jeszcze tego mi brakuje :-( mam traumę po wymazie z cytologii. Nie wiem jak to pielęgniarka zrobiła ale pobierała mi wymaz jakąś szczoteczką. I końcówka tej szczoteczki została w środku mnie. I musiała mi wyciągać pęsetą tą końcówkę

fikusek1988
Mama Alanka:)
jej mailas przezycia z ta cytologia:/ mi normalnie takim patyczkiem jak do uszu pobieral.Mam nadzieje ze jutro bedzie ok.Vegas spałam dzisiaj 2 godziny po południu. Wstałam z jeszcze gorszym nastrojem jak wcześniej :-(
Pomiędzy 8 a 9 mam jutro wymaz bakteriologiczny w przychodni. Jeszcze tego mi brakuje :-( mam traumę po wymazie z cytologii. Nie wiem jak to pielęgniarka zrobiła ale pobierała mi wymaz jakąś szczoteczką. I końcówka tej szczoteczki została w środku mnie. I musiała mi wyciągać pęsetą tą końcówkęcały dzień potem nie mogłam dojść do siebie. I cała zapłakana z gabinetu wyszłam
reklama
Kamiśka :)
Socha fakt super gra.
Jak byłam gówniarą to podobał mi się Orlando Bloom jak grał elfa we władcy pierścieni

Kiniorek musisz się jakoś trzymać nic nie poradzisz, każda z nas to przechodziła.
Jak byłam gówniarą to podobał mi się Orlando Bloom jak grał elfa we władcy pierścieni

Kiniorek musisz się jakoś trzymać nic nie poradzisz, każda z nas to przechodziła.