reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie. nie wiem od czego zaczac...moze sie usprawiedliwie nie pisalam bo Ami marudna na zeby. Slina to az cieknie po brodce,czuc juz pod palcami ostre:) do tego Moj "zdechlak"znowu chory z temperatura w wyrze lezy i co chwila Gosia przynies mi to...Gosia zrob mi herbatki,Gosia...ech;/
Kurde a ja chora na punkcie domu jestem krece mezowi dziure w brzuchu ale zobaczymy 190 m2 za 199 tys:szok:do tego dzialka pieeeekna dol wyszykowany a gora jeszcze nie. Normalnie piekny!
U nas sniegu nasypalo tyle ze szok a ja w adasiach zostalam ;p
Pchelka dala dzis koncert mamie bo z Mezem u lekarza bylismy jak przed 15 zasnela tak spi do tej pory...chyba pojde Ja obudze bo bedzie buszowala do 23 albo i lepiej.
dzis w nocy spala ladnie a z piatku na sobote cala noc ja bujalismy na zmiane ja jeszcze katar mialm dopiero co wyleczylam to nie podchodzilam za bardzo do Niuni to mezulek sie meczyl:)

Ale tu cicho :-p

Ja za jakieś pół godziny będę usypiać Zuzę a później na NW sobie poćwiczę :tak: stepper + może brzuszki i jakieś ćwiczenia na nogi. Muszę sobie ściągnąć jakiś aerobik na kompa to będę sobie puszczać i ćwiczyć, miałam fajny 30 minutowy ale gdzieś mi przepadł i nie mogę go znaleźć :sorry2::dry:

Jaka produkcja:szok:
My mieliśmy dziś kiepską noc- niby tylko jedna pobudka, ale za to mała płakała i nie dała się uśpić przez prawie 2h:no: a potem ja nie mogłam zasnąć. A o 7 mój skowroneczek już wstał:-( Dzień nie lepszy- byłam w sprawie pracy, czekałam 1,5h i się nie doczekałam rozmowy ze względu na jakieś zebrania dyrekcji. To już drugie takie podejście. Jutro kolejne- do 3 razy sztuka.
A mała cierpiąca i wpada w histerię wiele razy w ciągu dnia :-( Taki ma przeraźliwy płacz, że mi się chce płakać razem z nią- z bezradności:-( Jutro muszę jej jakiś syropek kupić, bo na działanie czopków za długo trzeba czekać.
Mała już śpi. Znowu miała wczesne drzemki, więc po 17 już była zmęczona, a o 18.30 P. ją poszedł wykąpać.
A teraz mam trochę czasu, żeby poczytać co tam się u was w ciągu dnia działo, że aż tyle stron nadrukowałyście:-D

Paula pewnie że Ci pożyczę :-) tylko muszę od siorki zabrać, przypomnij mi jeszcze o tym.

Emiliana a gdzie do gina chodzisz?

Gosia super cena tego domu.

Walnełam ze szwagierką po 50 ml wiśniówki i szumi mi w głowie :dry:

Więcej nie pamiętam co miałam odpisać.... :sorry2:

reklama
a ja wpadam sie pochwalic bo zapomniałam wczesniej ze mi mata do tanczenia doszła:-) tylko kurcze kabel mamy za krótki i musze byc na kompie w pokoju małego bo do TV mi nie dostanie. No ale czekam az mocniej usnie i puszcze sobie łubu dubu:-p Juz próbowaliśmy z T. i fajnie sie na tym skacze. Jeden minus. Mieszkamy na 3 pietrze:-D Trudno przeżyją jakoś:-p

anetka łacze sie z tobą wirtualnie w ćwiczeniach:-D

Do góry