reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Moja szwagierka zdała za 4 razem a R za pierwszym :D:D

U mnie grobowa cisza... dzieci śpią...
Seba cos jeść nie chce i martwi mnie to bo śniadanie zjadł bardzo małe obiadu nie tknoł :(:(

reklama
Witam...
Nadrobiłam was :)

Co do badań to ja chyba najwięcej miałam badań moczu. I dwa razy cukier badany - raz krzywa i raz zwykły. WR, HBS, Cytologia grupa krwi. I to wszystko... Nie miałam wymazu robionego co powinnam mieć robione dawno :baffled: Miałam mieć dzisiaj ale nie miałam jak do przychodni zajść bo bym nie zaszła tam i z powrotem na nogach a moich rodziców nie było więc auta też brak. Nie wiem czy jestem zadowolona z mojej ginekolog. Chodzę na NFZ. Nie płaciłam za żadne badania. Jedyne co to pojechałam na USG 4D i mam małego nagranego na płytce. Miałam zwykłych usg 5. Z tego mam 2 zdjęcia małego a reszta to tylko zdjęcia pomiarów. W ogóle nie widziałam go na ekranie bo mi nie chciała przekręcić go. Widziałam tylko na tym 4D Kasperka w 24tygodniu :-(

Ale za to cieszę się bo dzwoniłam do położnej i powiedziałam że zaczęłam dzisiaj 38tydzień i powiedziała żebym jutro przyjechała 17-18 do szpitala na ktg. może mi jeszcze jakieś badania porobi.

A ja sie pochwale ze znow bede ciocia:D moja bratowa jest w ciazy.
ciesze sie i ubolewam.
ciesze sie bo nastepna niunia w rodzinie to maly cud.
no ale znowu pilnowac kapcerka juz nie bede wiec nie wiem jak my znow bedziemy zyc....

co do badan w ciazy to mailam te co kiniorek i dodatkowo proby watrobowe bomialam podejrzenie cholestozy,mailam dwa razy proby z glukoza...krzywa cukrowa . Ale wymazu na paciorkowca nie mialam ale wiem ze powinna kazda miec.

Daffi to gratki dla bratrowej:-) jakos dacie sobie rade,a moze bedzie Kacperka podrzucac czasami.

Alan byl dzis w tym prywatnym przedszkolu 2 godz:-) aby weszlam to wzial pania za preker i poszli sie bawic,10 min przed przyjazdem moim pani dzwonila ze maly marudny no ale spac mu sie chcialo wiec pod koniec plakak i wiem ze napewno przez top ze spac sie chcialo bo w samochodzie padl od razu i w domu jeszcze 2 godz spal:)

fikusek dzieki za slwoa otuchy ale nie damy rady i to jest pewne.
ajc nie chce mis ie juz for niczego na sama mysl.
po co mi glowe zaprzatali pilnowaniem jak sobie zaplanowali takie swinstwo.
bo mogli powiedziec ze potrzebuja okresowej niani. a ja offerty z niania.pl odamwialami teraz kurde mam.

fikusek dzieki za slwoa otuchy ale nie damy rady i to jest pewne.
ajc nie chce mis ie juz for niczego na sama mysl.
po co mi glowe zaprzatali pilnowaniem jak sobie zaplanowali takie swinstwo.
bo mogli powiedziec ze potrzebuja okresowej niani. a ja offerty z niania.pl odamwialami teraz kurde mam.

no to moze dostaniesz jeszcze oferte.

reklama
kama nie lubię Simsów 3:-p miałam ale w ogóle mi się nie podobało:no:

Zuzia dzisiaj nie spała. Postanowiłam, że wykluczę jej tą drzemkę w dzień, bo później ciężko jej zasypiać a w dzień i tak na siłę musiałam ją usypiać :sorry2: myślę, że jak nie będzie miała drzemki to o 19:30 spokojnie zaśnie :tak:

Do góry