reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka ja zawsze robilam duzy basen kazałam im tam wchodzic i zabierałam drabinke:-D szłam sobie do sklepu a jak przychodziłam to mieli fajne nagrobki:-D
lolkak wow nie no masakra... ale spróbuj i tak:-)

reklama
Lolkak kurcze to mialas przejscia :no:
Mi sie udalo za pierwszym razem wsi.... cale szczescie;-) ale ja juz umialam jezdzic autem majac te 15-16 lat :-p

Umi jakoś na razie mi się nie chce ;-) Teraz i tak mam Majusiowe 4 kółka to po co mi kolejne ;-) :-D

Podobnym sposobem wykańczałam swoich Simów jak mnie wnerwili ;-) :-D

Elizka ja to pewnie zdam za 3,4 razem. u nas nikt nie zdaje za pierwszym :dry:

moja kolezanka zdała za 8 albo za 9 nie pamietam dokładnie ale u nas tez mało kto za pierwszy zdaje. Chłopak z którym chodzilam na zajecia zdał za drugi, inny z którym miałam jazdy i jego kuzynka tez za drugim tak wiec chca sobie zarobic i tyle

to mi sie cos kojarzy ze jakas siostra cioteczna (dalsza) mojego M zdawala prawko 15 razy! :-D no coments... i niewiem czy wkoncu je zdala czy nie ;-)

Polozylam własnie Mikusia, ciekawe czy zasnie... :dry:

Eliza 15 :szok: ale kasy musiała wydać....

Też z tym prawkiem różnie, moja kumpela zdała za pierwszym razem, najechała na pojedynczą ciągłą i coś tam jeszcze przeskrobała, i jej nie oblał, ale w sumie dziewczyna nie brzydka :dry:

reklama
Ja z tego co pamietam zaparkowalam nie dając kierunku ale mi powiedzial ze o czyms zapomnialam i zebym to zrobila poprawnie jeszcze raz:-) i jeszcze cos zle zrobilam ale nie pamietam juz co... :-p no i zdałam :-)

Ostatnia edycja:
Do góry