reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas ja aktualnie jestem na etapie buszowania po lodówce:-p:-D ale chyba pójde wziąć długą kąpiel - to pewnie mi zejdzie;-)

kaamaa dobrej nocki :*

Trinaa a ja jakaś inna bo ja to wolę szybki acz dokładny prysznic. Wannę też mamy, ale rzadko kto z niej korzysta, chyba, że ktoś chory to chce się wygrzac, a tak to strata wody, kasa leci a i czas. Trzeba miec czas na wylegiwanie się.

Właściwie też najczęściej korzystamy z prysznica,ale dzisiaj jakoś tak wyjątkowo mnie naszło,a skoro akurat mam czas to może skorzystam;-)

noo Paula to wszystkiego najsłodszego dla Twojej Królewny:)
Małż ma w tym tyg nocki, więc do południa sprzątam i córeczką się zajmuję, jak Mała śpi to praniem się zajmuję i na dupce siedzę by się zrelaksowac, jak Małż wstaje to czas w 3kę i na neta wchodzę jak Małża nie ma bo w pracy siedzi.

tak mi dziś Perła usnęła na huśtawce w południe:-D
DSCN2498_450x600.jpgDSCN2497_450x600.jpg

Ostatnia edycja:
Witam.
jeden dzień ponad 10 stron, no nieźle. Co Wy?! Dzieci komuś sprzedałyście? :-D
Paula Współczuje kur pod nosem.
Kamaa Współczuję tych psów. Ja mam trzy z czego dwa na łancuchu i one też szczekają non stop w nocy. co prawda siedzą trochę dalej ale i tak ich słychac.
Lolkak Wspólczuję takiego nieśpiocha.
Femme A ja filmiku nie widze,
Ixi jeszcze raz gratuluje.
A D musisz powiedziec prędzej czyty później. Potem może miec pretensje że tak późno powiedziałaś.
Patrycja9009, ELiza
Wy tak o tym bilasie czterolatka. A moja panna to nic prawie nie powiedziała jakie figury widzi bo non stop jakas pielęgniarka chodziła i Justynka się rozpraszała.
Zaczynam podejżewać ją o ADHD.

dobranoc:-D

mi to Alan wlazi sam na lozko od kiedy mu zminilam na takie:
Zobacz załącznik 328679 wymienilam scianke na "doroslejsza":-D
ale na cale szczescie nad ranem do mnie wlzi:-D po mojej glowie:-D
Fikusek bardzo mi sie to łózko podoba no ale Kuba jeszcze za mały na nie....
noo Paula to wszystkiego najsłodszego dla Twojej Królewny:)
Małż ma w tym tyg nocki, więc do południa sprzątam i córeczką się zajmuję, jak Mała śpi to praniem się zajmuję i na dupce siedzę by się zrelaksowac, jak Małż wstaje to czas w 3kę i na neta wchodzę jak Małża nie ma bo w pracy siedzi.

tak mi dziś Perła usnęła na huśtawce w południe:-D
Zobacz załącznik 328757Zobacz załącznik 328756
Słodka..... Kuba mi tak zasypia w krzesełku do karmienia :-D:-D
Witam.
jeden dzień ponad 10 stron, no nieźle. Co Wy?! Dzieci komuś sprzedałyście? :-D
Paula Współczuje kur pod nosem.
Kamaa Współczuję tych psów. Ja mam trzy z czego dwa na łancuchu i one też szczekają non stop w nocy. co prawda siedzą trochę dalej ale i tak ich słychac.
Lolkak Wspólczuję takiego nieśpiocha.
Femme A ja filmiku nie widze,
Ixi jeszcze raz gratuluje.
A D musisz powiedziec prędzej czyty później. Potem może miec pretensje że tak późno powiedziałaś.
Patrycja9009, ELiza
Wy tak o tym bilasie czterolatka. A moja panna to nic prawie nie powiedziała jakie figury widzi bo non stop jakas pielęgniarka chodziła i Justynka się rozpraszała.
Zaczynam podejżewać ją o ADHD.

Ewii a dlaczego o ADHD??? Ja niewiem w sumie jakie są tego objawy ale chyba nie chodzi Ci o to że rozpraszała sie przy pielegniarkach:tak:

U mnie nocka w sumie normalna... 4 pobudki ale mój Aniołek wstał z gorączką :-( jutro miałam jechac do znajomej z BB ale chyba sobie odpuszcze...

reklama
Ja też kocham swoją wannę :-D przeważnie biorę prysznic, ale jak mnie najdzie to potrafię 2 h przesiedzieć.

Vegas Martynka musiała być baaardzo zmęczona ;-)

Ewi Myslałaś żeby isć z Jusynką do poradni? żeby to zbadać?

Patrycja ADHD objawia się tym że dziecko jest mocno pobudzone, nie potrafi się skupić na kilku rzeczach na raz.

U Nas od samego rana sypie śnieg :wściekła/y:
Do dooopy z tą pogodą!

Do góry