reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Fikusek tos mnie na nogi postawiła hahahahahahaha racja racja trzeba do poniedziałku czekac hehehehe sama sie z siebie smieje :D:D:D:D:D

No tak ... ja straciłam poczucie czasu przez tych lekarzy ostatnich..... ale teraz tydzień spokoju i dentysta Seby :(:(:(:(

A ja w ogóle nie oglądałam NW bo M mecz na tv4 ogląda :wściekła/y: kij muszę poczekać do jutra na powtórkę.

Paula ja prasuję tylko koszule na więcej nie mam ochoty :-D chciaż znam takich co majciory prasują i w kwadracik składają :-D

Anglia hmm... ja bym pojechała tam na big zakupy dla Julki uwielbiam angielskie ciuszki.
Może kiedyś będzie mnie stać żeby sobie "wyskoczyć" hahaha marzenia :dry:

Kamma ja to sie ciesze że mój R nie lubi meczy... on oglada co 4 lata mistrzostwa :D:D:D:D:D:D ale to ja z nim ogladam :)

Zazdroszczę ja i tak pozwalam mu oglądać, tylko takie w których Polska albo Jagiellonia gra, ale i tak tego sporo :dry:

A ja nawet jakbym chciała to i tak ogladać nie dam rady parzeć jak 22 chłopów za piłką lata, jak dzieci :-D

mój też nie ogląda :-D Chyba że jakiś kumpel powie "Ty,jutro dobry mecz! " to będzie przeżywał że musi obejrzeć :-D hihihi.. :-p
Mnie też piłka nożna nie kręci,wiec się cieszę :-p
Poza tym w tym domu pierwszeństwo mam ja! więc ja rządzę pilotem :-D Szczególnie jak prasuję- z jakiej paki mam oglądać to co oni chcą,skoro siedzę i za nich robotę odwalam?:-D

Kama- ja nie lubię jak D taki "wygnieciony" chodzi,czasami jego ciuchy prasuję,a jego nie :-p bo sobie często prasuję przed wyjściem to co mi potrzebne,bo zdarza mi się po kilka razy się przebierać :-p a Zuzi ciuchy zawsze prasuję :tak: dla mnie takie świeżo z suszarki zdjęte są zbyt sztywne na małe ciałko :-p

:-D padlam z tym ogladfaniem tv:-D wladza jest twoja:-) i tak ma byc:-)

reklama
Ojjj ja sie ciesze ze moj M tez nie oglada meczy :-)

Dobra lece na wyrko cieszyc sie chwila ze łóżko jak narazie tylko dla mnie :-D
Dobranoc kochane:*

Do góry