reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Femme chodzi o krzesełko do karmienia, na prezent, zamówiłam na allegro i dzisiaj przyszło.

Ixi ja bym jakąs fajną tapetę z motywem z bajki, dużo jest fajnych wzorów.
No i daj znać jak D zareagował.

Daff całe szczęście że dla Julki nic się nie stało. Moja to też istny szatan wszędzie włazi, ostatnio nawet pakowała się na kuwetę kota :dry:
Ale odpukać jeszcze jakiegoś poważnego upadku nie zaliczyła.

Julka się usypia, M dopiero co wrócił z roboty, wkurza mnie to że Julka w ogóle go nie widzi, a jeśli już to przelotem :dry:

Ja myślałam że bedzie masa nadrabiania ale na szczeście nie było dużo......

ixi trzymam kciuki za rozmowe z D ....
Co do koloru ścian to ja bym proponowała jakieś reczne malowidło np. Kubusia puchatka tak na całą ściane.... to ładnie wyglada.....
Eliza mam nadzieje że usypianie Mikusia jakoś szybko pójdzie....

a ja mam wyśmienity wrecz humor..... i niech ktoś go tylko spróbuje zepsuc hahahaha

Paula u nas nie trzeba skierowania do okulisty..... poszłam żeby sprawdzic czy jest w porządku... no niby zeza nie ma ale wszystko okaże sie 21 marca :):)
Aha no i to był jego pierwszy raz u okulisty bo jak byłam z Seba pół roku temu to pytałam kiedy można z Kuba przyjśc to powiedziała że jak skończy rok :):)

Ostatnia edycja:
Daffi biedna Julka dobrze,że nic wielkiego się nie stało

ixi mimo wszystko gratuluje,a zobaczysz wszystko się ułoży;-)

kaamaa współczuje Ci z tymi psami:no: fajnie,że krzesełko przyszło;-)mam nadzieje,że się spodoba:-)

paula współczuje kiepskiego dnia :* dobrze masz z tym mężem swoim:-)

anetka fajny ten pokoik,taki kolorowy i wesoły:-)

femme super te zwierzaki na ścianie :-)

Eliza trzymam kciuki za usypianie Mikiego:-)

ViKamcia to mała artystka, tańczy dla sąsiadów:-D:-)

Patrycja właśnie się ostatnio zastanawiałam gdzie się podziewasz:-)

ja dzisiaj rano byłam u lekarza, potem od 12 w pracy, wróciłam koło 19, a tu niespodzianka - Michał zrobił naleśniki z bananami i bitą śmietaną:-p kwadratowa się zrobiłam prawie,tak się naszamałam:-D teraz siedze sama,bo Miki poszedł na 20 do roboty...ale już się chyba powoli sprawa z tą pracą rozwiązuje,ale zobaczymy jak wyjdzie;-)

Nooo a u mnie Miki tez juz spi:-) poszlo gładko w sumie, poglaskalam go chwile po głowce i odpłynoł...:dry: wczesniej wypiwszy 90ml mleka modyf i cyca ;-)

Fajne te wzory pokoików pokazujecie:-) my na wiosne bedziemy malowac wsio.... juz mam nadzieje ze hania z Danielem nie bedą swoich malunków na scianach rysowac bo kurcze to co narobili ze scianami to tragedia.... :-p
Codo pogody to u nas jakos wieje... ale nie pada nic na szczescie.... ;]

Paula ależ Ci zazdroszczę tej drzemki, też miałam zamiar się przespać ale co oczywiście psy się darły :cool: i ot pospałam.

To ja pisałam o łazience, ale wcale nie wyśmiałam tylko napisałam że ja Julki nie biorę bo sama przyłazi :-D

Ja też nie spuszczam jej z oczu, jak upadnie to mam straszne wyrzuty sumienia więc wolę zapobiegać :tak:

Myślałam że Julka zasnęła a ona po cichutku sobie w łóżeczku stała teraz z J grają w piłkę.

:tak: tylko ten żółty żeby nie był taki rażący , a bardziej delikatny dla maleńkich oczek;-)

też mi sie podoba ale chyba bardziej dla dziewczynki ..
też go oglądałam właśnie dla mojej małej..
i uznałam że nie moge kupić mebli z mamutta które mieliśmy zapolanowne bo jak mi się zachce tak malowac pokój to różowe meble nie będa pasować i musze znaleźć jakieś białe albo w kolorze drewna:sorry:

trina o tak , tańczy macha , przesyła całuski...
mam z nia ubaw jak nic:-D

Ixi, gratuluję, na pewno dasz sobie radę!
co do dekorowania pokoiku, to Daniel ma jedną ścianę zrobioną tynkiem (zwykły kornik), wszystkie w kolorze zielonym i gdzieniegdzie dekoracje piankowe z kubusiem puchatkiem. ale planujemy w lipcu przemalować pokój (bo w sumie pokój Danielka to nasza dawna sypialnia :-D) i zrobić jakieś dekoracje własnoręcznie (skorzystam z rzutnika do obrysowania konturów bo talentu mam ZERO). no szukam jakiegoś wielkieeeeego dywanu, ewentualnie zastanawiam się nad wykładziną obszytą jak dywan na wymiar całego pokoju.

Cherie ja jakbym robiła pokój chłopkaów to tez bym własnie z rzutników korzystała.... u mnie tak samo talentu zero :D:D:D no tylko że teraz nie ma co robic bo sprawa z wyjazdem jest i nawet nie ma sensu tym bardziej że to mieszkanie wynajmowane jest i jak wyjedziemy to zostanie pewnie na nowo wynajete komus innemu ......

reklama
Cherie ja jakbym robiła pokój chłopkaów to tez bym własnie z rzutników korzystała.... u mnie tak samo talentu zero :D:D:D no tylko że teraz nie ma co robic bo sprawa z wyjazdem jest i nawet nie ma sensu tym bardziej że to mieszkanie wynajmowane jest i jak wyjedziemy to zostanie pewnie na nowo wynajete komus innemu ......

to kiedy jedziecie do anglii????

Do góry