reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Witam się wieczornie :-)
Ja dzisiaj cały dzień na kacu wyszalałam się wczoraj :-) K mi właśnie padł więc zaglądam na chwilę
VEGAS, KAAMAA - współczuje przeżyć i podziwiam silne babki z was :-)
Mój K też ojca nie zna ...ale ja go ciągle staram się zmusić żeby go odnalazł dowiedział się czegoś więcej może ma rodzeństwo (on jedynak) ale on omija temat
TRINAA - ładna babeczka z Ciebie :-)
dzisiaj odebraliśmy samochód póki co jeździ zobaczymy jak to się sprawdzi dalej ...
przeczytałam wszystko ale jestem dzisiaj tak nie ogarnięta że nie poodpisuje bo nie mogę się skupić
Ja dzisiaj cały dzień na kacu wyszalałam się wczoraj :-) K mi właśnie padł więc zaglądam na chwilę
VEGAS, KAAMAA - współczuje przeżyć i podziwiam silne babki z was :-)
Mój K też ojca nie zna ...ale ja go ciągle staram się zmusić żeby go odnalazł dowiedział się czegoś więcej może ma rodzeństwo (on jedynak) ale on omija temat
TRINAA - ładna babeczka z Ciebie :-)
dzisiaj odebraliśmy samochód póki co jeździ zobaczymy jak to się sprawdzi dalej ...
przeczytałam wszystko ale jestem dzisiaj tak nie ogarnięta że nie poodpisuje bo nie mogę się skupić
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a mnie dziś boli strasznie bark....
masakra jakaś.. yhhhh
masakra jakaś.. yhhhh
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Dess ja jakoś nie mogę pojąc Twojej syt, za co przepraszam, ale zagnieżdżenie przecież jest po owulacji i nim test wyjdzie pozytywnie to zagnieżdżenie musi nastąpic a Ty już miałaś potwierdzenie, że jesteś w ciąży, więc jakim cudem teraz ma byc zagnieżdżenie?
lolkak
Październikowa Mama Mai
Hej:-)
Ale mam nadrabiania Nie wiem czy dam radę
Mój jak zawsze znalazł sobie bardzo pilną robotę na dziś,żeby nie siedzieć z dzieckiem. Na szczęście wpadła do mnie znajoma,więc nie było tak źle. Chociaż M i tak mnie
ja to bym się gdzieś ruszyła,ale mój to oczywiście będzie miał z tym problem On uważa,że mega wyjście to zakupy w sklepie
Maja mi wczoraj wstała tylko 2 razy Za to nad ranem urządziła mega szopkę Dziś pewnie będzie jak zawsze ;-)
Ale mam nadrabiania Nie wiem czy dam radę
Mój jak zawsze znalazł sobie bardzo pilną robotę na dziś,żeby nie siedzieć z dzieckiem. Na szczęście wpadła do mnie znajoma,więc nie było tak źle. Chociaż M i tak mnie
ja to bym się gdzieś ruszyła,ale mój to oczywiście będzie miał z tym problem On uważa,że mega wyjście to zakupy w sklepie
Maja mi wczoraj wstała tylko 2 razy Za to nad ranem urządziła mega szopkę Dziś pewnie będzie jak zawsze ;-)
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Paula dzięki za dobre chęci :-) z niańką to nie problem jest, ja mam jakiś problem ze sobą, bo nie chcę mi się nigdzie iść
Dess Vegas ma rację, mówiłaś że myslisz że to 4 tydzień, w tym tygodniu powstają już zalążki kręgosłupa, a nie zagnieżdżanie.
A ja chyba się czymś zatrułam dziś już 3x kibel obejmowałam
W ogóle jakiś do kitu dzień.
Dess Vegas ma rację, mówiłaś że myslisz że to 4 tydzień, w tym tygodniu powstają już zalążki kręgosłupa, a nie zagnieżdżanie.
A ja chyba się czymś zatrułam dziś już 3x kibel obejmowałam
W ogóle jakiś do kitu dzień.
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Vegas całe szczęście że mam 100% pewność że odpada ;-)
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
może to jakaś grypa żołądkowa..? a może się zatrułaś.Vegas całe szczęście że mam 100% pewność że odpada ;-)