reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam się wieczornie :-)
Ja dzisiaj cały dzień na kacu :-p wyszalałam się wczoraj :-) K mi właśnie padł więc zaglądam na chwilę :-p

VEGAS, KAAMAA - współczuje przeżyć i podziwiam silne babki z was :-)

Mój K też ojca nie zna ...ale ja go ciągle staram się zmusić żeby go odnalazł dowiedział się czegoś więcej może ma rodzeństwo (on jedynak) ale on omija temat :dry:

TRINAA - ładna babeczka z Ciebie :-)

dzisiaj odebraliśmy samochód póki co jeździ zobaczymy jak to się sprawdzi dalej ... :sorry:

przeczytałam wszystko ale jestem dzisiaj tak nie ogarnięta że nie poodpisuje bo nie mogę się skupić :-D :-p

Dess ja jakoś nie mogę pojąc Twojej syt, za co przepraszam, ale zagnieżdżenie przecież jest po owulacji i nim test wyjdzie pozytywnie to zagnieżdżenie musi nastąpic a Ty już miałaś potwierdzenie, że jesteś w ciąży, więc jakim cudem teraz ma byc zagnieżdżenie?

Hej:-)

Ale mam nadrabiania :szok: Nie wiem czy dam radę :-D

Mój jak zawsze znalazł sobie bardzo pilną robotę na dziś,żeby nie siedzieć z dzieckiem. Na szczęście wpadła do mnie znajoma,więc nie było tak źle. Chociaż M i tak mnie :wściekła/y:
ja to bym się gdzieś ruszyła,ale mój to oczywiście będzie miał z tym problem:dry: On uważa,że mega wyjście to zakupy w sklepie:eek:

Maja mi wczoraj wstała tylko 2 razy :-D Za to nad ranem urządziła mega szopkę :dry: Dziś pewnie będzie jak zawsze ;-)

a moja córcia od 19.46 śpi. Dziś cały dzień marudna, brak apetytu, zęby, zęby. Przed snem posmarowałam jej dziąsełka, może coś to da.

Paula dzięki za dobre chęci :-) z niańką to nie problem jest, ja mam jakiś problem ze sobą, bo nie chcę mi się nigdzie iść :dry:

Dess Vegas ma rację, mówiłaś że myslisz że to 4 tydzień, w tym tygodniu powstają już zalążki kręgosłupa, a nie zagnieżdżanie.

A ja chyba się czymś zatrułam dziś już 3x kibel obejmowałam :dry:

W ogóle jakiś do kitu dzień.

reklama
Do góry