reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eliza, kaamaa ja też pewnie prędzej czy później zacznę narzekać, zacznie mi doskwierać takie siedzenie w domu, zwłaszcza jeśli praca Michała będzie wyglądać tak jak do tej pory:dry:

Dobra dziewczyny, ja uciekam,bo już południe,a trzeba odbrać kwiaty wyprasować koszule

Michałowi i na 17 na "balety", a jeszcze muszę wyjść na miasto poszukać czegoś na poniedziałek;-)

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
A ja chcialam sie pochwalic ze wygralam w konkursie a raczej Julka o takie cos:D:D:D

MiniMini -KONKURSY

hahha a to na poprawe humoru ja sie usmialam...
tylko oby dzieci nie bylo obok bo przeklenstwo goni przeklenstwo;p

[video=youtube;TpnoNvKMjNg]http://www.youtube.com/watch?v=TpnoNvKMjNg&feature=player_embedded#at=53[/video]

Ostatnia edycja:
Trinaa ja mam 2 dogi niemieckie:) fajne psy, ale walą śliną na boki, zwłaszcza samce. My mamy sukę i samca. Poza tym sierści od groma, dlatego na swoim jak będziemy miec psa to jedynie maleńkiego coś jak cziłała /nie wiem jak się pisze hehehe/:p

u nas słońce od rana, brak śniegu a widzę na fotkach na nk u znajomych z innych mieścin, że śniegu mają a mają:)

My dziś bogracz na obiad mamy.

Młoda już śpi 2.5h, ale co się dziwic jak w nocy non stop się budziła z popłakiwaniem - zęby raczej;/ okropna nocka była

uff nadrobiłam..
tu chyba trzeba by cały dzięń siedzieć żeby być na bieżąco :-p

Vegas wpsółczuję sytuacji , ale uważam że skoro mama Cię wzięła to nie powinna Ci teraz tego wypominać ... mimo wszytsko
życz\ę żeby się wam poukładało

kama również współczuję... yhhh
mój ojciec też nas zostawił.. a raczej najpiwerw sobie założył rodzinę a dopiero się rodzice rozeszli
ale ja tam nic kompletnie sobie z tego nie robiłam.. był i go nie ma i już
mimo to mam z nim kontakt i czasem rozmawiamy z sobą:tak:

trina fajny już masz brzusio..
ja jescze takiego nie mam.. choć i tak już mi urósł bardziej niż w 1 ciąży i czuję się ociężała... :sorry:

umi współczuję małemu , dobrze że mu się nic nie stało

paula gratuluję wygranej , te koszulki są śliczniusie...:tak:

Eliza a może sama powiedz mężowi żeby Cię do kina zabrał??
ja też siedze w domu , jeżdze do znajomych jakich tu mam.. ale jakoś aż tak jeszcze nie narzekam , choć narzekam na to że nie jesteśmy w pl :sorry2: i że rodzinka daleko i wogóle...

koniczynka ja sobie przypomniałam , jam my robiliśmy małej paszport to w ambasadzie dostała tymczasowy na rok , ale w pl jak się robi to jest na 5 lat
jednak dziecko Twojej siostry będzie miało w ambasadzie więc na rok dostanie :tak:

No proszę, wieczorem Was zostawiłam i mam 7 stron nadrabiania :-p więc czytam..

trina rzeczywiście sporawy masz już brzuszek ;-):tak:
O kurcze, ale jesteś podobna do mojej koleżanki :szok:

Dessous Witam. Pewnie, że możesz się przyłączyć :tak::tak:

Daffi super, że miałaś taką fajną noc, aż zazdroszczę :-)

trina udanej zabawy! :-)

A ja się dzisiaj naprawdę wyspałam :tak: zasnęłam jeszcze przed 22 a obudziłam się o 8 :tak: Zuzia też obudziła się o 8, w nocy troche popłakiwała, ale nie było aż tak źle. Drzemkę już miała, więc chyba znowu wcześnie zaśnie :-)
Ząb praktycznie już mnie nie boli, opuchlizna powoli schodzi, ale jeszcze trochę jest.

Tak w ogóle to zdecydowalam się, że od września idę do szkoły policealnej :tak: najprawdopodobniej na technika organizacji reklamy albo prace biurowe, jeszcze sie zastanowie, ale ta organizacja reklamy bardziej mi się podoba ;-)

Vegas masz rację, ślinią się jak diabli:-) nasza suka też, a zwłaszcza jak widzi jedzenie:-D

ViKamcia teraz są dwie opcje, albo mi już nie będzie róśł, albo będe miała taki balonik,że hej do tego 9 miesiąca;-):-D

anetka dobrze,że już z zębem lepiej;-) i super pomysł ze szkołą,poppieram w 100%:-) sama się zastanawiałam ostatnio, czy od października nie iść na studia np:-)

DSC08661.jpgzobaczcie jakie skarpeciochy kupiłam Jacusiowi, nie mogłam się powstrzymać:-D

Mała spała 3h dzisiaj hehe, zaszalała. No ale po takiej nocy to się nie dziwię. Mąż pojechał do swojej babci z szafkami kuchennymi porobic a my szalejemy z Martynką.

ViKamcia
nie rozumiem jak mama mi coś wypomina? kłótnia między nami wyniknęła z tego, że było nie po jej myśli. Nie rozumiała, że już dorosła córka ma prawo do własnego zdania. Miałam powody przez które do babci nie chciałam iśc na Dzień Babci, mama nie rozumiała, że ja mogę miec jakieś swoje powody, w ogóle swoje zdanie, miałam iśc i już.

Vikamcia zobacz pw

Ostatnia edycja:
reklama
Dzis od rana robiłam porządki. Kurcze kolejny wór za małych ciuchów mam. Muszę wybrać się na jakies zakupy wiosenne dla Adasia.
Adaś nie miał jeszcze drzemki, nie wiem czy wogole będzie spał. Lepiej żeby nie.
No i ucieszyła mnie pewna może się wydawać głupota. Zobaczyłam,ze dwójka na dole jest już w dziąsle i napuchnięte jest. A ja już się bałam,ze nie będzie miał dwójki,bo wszystkie inne w dziąśle,albo na zewnątrz-a tu prawie 20 miesięczny dzieciak nie ma dwójki. Odetchnęłam z ulgą. Niech sobie wybija się nawet pare miesięcy-ważne,ze kiedyś wyrośnie.

Do góry