_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nadrobiłam i co ja widze
NIka Ty mając już dziecko nie wiesz jaką wyprawkę zorganizować albo jak się rodzi tego się nigdy nie zapomina..
chyba że zaraz napiszesz iż straciłaś pamięć po jakimś upadku
bo kto wie czego zaraz się możemy jeszcze o Tobie dowiedzieć....
Vegas moja sama wchodzi po schodach już od dawna (z asekuracją)
ale teraz już nie zawsze ją asekuruję bo jestem pewna w 100% że nie spadnie
albo za rączę
a schodzi albo tyłem na kolankach , albo za rączkę , albo siedząc na schodku sciąga nózki stopień niżej i dupką się zsuwa ale schodzenie jeszcze jej asekuruję bo się bojęże gibnie mi , bo tego jeszcze nie ma tak opanowanego
anatka, vegas daff fajne zdjęcia i filmiki obejrzałam wszytskie
moja mała też zajada się sama obiadkami i łyżką i widelcem , uczę ją tego od jakiegoś miesiąca albo dwóch nawet
ja dziś zasnęłam koło 14 no a późńiej poszliśmy na spacer , i wiadomo trochę zabaw z dzieckiem więc jestem dopiero teraz , mała już śpi D ogląda film ...
a ja się kuruję bo jakieś choróbsko mnie rozkłada chyba dlatego taka jestem nie do życia
NIka Ty mając już dziecko nie wiesz jaką wyprawkę zorganizować albo jak się rodzi tego się nigdy nie zapomina..
chyba że zaraz napiszesz iż straciłaś pamięć po jakimś upadku
bo kto wie czego zaraz się możemy jeszcze o Tobie dowiedzieć....
Vegas moja sama wchodzi po schodach już od dawna (z asekuracją)
ale teraz już nie zawsze ją asekuruję bo jestem pewna w 100% że nie spadnie
albo za rączę
a schodzi albo tyłem na kolankach , albo za rączkę , albo siedząc na schodku sciąga nózki stopień niżej i dupką się zsuwa ale schodzenie jeszcze jej asekuruję bo się bojęże gibnie mi , bo tego jeszcze nie ma tak opanowanego
anatka, vegas daff fajne zdjęcia i filmiki obejrzałam wszytskie
moja mała też zajada się sama obiadkami i łyżką i widelcem , uczę ją tego od jakiegoś miesiąca albo dwóch nawet
ja dziś zasnęłam koło 14 no a późńiej poszliśmy na spacer , i wiadomo trochę zabaw z dzieckiem więc jestem dopiero teraz , mała już śpi D ogląda film ...
a ja się kuruję bo jakieś choróbsko mnie rozkłada chyba dlatego taka jestem nie do życia