reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heja.
Nie będę nadrabiać bo żeście dużo tego napisały.:cool2:
w poniedziałek mieliśmy Kolendę. ksiądz wyrozumiały fajny i pogadał troszkę o przyziemnych sprawach.
a dzisiaj byliśmy z dziećmi na sankach. w końcu z gminy przyjechali i nam dróżkę odgarnęli. Znając życie za dwa dni znów będziemy zasypani.:confused2::crazy:

agatkaT a mnie sie Marysia sie źle kojarzy tzn w moim przedziale wiekowym znałam tylko jedną Marysię i biedna była wytykana palcami w szkole z powodu imienia i chyba dla tego nie dałabym dziecku tak na imie. Ale sama na drugie mam Maria i moze dla tego po trochu tez mi sie nie podoba

Jakbym decydowała o swoim imieniu to nazwałabym sie Izabella koniecznie przez 2 L

Eliza
mnie sie Twoje imie podoba bo lubiłam " rodzine zastepczą"

lolkak ale ci fajnie mówią ach... zazdroszczę
trina moje typy: Maja, Iza, Kasia, Weronika Krystia, Kamil, Łukasz, Mateusz
Izabella jak moja ginekolog hehehe:) Ładnie! Mnie się Eliza też podoba ze względu na Rodzinkę Zastępczą:p

Karolina bez urazy ale mi sie nie podoba
Kamcia yyy wiesz tak jako ona Cie poprosila to ja bym sie nie zastanawiała i odmówiłabym:/ , albo bym ja ochrzaniła. Ale sama nie wiem co masz zrobic bo to w koncu twoja rodzina i sama nie wiem

edit Ewi to i tak że wam odgarneli:-p
Vegas :-D wiesz moja Izabella była ksiezniczką:cool2:

jak to masz być? Chyba powinno być "Czy zostałabyś chrzestna " a to,ze tylko Ciebie zaprosiła to juz w ogole porażka:szok:

znaczy spytała, w wakacje, ale nie ustalali wogóle daty jeszcze nia nic nie planowali..
a teraz mi powiedzilei miesiąc przed uroczystością że mam sie stawić a jak mi nie pasuje to sobie kogoś znajdą...
.

Ostatnia edycja:
Kamcia po mojemu to ona cie prosi tak na odwal sie... Czyli chciałaby kogos innego ale z racji tego ze jest twoą siostra to nie wypada jej najpierw ciebie nie poprosic

Ewi u mnie ma być 18. znając życie to zechce mi walnąć jakąś umoralniającą gadkę.,ale jeśli się wybierze po 15 to mnie nie zobaczy,bo mam wtedy z Mają wizytę u ortopedy

Vikamcia tekst,że znajdą kogoś innego też milutki nie był :dry:

Próbuję Was nadrobić smażąc placki :-D

Ixi super że to nie skaza, a co do przychodni to brak słów na kasę chcieli naciągnąć Chamy!!!:wściekła/y:

Umi Anka fajnie fajnie! :-) jakoś mi się dobrze kojarzy.

Widzę że temat imion na tapecie moi faworyci Michał i Adam a dla dziewczynki Kornelia, Laura i Maja :tak:

reklama
Co do imion mi się Maksymilian bardzo podoba, mężowi też, ale obawia się, że synowi mówiliby Maks, a tego z kolei nie cierpi.
Olgierd mi się nie podoba, ale wiadomo, są gusta i guściki:) Za to Oskar super:)
Imię Anka extra! Anulka, Anka, bardzo mi się podoba. Martynka ma na drugie imię Anna, po jej prababci. Jeszcze żyjącej;) Obie mają 'siwe' włosy;D;D

Do góry