reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heja.
Nie będę nadrabiać bo żeście dużo tego napisały.:cool2:
w poniedziałek mieliśmy Kolendę. ksiądz wyrozumiały fajny i pogadał troszkę o przyziemnych sprawach.
a dzisiaj byliśmy z dziećmi na sankach. w końcu z gminy przyjechali i nam dróżkę odgarnęli. Znając życie za dwa dni znów będziemy zasypani.:confused2::crazy:

agatkaT a mnie sie Marysia sie źle kojarzy tzn w moim przedziale wiekowym znałam tylko jedną Marysię i biedna była wytykana palcami w szkole z powodu imienia i chyba dla tego nie dałabym dziecku tak na imie. Ale sama na drugie mam Maria i moze dla tego po trochu tez mi sie nie podoba

Jakbym decydowała o swoim imieniu to nazwałabym sie Izabella koniecznie przez 2 L

Eliza
mnie sie Twoje imie podoba bo lubiłam " rodzine zastepczą"

lolkak ale ci fajnie mówią ach... zazdroszczę
trina moje typy: Maja, Iza, Kasia, Weronika Krystia, Kamil, Łukasz, Mateusz
Izabella jak moja ginekolog hehehe:) Ładnie! Mnie się Eliza też podoba ze względu na Rodzinkę Zastępczą:p

Karolina bez urazy ale mi sie nie podoba
Kamcia yyy wiesz tak jako ona Cie poprosila to ja bym sie nie zastanawiała i odmówiłabym:/ , albo bym ja ochrzaniła. Ale sama nie wiem co masz zrobic bo to w koncu twoja rodzina i sama nie wiem

edit Ewi to i tak że wam odgarneli:-p
Vegas :-D wiesz moja Izabella była ksiezniczką:cool2:

jak to masz być? Chyba powinno być "Czy zostałabyś chrzestna " a to,ze tylko Ciebie zaprosiła to juz w ogole porażka:szok:

znaczy spytała, w wakacje, ale nie ustalali wogóle daty jeszcze nia nic nie planowali..
a teraz mi powiedzilei miesiąc przed uroczystością że mam sie stawić a jak mi nie pasuje to sobie kogoś znajdą...
.

Ostatnia edycja:
Kamcia po mojemu to ona cie prosi tak na odwal sie... Czyli chciałaby kogos innego ale z racji tego ze jest twoą siostra to nie wypada jej najpierw ciebie nie poprosic

Ewi u mnie ma być 18. znając życie to zechce mi walnąć jakąś umoralniającą gadkę.,ale jeśli się wybierze po 15 to mnie nie zobaczy,bo mam wtedy z Mają wizytę u ortopedy

Vikamcia tekst,że znajdą kogoś innego też milutki nie był :dry:

Próbuję Was nadrobić smażąc placki :-D

Ixi super że to nie skaza, a co do przychodni to brak słów na kasę chcieli naciągnąć Chamy!!!:wściekła/y:

Umi Anka fajnie fajnie! :-) jakoś mi się dobrze kojarzy.

Widzę że temat imion na tapecie moi faworyci Michał i Adam a dla dziewczynki Kornelia, Laura i Maja :tak:

reklama
Co do imion mi się Maksymilian bardzo podoba, mężowi też, ale obawia się, że synowi mówiliby Maks, a tego z kolei nie cierpi.
Olgierd mi się nie podoba, ale wiadomo, są gusta i guściki:) Za to Oskar super:)
Imię Anka extra! Anulka, Anka, bardzo mi się podoba. Martynka ma na drugie imię Anna, po jej prababci. Jeszcze żyjącej;) Obie mają 'siwe' włosy;D;D

Do góry