reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara e co ty mój młody jest uparty ale jak widzi ze nie ustąpie i nie lituje sie nad nim to daje szybko za wygraną. Mysle ze Damian poczuł respekt:-p
edit Kamcia:-D no tak to juz jakis powód:-p no to mysle ze ten 5 maja najlepszy

reklama
Asheara gratulacje :-):-) ;-) szybko poszło! :tak:

migotka gratuluję :tak: a Ty w której klasie jesteś? Ja niestety nie kończyłam normalnie, a zaszłam w ciąże w wakacje przed 3 klasą liceum, dowiedziałam się we wrześniu i przerwałam naukę, ale jak Zuzia się urodziła to skończyłam zaocznie :tak:

Kamcia fajnie, że mogłaś tyle karmić, ja karmiłam ze 3 miesiące, może nawet nie :dry: pokarmu później nie miałam :dry:

umi jak Kamcia wybierze sobie Twoją datę to ja będę zazdrosna:-D:-D jest jedno wyjście urodzi 5 maja i już :-p

migotka -to moze jakies photo ze slubu pokazesz? ;-) no i przedewszystkim gratulacje! a tym calym straszeniem sie nie przejmuj. Ja wjechalam na porodowke to polozne sie postukaly w glowe, ze napewno nie urodze naturalnie, albo ze mi rozerwie.. sama wiesz co:-p tymczasem Damian wazyl niemalze 4kg i jakos dalam rade. i tyłek mam cały :-D
chętnie sie pochwale jak tylko odbiore zdjątka od "fotografa"(czytac kolezanki) hihi chociaz duzo ich nie ma bo z urzedu pojechalismy na IP hehe taki stres był
mi lekarz powiedział ze raczej bedzie cc a ja sie i tak boje:)

anetka ty 3 miesiace a ja mozna powieziec wcale nie karmiłam:dry:

edit a ja sie żegnam i ide spać:-) jutro do pracy znowu:/ a kto wie moze mi syn zrobi prezent i znowu pospie we własnym łózku:-D

ja mogłam karmić dłużej ale sama małą odstawiłam bo już nie chciałam karmić , po 2 jak miała dolne jedynki to jeszcze nie było tak źle , ale jak wyszły jej już górne to mnie tak gryzła ze mi krew leciałą :sorry2: więc wolałam jużnie karmic

anetka miałam przez cały dzien jak próbowałam odciagac co 30 min nie zbierało sie nawet 10 ml:/ a ja sie dziwiłam czemu mały wyje i czemu musze go dokarmiac:/

reklama
Do góry