reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale tu dzisaj duzo ludzi:) nie mozna nawet na bierząco nadrobic
ja juz sie powoli zblizam do konca i juz mysle o porodzie i tak sie boje a lekarz jeszcze dodatkowo straszy:( a to że dziecko juz duże
poprostu non stop o tym tylko mysle
jeszcze ze szkołą postanowiłam ze normalnie skoncze wiec trzeba bedzie jak najdluzej sie da chodzić dobrze tylko ze brzuszek nie duzy narazie
no a tak wiecej to od 10 dni jestem męzatką:)

reklama
Ashera widzisz:-) stwierdził ze ma cie w nosie i poszedł spac:-p gdzie takiego klocka nosic ....:-p

edit
Kamcia
Kacper jest z 6 maja:-p nie no jak sobie wybierzesz date anetki to bede zazdrosna:-D

ja juz sie powoli zblizam do konca i juz mysle o porodzie i tak sie boje a lekarz jeszcze dodatkowo straszy:( a to że dziecko juz duże
jeszcze ze szkołą postanowiłam ze normalnie skoncze wiec trzeba bedzie jak najdluzej sie da chodzić dobrze tylko ze brzuszek nie duzy narazie
gratuluję!:):):)

Asheara
gratki, udało sięęę:))

migotka -to moze jakies photo ze slubu pokazesz? ;-) no i przedewszystkim gratulacje! a tym calym straszeniem sie nie przejmuj. Ja wjechalam na porodowke to polozne sie postukaly w glowe, ze napewno nie urodze naturalnie, albo ze mi rozerwie.. sama wiesz co:-p tymczasem Damian wazyl niemalze 4kg i jakos dalam rade. i tyłek mam cały :-D

Gratuluje zamąż pójscia a co do poroduto nie stresuj sie:-) bedzie wszystko dobrze. Wiem ze mi sie łatwo mówi ale tak bedzie:-)
Kamcia a czemu nie kwiecien? ja miałam termin na kwiecien:-p i ja sie modliłam oby nie maj:-p

vegas,fikusek,umi - dzięki :-D a wiecie, nawet nie sądziłam, ze aż tak dobrze pójdzie :tak: moze nie bylo genialnie, ale znajac Damiana sadzilam, ze beda bite 2h conajmniej :tak:

reklama
Do góry