reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara nie bierz go na ręce, w końcu tak czy inaczej będziesz musiała go przyzwyczaić do zasypiania w łóżeczku, dasz radę :tak:

reklama
ViKamciaG czyli córcia nie budzi się w nocy? Zazdroszczę, moja do teraz kilka pobudek w nocy zrobi, w najlepszych przypadku 1-2 pobudki, ale potrafi i 5 razy się budzić. I od jakiegoś czasu codziennie w nocy przychodzi do nas do łóżka, no nie pamiętam kiedy przespała w swoim łóżku całą noc :dry:

edit:
umi e tam, czepiasz się :-) może ten pingwinek ma tak na imię ;-)
mi alan przesypial juz cale nocki jak mial ok 1,5 miesiaca:) wczesniej tez sie wysypialma bo budzil sie tylko 2 razy:)

fikusek -staram sie nie poddawac...
Damian jest wyraznie zdenerwowany, ze nie chce go wziac na rece ... :/

anetka -co dopiero wypil mleko. cos czuje,ze zapowiada sie dluuuuugi wieczor...

no napewno jest zdenerwowany bo dla niego to cos nowego,ale w koncu zasnie.

wiesz no w sumie tak le nie byo bo moja mała do 3 miesiąca budziła się tylko raz o 3 w nocy na karmienie a później już wcale więc usypianie na rekach było jednorazowe;-) po kąpieli..
ale czasem ręce odpadały jak ja nosiłam po pół godziny albo i dłużej...:sorry2:
a najgorsze było że jak usiadłam to się budziła i płakała:-D
ale dałam radę ... :-p 3 miesiące i przejrzałam na oczy ze tak nie można :-p

ja w sumie zaczęłam ją oduczac jak zaszłam w 2 ciążę czyli od sierpnia a udało mi się w październiku gdzieś..

o to 2 miesiące nie 3;-)
ja to jestem mega spostrzegawcza, dopiero zauważyłam, że jesteś w ciąży drugiej. Moje gratulacje!:) Niech się Maleństwo zdrowo rozwija:)

ViKamciaG czyli córcia nie budzi się w nocy? Zazdroszczę, moja do teraz kilka pobudek w nocy zrobi, w najlepszych przypadku 1-2 pobudki, ale potrafi i 5 razy się budzić. I od jakiegoś czasu codziennie w nocy przychodzi do nas do łóżka, no nie pamiętam kiedy przespała w swoim łóżku całą noc :dry:

edit:
umi e tam, czepiasz się :-) może ten pingwinek ma tak na imię ;-)
Ja pamietam kiedy Kacper przespał cała noc w swoim łózeczku z wczoraj na dzis:-p ale i tak sie z 6 razy obudził...
asheara tez bym była jak by mi sie matka buntowała:-p

umi wow nie spał dzisiaj na podłodze? ;-)

fikusek :-D:-D:-D dobre :-p ja kładłam się spać ok. 24, spałam do 13 i codziennie drzemkę zaliczałam :-D to pewnie z 15 godzin dziennie spałam :-p:-D

mi kiedyś ktoś powiedział, żebym dużo w ciąży spała to po narodzeniu Małej będzie mi ona długo spała, będzie śpiochem;D no, ale że ja nie potrafię nie wiadomo ile spac to mi się dziecko nie urodziło śpiochem:p:p hehe nie wiem co to za brednie są, bynajmniej sprawdziło mi się;D;D

Fikusek Ty to masz złote dziecko - cudnie śpi prawie od zawsze, kąpiel dla niego to raj, chodzi już sam:) bomba:p choc ja na kąpiele nie mogę narzekac - Mycha je uwielbia!

reklama
mi kiedyś ktoś powiedział, żebym dużo w ciąży spała to po narodzeniu Małej będzie mi ona długo spała, będzie śpiochem;D no, ale że ja nie potrafię nie wiadomo ile spac to mi się dziecko nie urodziło śpiochem:p:p hehe nie wiem co to za brednie są, bynajmniej sprawdziło mi się;D;D

Fikusek Ty to masz złote dziecko - cudnie śpi prawie od zawsze, kąpiel dla niego to raj, chodzi już sam:) bomba:p choc ja na kąpiele nie mogę narzekac - Mycha je uwielbia!

Kto ci to powiedział...? Musze w takim razie oddac małego do naprawy:-p wcisneli mi nie taki model jak powinien ja w ciazy non stop spałam w sumie to zasypiałam jak bezdomna na przystanku autobusowym... A młody punkt 6:30 a czasem 5 na nogach

Do góry