reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
mi alan przesypial juz cale nocki jak mial ok 1,5 miesiacaViKamciaG czyli córcia nie budzi się w nocy? Zazdroszczę, moja do teraz kilka pobudek w nocy zrobi, w najlepszych przypadku 1-2 pobudki, ale potrafi i 5 razy się budzić. I od jakiegoś czasu codziennie w nocy przychodzi do nas do łóżka, no nie pamiętam kiedy przespała w swoim łóżku całą noc
edit:
umi e tam, czepiasz się :-) może ten pingwinek ma tak na imię ;-)
fikusek -staram sie nie poddawac...
Damian jest wyraznie zdenerwowany, ze nie chce go wziac na rece ... :/
anetka -co dopiero wypil mleko. cos czuje,ze zapowiada sie dluuuuugi wieczor...
no napewno jest zdenerwowany bo dla niego to cos nowego,ale w koncu zasnie.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ja to jestem mega spostrzegawcza, dopiero zauważyłam, że jesteś w ciąży drugiej. Moje gratulacje!wiesz no w sumie tak le nie byo bo moja mała do 3 miesiąca budziła się tylko raz o 3 w nocy na karmienie a później już wcale więc usypianie na rekach było jednorazowe;-) po kąpieli..
ale czasem ręce odpadały jak ja nosiłam po pół godziny albo i dłużej...
a najgorsze było że jak usiadłam to się budziła i płakała
ale dałam radę ...3 miesiące i przejrzałam na oczy ze tak nie można
ja w sumie zaczęłam ją oduczac jak zaszłam w 2 ciążę czyli od sierpnia a udało mi się w październiku gdzieś..
o to 2 miesiące nie 3;-)
umi2
Fanka BB :)
Ja pamietam kiedy Kacper przespał cała noc w swoim łózeczku z wczoraj na dzisViKamciaG czyli córcia nie budzi się w nocy? Zazdroszczę, moja do teraz kilka pobudek w nocy zrobi, w najlepszych przypadku 1-2 pobudki, ale potrafi i 5 razy się budzić. I od jakiegoś czasu codziennie w nocy przychodzi do nas do łóżka, no nie pamiętam kiedy przespała w swoim łóżku całą noc
edit:
umi e tam, czepiasz się :-) może ten pingwinek ma tak na imię ;-)

asheara tez bym była jak by mi sie matka buntowała

fikusek1988
Mama Alanka:)
fikusekzazdroszczę! Szkoda, że Zuza nie lubi spać tak jak ja ;-)
jak byłam w ciąży to potrafiłam spać do 13 :-)
ja jak byłam w ciazy to spałam 17 godz na dobe

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
mi kiedyś ktoś powiedział, żebym dużo w ciąży spała to po narodzeniu Małej będzie mi ona długo spała, będzie śpiochem;D no, ale że ja nie potrafię nie wiadomo ile spac to mi się dziecko nie urodziło śpiochem
hehe nie wiem co to za brednie są, bynajmniej sprawdziło mi się;D;D
Fikusek Ty to masz złote dziecko - cudnie śpi prawie od zawsze, kąpiel dla niego to raj, chodzi już sam
bomba
choc ja na kąpiele nie mogę narzekac - Mycha je uwielbia!
Fikusek Ty to masz złote dziecko - cudnie śpi prawie od zawsze, kąpiel dla niego to raj, chodzi już sam
reklama
umi2
Fanka BB :)
mi kiedyś ktoś powiedział, żebym dużo w ciąży spała to po narodzeniu Małej będzie mi ona długo spała, będzie śpiochem;D no, ale że ja nie potrafię nie wiadomo ile spac to mi się dziecko nie urodziło śpiochemhehe nie wiem co to za brednie są, bynajmniej sprawdziło mi się;D;D
Fikusek Ty to masz złote dziecko - cudnie śpi prawie od zawsze, kąpiel dla niego to raj, chodzi już sambomba
choc ja na kąpiele nie mogę narzekac - Mycha je uwielbia!
Kto ci to powiedział...? Musze w takim razie oddac małego do naprawy