reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

patrycja wiem, właśnie dzisiaj kupiliśmy jakiś rumiankowy i będziemy próbować, wcześniej mieliśmy Nivea i też się sprawdził, ale tak jak piszę, ostatnio Przemek kupił jakiś wynalazek i Zuzia płacze jak coś jej do oczek wleci, to pewnie szczypie.

reklama
No na naszym pierwszym spotkaniu to też był dla mnie szok ale to nic bo jego kuzyn ma 212 cm....
pamietam jak z nim tańczyłam na jego weselu... hahahah jak to śmiesznie wygladało hahahaha
hehe no to na pewno:) mój facet ma 182cm, dziwnie się czasem przy nim czuję, ale co zrobic, no tego nie zmienimy;D ja chodzę i tak w szpilkach, ale to tak na prawdę mało daje:p

Asheara no nieźle, pewnie dzisiaj się pomęczysz ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej ;-)

fikusek No co Ty, naprawde? :-p Może dlatego, że przy Przemku nie wyglądam na jakąś bardzo niską? Bo on ma tylko 176 cm.

jak do tej pory odnotowalam 3 razy wyrzucona z lozeczka poduszke, i kladlam Damiana jakies 10 razy. niezle jak narazie, co? :dry:
współczuję.. ale wiem, że jak będziesz silna i stanowcza to jesteś w stanie cuda odnieśc, w końcu się nauczy.. ale to pewnie kilka wieczorów zejdzie takiej nauki. Ja jak patrzałam na odcinki Super Niani to się nadziwic nie mogłam jak jeden tatuś 102(?) /coś ponad 100/ razy do dziecka podchodził by poprawic w wyrku. Ja jestem zbyt mało cierpliwa na takie nauki.

Asheara ale to normalne, Ja też do Julki co minutę potrafię kursować, bo jak nie siada to staje. U mnie sprawdziły się dwa smoczki wkłada sobie na zmianę do buzi aż do upadłego :-D

Moje dziecko jest bezproblemowe je wszystko co jej się da a nawet więcej :-D woda może jej się strumieniem po buzi lać a ona się śmieje.

reklama
Do góry