reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tylko wyszłam to nagle ruch się zrobił :-p

umi na pingwinka Bim bim? :-p a co, tak też można:-p
Zuzia ma swoją świnkę z którą śpi i mówi na nią "Peppa" :-) mówimy, że to taka podróba Peppy chyba:-p:-p

lenka Zuzia waży ok. 13,5 kg i też nie wyobrażam sobie jej usypiać na rękach:-p Jak wchodzę z nią na 3 piętro to ledwo oddycham jak już się doczłapiemy :dry: ale teraz Zuzka na szczęście sama wchodzi :-)
Zuza też włosów nie lubi myć, ale rondo się nie spisuje :no: Zuzka nie pozwala go sobie założyć, od razu ściąga, ja muszę kupić takie jakby wiaderko z gumowym brzegiem co się przykłada do główki i wtedy tylko na włosy leci :tak:

Vegas ale Martynka fajnie z tym wózeczkiem wygląda. Słodka z niej blondyneczka ;-) Dobrze, że ten aparat dostałaś, to zdjęcia są :-)

reklama
Patrycja no to faktycznie ma po kim. To Ty strasznie wysoka jesteś, zazdroszczę ja to kurdupel :dry: całe 165cm mój M ma 190 cm więc jak flip i flap :-D A śmiejesz się z drożdżami, kiedyś jak dzieci były małe to karmili żeby podrosły, głupota totalna :-D

Ensse a możesz Nam powiedzieć co się stało? tylko nic na siłę

to ja teraz moge sie konkretnie wypowiedziec na bierzaco w tematach. przed chwila mielismy kapiel - rondo wyrzucone, placz i krzyk pod koniec kąpieli... nie moglam Damianowi nawet zmyć szamponu, i musialam go wetrzec w bluzke i szybko jeszcze oplukac.. ale to chyba z zimna juz tak mu zle bylo, bo trzasł się po wyciągnieciu z wanienki jak galareta :szok:

teraz pije mleko i zaraz spróbuje go polozyc do lozeczka. SAMEGO
zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

Vegas -Martynka jest naprawde urocza :tak: jeszcze te spineczki, super;-)
patrycja -Kuba jest naprawdę, duuuzy :szok: to moj Damian wazy teraz 10,5kg :eek:

to ja teraz moge sie konkretnie wypowiedziec na bierzaco w tematach. przed chwila mielismy kapiel - rondo wyrzucone, placz i krzyk pod koniec kąpieli... nie moglam Damianowi nawet zmyć szamponu, i musialam go wetrzec w bluzke i szybko jeszcze oplukac.. ale to chyba z zimna juz tak mu zle bylo, bo trzasł się po wyciągnieciu z wanienki jak galareta :szok:

teraz pije mleko i zaraz spróbuje go polozyc do lozeczka. SAMEGO
zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

Vegas -Martynka jest naprawde urocza :tak: jeszcze te spineczki, super;-)
patrycja -Kuba jest naprawdę, duuuzy :szok: to moj Damian wazy teraz 10,5kg :eek:
trzymam kciuki by zasnal sam:)

u nas nie ma problemow z myciekm wlosow,Alanowi po twarzy moze cieknac woda i nic sobei z tego nei robi:-D

Asheara mam nadzieję, że zaśnie sam:tak: Zuza jeszcze biega, zaśnie pewnie po 22 :dry:
Zuzka lubiła myć włosy, ale ostatnio Przemek kupił jakiś wynalazek do mycia włosów i ją to chyba szczypie w oczka :sorry2:

reklama
No na naszym pierwszym spotkaniu to też był dla mnie szok ale to nic bo jego kuzyn ma 212 cm....
pamietam jak z nim tańczyłam na jego weselu... hahahah jak to śmiesznie wygladało hahahaha

Do góry