reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ja Ciebie pamiętam Migotko
ale wybuchła nieładna afera pod ankietą, mi aż się odechciało - nie wiem czego
ale żeby poróżnic tyle osób to szok. Jestem wdzięczna mimo wszystko Bestyji, że to wsjo zakończyła.
Mój mąż śpi.
A co do mycia to Mała uwielbia się kąpac, włosy jak jej myję nie ma problemu, od kiedy była malutka to ją przyzwyczajałam, że może jej czasem woda do oczek poleciec i nie reaguje nawet na to - prócz tego, że sobie wyciera łapkami. Ząbki lubi myc, póki co, ma smakową pastę
ale wybuchła nieładna afera pod ankietą, mi aż się odechciało - nie wiem czego
Mój mąż śpi.
A co do mycia to Mała uwielbia się kąpac, włosy jak jej myję nie ma problemu, od kiedy była malutka to ją przyzwyczajałam, że może jej czasem woda do oczek poleciec i nie reaguje nawet na to - prócz tego, że sobie wyciera łapkami. Ząbki lubi myc, póki co, ma smakową pastę
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
miło że ktos pamięta
:*
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi Julka waży 11300g a ma niecały roczek
ale to cięzka masa jest
waga urodzeniowa 4300g.
Dziewczyny szkoda mi Was z tym usypianiem
Ja w sumie też ją woziłam w wózku później do wózka, od dwóch tygodni zasypia sama w łóżeczku. I wcale nie musiałam jej tego uczyć
No fakt w dzisiejszych czasach cięzko na swoje pójść działki i domy drogie kredyty nie chętnie dają. My dostaliśmy dom w spadku. Zrobilismy gruntowny remont, w pewnym momencie zamiast podłogi był piach a jak wchodziło się do domu to można było niebo oglądać bo dachu nie było... Kasy full poszło ale warto, niebywałe poczucie bezpieczeństwa daje własny kąt.

Dziewczyny szkoda mi Was z tym usypianiem

No fakt w dzisiejszych czasach cięzko na swoje pójść działki i domy drogie kredyty nie chętnie dają. My dostaliśmy dom w spadku. Zrobilismy gruntowny remont, w pewnym momencie zamiast podłogi był piach a jak wchodziło się do domu to można było niebo oglądać bo dachu nie było... Kasy full poszło ale warto, niebywałe poczucie bezpieczeństwa daje własny kąt.
Vegas
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Vegas Martynka jest śliczna! cudne blond włoski ma!
Dziewczyny a może założyłybyśmy wątek ze zdjęciami dzidziołów? bo te zginą przy tylu postach dziennie.
Dziewczyny a może założyłybyśmy wątek ze zdjęciami dzidziołów? bo te zginą przy tylu postach dziennie.
Vegas
hehe każdy się zachwyca jej blond włoskamiVegas Martynka jest śliczna! cudne blond włoski ma!
reklama