reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja Ciebie pamiętam Migotko:)

ale wybuchła nieładna afera pod ankietą, mi aż się odechciało - nie wiem czego:p:p ale żeby poróżnic tyle osób to szok. Jestem wdzięczna mimo wszystko Bestyji, że to wsjo zakończyła.

Mój mąż śpi.

A co do mycia to Mała uwielbia się kąpac, włosy jak jej myję nie ma problemu, od kiedy była malutka to ją przyzwyczajałam, że może jej czasem woda do oczek poleciec i nie reaguje nawet na to - prócz tego, że sobie wyciera łapkami. Ząbki lubi myc, póki co, ma smakową pastę;)

lenka Kacper tez nie lubi a jak widzi to rondo to dosłownie histeria... Tomek mu myje normalnie bo pop lacze przez 10 s i koniec a to rondo ściąga:/ mój odmawiał mycia ząbków jak miał katar teraz myje ale nie jest zadowolony:-p

Umi Julka waży 11300g a ma niecały roczek :szok: ale to cięzka masa jest :-D waga urodzeniowa 4300g.

Dziewczyny szkoda mi Was z tym usypianiem:no: Ja w sumie też ją woziłam w wózku później do wózka, od dwóch tygodni zasypia sama w łóżeczku. I wcale nie musiałam jej tego uczyć :tak:

No fakt w dzisiejszych czasach cięzko na swoje pójść działki i domy drogie kredyty nie chętnie dają. My dostaliśmy dom w spadku. Zrobilismy gruntowny remont, w pewnym momencie zamiast podłogi był piach a jak wchodziło się do domu to można było niebo oglądać bo dachu nie było... Kasy full poszło ale warto, niebywałe poczucie bezpieczeństwa daje własny kąt.

Vegas Martynka jest śliczna! cudne blond włoski ma!

Dziewczyny a może założyłybyśmy wątek ze zdjęciami dzidziołów? bo te zginą przy tylu postach dziennie.
hehe każdy się zachwyca jej blond włoskami:)) ale fakt w sumie bo nietypowe są takie jasne. Niewiele jest dzieci z takimi włoskami.

vegas widze ze robisz uzytek z prezentu:-) brakowało mi tego:-p Martynka jest sliczna
kaamaa100 mój tez mniej wiecej tyle wazył jak miał roczek a potem w trzy miesiace urósł 7 cm i przybrał 2kg:-p No i teraz ma postój

reklama
hehe Umi, mam nadzieję, że to nie ironia hehehe:)

A ja wczoraj czy tam przedwczoraj mierzyłam Perłę i ma 74cm:p Maleńkie moje Cudo:)

Do góry