reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mycha okąpana, wcześniej szalałyśmy w najlepsze:) Mam filmik jak Młoda schodzi sama z łóżka, ale wstawię jak zaśnie wieczorem bo kiedy Mycha szaleje i widzi, że jestem przy laptopie to momentalnie jest przy mnie i mi myszkę zabiera albo próbuje pisac:p A mam uraz do tego bo mi kiedyś jeden knefel zepsuła:p Teraz mam nową klawiaturę i trzeba dbac:)
Poza tym Mała od 2 dni uwielbia prowadzic wózek z lalą. To jest teraz numer 1. Nawet jeśc nie chce bo jak widzi wózek to tylko wózek i wózek, więc córa mi żyje wózkiem a nie jedzeniem:p Podziwiam ją bo wózek leciutki i bardzo wywrotny a ona się mało co wywraca. I bardzo dobrze!

Ola /zapomniałam nicku/, ale Majunia jest śliczna! pięknie jej w opasce:) Synek też bardzo urokliwy:) Ja też długo czekałam by Małej włoski urosły i by robic jej kitki.

A ja niestety nauczyłam Małą bujac na rękach i tak ją zasypiam. Ale zasypia całkiem szybko. Ale np jak rano ją do mnie daję do łóżka gdy mąż ma na rano to bez problemu sama zasypia obok mnie:)

reklama
anetka -no tak:dry: w sumie, w dzisiejszych czasach, i kiedy zarabia tylko jedno z Was... chyba zostaje tylko pożyczka? :confused::cool:

vegas -ja mam dokładnie tak samo! usypiam Damiana na rękach... od kiedy sie przeprowadzilismy tylko w ten sposob zasypia :no: i dokladnie tak samo, jak mojego P nie ma, Damian budzi sie o 6 na mleko i nie ma problemu juz zasnieciem w lozku, po prostu sie przytula do mnei i spi...ale wieczorem :no: katorga.. masz o tyle dobrze, ze Martynka Ci szybko zasypia, bo u nas trwa to czasem do 1,5h, a najszybciej to 30min :dry: kregoslup wchodzi mi w d... czuje sie jak staruszka :dry:

Asheara pożyczka to i potrzebna by była jakbyśmy pracowali razem..
A wynajmować bym nie chciała. Jak nie dom, to mam nadzieję, że kiedyś damy radę kupić chociaż jakieś mieszkanko w bloku.

anetka -no tak:dry: w sumie, w dzisiejszych czasach, i kiedy zarabia tylko jedno z Was... chyba zostaje tylko pożyczka? :confused::cool:

vegas -ja mam dokładnie tak samo! usypiam Damiana na rękach... od kiedy sie przeprowadzilismy tylko w ten sposob zasypia :no: i dokladnie tak samo, jak mojego P nie ma, Damian budzi sie o 6 na mleko i nie ma problemu juz zasnieciem w lozku, po prostu sie przytula do mnei i spi...ale wieczorem :no: katorga.. masz o tyle dobrze, ze Martynka Ci szybko zasypia, bo u nas trwa to czasem do 1,5h, a najszybciej to 30min :dry: kregoslup wchodzi mi w d... czuje sie jak staruszka :dry:
współczuję, ah my mamusie rozpieściłyśmy te nasze Szkraby:) Moja jak ma cięższy dzień z zasypianiem /czyt jest za bardzo zmęczona i ciężej usypia/ to tak z 20min jej to schodzi, ale na ogół 5, 10min i śpi słodko:) Mi też czasem ręce odpadają. Mała już waży ponad 9kg.

Moja Królewna już śpi. Była tak zmęczona, że nawet nie umiała wstac z ziemi trzymając się wózka:p Tak się wtedy denerwowała, że jakby mogła to by mnie przy tym pobiła:p Padła migusiem:)

Ostatnia edycja:
A mój T poszedł do kolegi. Zaraz bede przebierac małego i bedzie sie kładł spać. jak ja czytam jak wy sie meczycie to az mnie ciarki biorą. Masakra... ja jak kiedys nosiłam małego przez 20 min to potem połozyc sie nie mogłam tak mnie kregosłup bolał. A w ogóle Kacper od kilku dni chodzi i mówi bim bim. Nie wiedziałam co to jest az wreszcie wyciagam mu miska pingwinka i mówie Kacper widzisz mama zszyła pingwinka a ten tak sie w niego wtulił i woła Bim bim to ja teraz wiem o co mu chodziło:-p

Adaś najczęsciej zasypia sam. Czasem kłade się przy nim. Ostatnio lubi wskoczyć na kolanka i zasnąć. Dobrze,ze nie musze go nosić,bo on 13 kilo waży. Kilka razy zasnął na rękach-to jak byłam poza domem i nie mógł zasnąć na leżąco.

heh Umi-ostatnio Adaś w wannie krzyczał iju iju. Przyglądam sie ,bo nie wiedziałam o co mu chodzi.Pokazał na szczoteczke. On wołał po swojemu myju myju- i tak woła jak chce myć ząbki.

lenka mój tez ma taki przedział wagowy a jak go postawiłam w butach na wadze i kombinezonie to 15,5 kg wazył masakra wtedy to na 3 pietro to dosłownie masakra jest wyjsc jak mi sie np zbuntuje. Mój nie lubi myc zebów musze go przekupywać ale rączki uwielbia myc i buzie
migotka przypomnij się:-)

reklama
Do góry