Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Mycha okąpana, wcześniej szalałyśmy w najlepsze
Mam filmik jak Młoda schodzi sama z łóżka, ale wstawię jak zaśnie wieczorem bo kiedy Mycha szaleje i widzi, że jestem przy laptopie to momentalnie jest przy mnie i mi myszkę zabiera albo próbuje pisac
A mam uraz do tego bo mi kiedyś jeden knefel zepsuła
Teraz mam nową klawiaturę i trzeba dbac
Poza tym Mała od 2 dni uwielbia prowadzic wózek z lalą. To jest teraz numer 1. Nawet jeśc nie chce bo jak widzi wózek to tylko wózek i wózek, więc córa mi żyje wózkiem a nie jedzeniem
Podziwiam ją bo wózek leciutki i bardzo wywrotny a ona się mało co wywraca. I bardzo dobrze!
Ola /zapomniałam nicku/, ale Majunia jest śliczna! pięknie jej w opasce
Synek też bardzo urokliwy
Ja też długo czekałam by Małej włoski urosły i by robic jej kitki.
A ja niestety nauczyłam Małą bujac na rękach i tak ją zasypiam. Ale zasypia całkiem szybko. Ale np jak rano ją do mnie daję do łóżka gdy mąż ma na rano to bez problemu sama zasypia obok mnie
Poza tym Mała od 2 dni uwielbia prowadzic wózek z lalą. To jest teraz numer 1. Nawet jeśc nie chce bo jak widzi wózek to tylko wózek i wózek, więc córa mi żyje wózkiem a nie jedzeniem
Ola /zapomniałam nicku/, ale Majunia jest śliczna! pięknie jej w opasce
A ja niestety nauczyłam Małą bujac na rękach i tak ją zasypiam. Ale zasypia całkiem szybko. Ale np jak rano ją do mnie daję do łóżka gdy mąż ma na rano to bez problemu sama zasypia obok mnie