reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
Dawno mnie nie było.. piszecie jak szalone i nie sposób nadrobić
Ogólnie to chyba nie za ciekawie się tu dzieje, ale nie będę już do tego wracać ;-)

U nas Święta minęły całkiem fajnie. Ja ogólnie jestem zadowolona i z prezentów i z całej tej atmosfery
Zuzka z prezentów bardzo zadowolona
Ja zmieniłam feyzurę, zresztą niektóre z Was zauważyły już na Nk, na razie się przyzwyczajam, ale ciągle dziwnie się czuję
Na razie nie nadrabiam, teraz postaram się być już na bieżąco
Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?
bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..

Ogólnie to chyba nie za ciekawie się tu dzieje, ale nie będę już do tego wracać ;-)

U nas Święta minęły całkiem fajnie. Ja ogólnie jestem zadowolona i z prezentów i z całej tej atmosfery

Zuzka z prezentów bardzo zadowolona

Ja zmieniłam feyzurę, zresztą niektóre z Was zauważyły już na Nk, na razie się przyzwyczajam, ale ciągle dziwnie się czuję

Na razie nie nadrabiam, teraz postaram się być już na bieżąco

Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?

Liza
Daffi moje tez uwielbialy tak zasypiac
hehe tylko własnie zazwyczaj w łóżeczku 
anetka zmiana u Ciebie super:-) podoba mi sie twoja fryzurka
dziewczyny polozylam Mikolaja na srodku pokoju na plecach na kocu, przyszlam tutaj, za jakis czas hania mnie wola, ide,patrze a Miki juz przy grzejniku
skubaniec turla sie

anetka zmiana u Ciebie super:-) podoba mi sie twoja fryzurka

dziewczyny polozylam Mikolaja na srodku pokoju na plecach na kocu, przyszlam tutaj, za jakis czas hania mnie wola, ide,patrze a Miki juz przy grzejniku

Alex.
Wdrożona(y)

femme czego tu sie mozna dowiedziec... nie no do lekarza

daff zazdroszcze wloskow malej... ja w ciaz czekam u Majki i doczekac sie nie moge... malo ma i krotkie... moze wam fotke w koncu wstawie
bestyja brawaaaa

WRZUCAM FOTKI ZEBYSCIE WIDZIALY KIM JESTEM
Ostatnia edycja:
.Aneta.
Eliza dzięki ;-)
Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leci
A siada już sam?
olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić

Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leci

olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić

Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..
no wiec dlatego ze uwielbia jesc tylko w wozku i wtedy moze ogladac bajki bo lozeczko ma za daleko.. i zasypia mi wozku od razu wtedy ja przenosze do lozeczka...
czesto tez jak cos musze zrobic to na chwile ja wkladam i ona lubi cos wymyslic ze zdj zrobiei widzisz ja w wózku
do lozeczkanie wkaldam jej jak nie spi bo mi zryw atapete a to nie moje mieszkanie wiec musze pilnowac tapet.
fikusek1988
Mama Alanka:)
Daffi Julka jest świetna
potrafi zaksakiwac
Eliza gratulacje dla Mikiego
Anetka Alan tez czesto w wozku siedzi w domu,jak je ,oglada bajeczki
Eliza gratulacje dla Mikiego
Anetka Alan tez czesto w wozku siedzi w domu,jak je ,oglada bajeczki
Liza
Nie jeszcze nie siada sam, ale juz coraz lepiej jak sie go posadzi siedzi, no i jak jest w pozycji półlezacej to juz czasem udaje mu sie usiasc.Eliza dzięki ;-)
Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leciA siada już sam?
olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić![]()
Szczerze odechcialo mi sie pisac tutaj czytajac tamten watek pod ankietą...

Przemyslcie wszystkie to co tam pisalyscie, bo dla mnie to brak słow...

.Aneta.
Daff, fikusek aha
może to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam
Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła 

Eliza to pewnie jeszcze troszkę i usiądzie;-) albo od razu wstanie
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej.

Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej.

reklama
Daff, fikusek ahamoże to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam
Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej.![]()
no julka nadal zwolenniczka zasypiania w wozku