reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme ja nie chcialam straszyc... ja tylko pisze co wyczytalam w necie!

a tu zobaczcie mistrzostwo julki..hehe dalam jej jesc a ona zjadla i z butla w buzi pusta poszla sobie spac:D

reklama
Dawno mnie nie było.. piszecie jak szalone i nie sposób nadrobić :-p
Ogólnie to chyba nie za ciekawie się tu dzieje, ale nie będę już do tego wracać ;-):-p:-p

U nas Święta minęły całkiem fajnie. Ja ogólnie jestem zadowolona i z prezentów i z całej tej atmosfery :tak:
Zuzka z prezentów bardzo zadowolona :tak:
Ja zmieniłam feyzurę, zresztą niektóre z Was zauważyły już na Nk, na razie się przyzwyczajam, ale ciągle dziwnie się czuję :-p

Na razie nie nadrabiam, teraz postaram się być już na bieżąco :tak:

Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?:sorry2: bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..

Daffi moje tez uwielbialy tak zasypiac:D hehe tylko własnie zazwyczaj w łóżeczku :-p

anetka zmiana u Ciebie super:-) podoba mi sie twoja fryzurka:-D

dziewczyny polozylam Mikolaja na srodku pokoju na plecach na kocu, przyszlam tutaj, za jakis czas hania mnie wola, ide,patrze a Miki juz przy grzejniku :-D skubaniec turla sie :-D :-D

S7003351.jpgS7003458.jpgS7003582.jpgS7002632.jpgS7002775.jpgS7003497.jpgIMG_2091.jpggodskitchen1.jpg

femme czego tu sie mozna dowiedziec... nie no do lekarza:-D

daff zazdroszcze wloskow malej... ja w ciaz czekam u Majki i doczekac sie nie moge... malo ma i krotkie... moze wam fotke w koncu wstawie

bestyja brawaaaa:-D w koncu kompetentna odpowiedz!!odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku:-D

WRZUCAM FOTKI ZEBYSCIE WIDZIALY KIM JESTEM

Ostatnia edycja:
Eliza dzięki ;-)
Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leci :-p A siada już sam?

olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić :-p:-p

Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?:sorry2: bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..

no wiec dlatego ze uwielbia jesc tylko w wozku i wtedy moze ogladac bajki bo lozeczko ma za daleko.. i zasypia mi wozku od razu wtedy ja przenosze do lozeczka...
czesto tez jak cos musze zrobic to na chwile ja wkladam i ona lubi cos wymyslic ze zdj zrobiei widzisz ja w wózku:D
do lozeczkanie wkaldam jej jak nie spi bo mi zryw atapete a to nie moje mieszkanie wiec musze pilnowac tapet.

Eliza dzięki ;-)
Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leci :-p A siada już sam?

olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić :-p:-p
Nie jeszcze nie siada sam, ale juz coraz lepiej jak sie go posadzi siedzi, no i jak jest w pozycji półlezacej to juz czasem udaje mu sie usiasc.

Szczerze odechcialo mi sie pisac tutaj czytajac tamten watek pod ankietą...:no:
Przemyslcie wszystkie to co tam pisalyscie, bo dla mnie to brak słow...
:no: ... :no: :dry: heh

Daff, fikusek aha:-p może to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam:-p Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła :dry::sorry2:

Eliza to pewnie jeszcze troszkę i usiądzie;-) albo od razu wstanie:-p
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej. :tak:

reklama
Daff, fikusek aha:-p może to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam:-p Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła :dry::sorry2:

Eliza to pewnie jeszcze troszkę i usiądzie;-) albo od razu wstanie:-p
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej. :tak:

no julka nadal zwolenniczka zasypiania w wozku:D

Do góry