reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kurcze wyjdź człowieku na chwilę z BB to już pół godziny nadrabiania :-D

Eliza Nam też wiele razy nie było łatwo dwie poprzednie zimy M był bez pracy... Teraz jest super ma dobrze płatną pracę a po nowym roku będzie się starał o dotację z unii i otwiera swoją firmę. Wiesz co zawsze sobie powtarzałam że kiedyś będzie dobrze bo musi być! Nad Wami też w końcu zaświeci słońce!

Daffi kochana jedyne co mogę CI życzyć to zdrówka no i chyba zatwardzenia :-D w sumie to też za miłe nie jest. A co Ty taka zdenerwowana jesteś?

Kurcze wyjdź człowieku na chwilę z BB to już pół godziny nadrabiania :-D

Eliza Nam też wiele razy nie było łatwo dwie poprzednie zimy M był bez pracy... Teraz jest super ma dobrze płatną pracę a po nowym roku będzie się starał o dotację z unii i otwiera swoją firmę. Wiesz co zawsze sobie powtarzałam że kiedyś będzie dobrze bo musi być! Nad Wami też w końcu zaświeci słońce!

Daffi kochana jedyne co mogę CI życzyć to zdrówka no i chyba zatwardzenia :-D w sumie to też za miłe nie jest. A co Ty taka zdenerwowana jesteś?

zatwardzenia lepiej nie bo mam poporodwego hemorida ktory co jakis czas bardzo mi dokucza:D

Daffi no to chyba życzę powrotu jelit do normalności :-D

Mam pytanie odnośnie ankiety, jeśli będzie więcej głosów na TAK to oczywiste że soso zostaje. A co jeśli więcej będzie na NIE zostaje powtórnie zbanowana?

Pytam tylko z czystej ciekawości, nawet nie chodzi mi konkretnie o soso tylko o skutki wyniku ankiety.

reklama
DAFFI - o teraz to mi dałaś do myślenia może ja też mam takiego hemoroida bo mnie też czasem boli :zawstydzony: ale ginekolog by tego nie zauważył ?

OLCIA - jak masz na wkład do biznesu to spoko :-D :-p

Ale mi się nudzi ...:sorry: jeszcze głodna byłam poszłam do sklepu kupiłam sobie wafle ryżowe orzeszki i żelki ... po takim miksie to mnie teraz tak brzuch nie fajnie boli i nie dobrze jest :dry:

Do góry