reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Soso jak ty jestes to jest co czytac :-D

Heh witam sie z rana...
Mam syndrom dnia wczorajszego.... :dry: heh..........
Miki śpi, dzieciaki baje ogladają a ja gotuję mieso na pasztet i pachnie w domku ze hoho:p :)

reklama
Cześć Dziewczyny

Kiedyś tutaj pisałam :-) Widzę że ekipa troszeczkę się zmieniła, więc się przedstawię.

Jestem Kamila szalona 20-stka:-D Mam prześliczną córę Julię, która za trzy tygodnie kończy roczek.

Mam nadzieję że od czasu do czasu pozwolicie mi coś skrobnąć :-)

PATI - 4 lata ciągle w domu z dziećmi ? :szok: o matko jak ty funkcjonujesz :szok: ja to jak nie pracowałam czy coś to minimum raz na 2 tygodnie ale zazwyczaj częściej gdzieś sobie wychodziłam czy do nas wpadali znajomi czy na jakąś imprezę czy kino zawsze coś :no: nie wiem jak ty tak możesz :no:

TRINAA - też pracuje 24 co prawda do 13 tylko ale jednak -_- ...ale pracę mam do końca grudnia tylko więc chce wyciągnąć ile się da bo później to nie wiadomo kiedy znajdę nową :dry:

VEGAS - śliczne jest to zdjęcie ząbalek :-D

KAMA - witaj też nie kojarzę ale ja też chodzę tu w kratkę :-D

Hej witam sie z rana....
Wczoraj na poczcie odebrałam decyzje .... normalnie w szoku byłam że to decyzja .... No ale dowiedziałam sie że naszego listonosza nie było bo chory i jakis inny go zastąpił ..... wiec póki co odpuszcze dzis juz ma byc nasz listonosz na szczeście....
Jak wczoraj wyjechaliśmy koło 17:30 to wróciliśmy koło 20 do domu .... nogi mi wchodziły tam gdzie słońce nie dochodzi...
A w nocy wstaje do Kuby a patrze przez szybe bo widze coś małego zapierdziela po śniegu.... ja patrze półprzytomna a tam zajączek hahaha i kica sobie ....i śledzie go wzrokiem.... patrze a on mi do drzwi balkonowych podszedł z tym że jak odsunełam rolete to go spłoszyłam i uciekł biedny......haahahahaale taki słodki był.....
Kaamaa nie pamietam Cie ..... ale skrobaj tu ile chcesz :):)

famme no jakoś musze funkcjonować... gdybym miała z kim dzieci zostawić to prace bym miała od reki..... a tu dupa blada

Może dla tego mnie nie kojarzycie, że nie długo pisałam i też w kratkę.

Bardzo dziękuję za miłe powitanie :-)

Umi ja też mam strasznego lenia a jeszcze trzy ciasta przede mną :dry: no i jeszcze polowanie na choinkę.

Femme
zazdroszczę CI tych wypadów na imprezę, kina. Nam przez cały rok udało się wyrwać na dwa wesela.. I też niestety będę siedziała z małą w domu aż nie pójdzie do przedszkola, bo do najbliższego żłobka mamy 30km.

Patrycja fajnie, zobaczyć takiego nocnego gościa pod swoim oknem. Mieszkacie poza miastem? Czy już zające do miasta wkroczyły. My mieszkamy na wsi i często jak chodzimy do lasu na spacer widzimy dziki, sarny, łosie super sprawa!

Kama witaj:)

soso pisz mi no do kiedy jestes w Polsce i kiedy dasz rade przyjechac.... super by bylo jakbys dala rade miedzy sweietami a sylwkiem!

a ja zlapalakm siuski julce:)
po 2 godz walki juz mialam dosc i wzielam sie za inne srodki!

reklama
Hej dziewczyny,

Przez ostatnie dni udało mi się napisać jednego posta,bo co usiądę do kompa to Maja w płacz. Teraz śpi już 10 ;-) minut po 1,5 godzinnym ryku.

Patrycja ja siedzę w domu dopiero rok a już mam dość, zwłaszcza jak słyszę teksty "ja pracuje a Ty tylko siedzisz z dzieckiem":dry: Choć pracę też bym miała, bo obok domu wybudowali mi park biurowców to dzieciaka nie zostawię,bo nie ma jak go nakarmić a z resztą moja mama na razie nie ma siły,żeby zostać z nią na cały dzień a na żłobek nie mam co liczyć.

Kama witaj! :-)

Do góry