reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dla siebie tez femme... :-D

Musze jesc szybko bo zaraz Miki wstanie i jemu bede musiala zupke dac:-) a potem... musze wziac sie i zmielic mieso na pasztet i rozrobic i upiec:-) <mniam>

reklama
witam...:-D

mozna dolaczyc???

bylam tu kiedys , ale zniknelam wiec wskakuje sporwotem...
pare znanych twarzy jest :)-p)jezor dla mas babki a dla tych co mnie nie znaja napisze cos o sobie...

Ola 21 lat, MAm syna Kacpra i Córcie Maje... jak widac po suwaczku rok po roku....
Studiuje na zarzadzaniu, jestem na 3 roku wiec mam teraz obrone:szok:
A tak to siedze z dziecmi w domu, męza calymi dniami nie ma...

jak cos to pytajcie:-D (umi , femme) wam nie wolno:-D:-D:-p:-p

Witam dziewczyny.

Kolejny problem przede mną, dawno mnie tu nie było.

Sprawa o alimenty założona. Przysądzone. Z tym, że jeszcze nie wiem czy tatuś będzie płacił.

Tak czy siak .. do 10 ma termin. I zaczynają się schody .. ponieważ zbliżają się święta, a tata pnie do tego żebyśmy święta spędzili z Nim, z tym, że kochani dziadkowie .. mają na ten temat wiele do powiedzenia, i totalnie nie wiem co robić.

OLCIA - a przywitać chociaż można ? :-D:-p

ELIZA - :-D ty weź lepiej daj namiary na swojego dealera bo nie wierzę że tak sama z siebie tyle sił masz :-D:-D

ENSSNE - my się chyba jeszcze nie znamy .. ;-) a alimenty jak nie będzie płacił to GOPS będzie musiał Ci wypłacić 400zł oni chyba dają ;-) ...i nie wiem o co chodzi w Twojej sytuacji piszesz o alimentach a później o wspólnych świętach więc nie bardzo łapie :-p

Eliza ja też chylę czoła, trójka dzieci i jeszcze jedno siostry, obiadek i jeszcze pasztet robisz :szok: jak Ty się wyrabiasz na zakrętach? :-p

Oleńka my się nie znamy, więc witam serdecznie :-)

Julka w końcu padła, chyba będzie się na jedną drzemkę przestawiać, ja nie chcę! Wtedy w ogóle zero odpoczynku :dry:

E:

Femme właśnie ja też tego nie ogarniam. A z alimentami masz rację jeśli nie ojciec to państwo. A starego będzie komornik ścigał.

Ostatnia edycja:
olenka jestem modem wszystko mi wolno:-p Witaj z powrotem:-) i już nie znikaj:-)
enssne Nie orientuaje sie w twojej sytuacji za bardzo to znaczy cos mi sie kołacze ale nie wiem za bardzo co i jakie sa relacje z ojcem dziedcka. Jesli jest dobrym ojcem to moze na którys dzien swiat dałabym do niego dziecko ale jesli nie jestescie razem to ja bym nie zostawała razem z dzieckiem u niego

femme u mnie na wsi to dilera szukac ze swieczką :-D :-p nawet niewiem czy takowy wogóle jest, nie obracam sie w takich kregach :-D

kaama hahaha czasem sie nie wyrabiam na zakretach ale daje rade:-p grunt to dobre zorganizowanie:-D choc czasem to nie mam ochoty na nic i nawet nie chce mi sie isc obiadu robic itd ::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry