reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kubie już bardzo ładnie widac górne ząbki wszystkie 4 i na dole mu widac 3 .... ten ostatni wczoraj sie przebił to jeszcze troche i tez bedzie widoczny.... tylko brat R odda aparat to porobie nowe zdjęcia .....

Kubie już bardzo ładnie widac górne ząbki wszystkie 4 i na dole mu widac 3 .... ten ostatni wczoraj sie przebił to jeszcze troche i tez bedzie widoczny.... tylko brat R odda aparat to porobie nowe zdjęcia .....
no Miśka ma u góry 5 i 3 na dole:) Ten jeden nowy to dziś w nocy musiał się przebic bo w ogóle go wcześniej nie widziałam, za to nocka była okropna bo mi Mała ciągle płakała. Pewnie właśnie przez wyżynanie się zęba. Ma 5 co super jej widac i 3 w trakcie rośnięcia. A ja myślałam, że 4 w trakcie.

Martynka już 2h śpi, szaleje:p i szalec będzie pewnie do późna;D

Ostatnia edycja:
ja już po wizycie u gin. Zmieniła mi antykoncepcję na tabletki Cilez bodajże, nie mam tu recepty, piszę z pamięci. Jutro muszę wykupic;) Młoda po rosołku swoim ulubionym szaleje w najlepsze:p

21.15 - śpi:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki przepraszam ze was tak zaniedbuje ale dzis prawdziwe tornado mialam bylam na solarium brwi termin na fryzjera pazokcie ciuchy paczki ehh masakra jakas ciesze sie ze jestem z wami bede sie starala z wami nabierzaca pisacccccc :)

dziekuje ze mnie tak milo powitalyscieee :)

dafiiii nie ma problemu mow tylko kiedy to sie kochana widzimy:)

vegas moja siostra wysle ci paczke moze jutro ale nie obiecuje bo pracuje od 15 do 23 a jeszcze musi jechac mieso odebrac brata zawiesc i wogule jak nie jutro to po swietach od razu poleci nie zapomnialam o tobie zapakowane wszystko slicznie czeka na martysie

koniczynka co tam u ciebie kochana
elizka fajnie ze siostra przyjechala
co u reszty dziewczynek przepraszam ze was nie nadrabiam ale nie mam kiedyyyy wlasnie dopiero lece sie kapac bo ciagle cos jak to przed swietami wogule w domu jest 7 osob i 3 psy i mala to sobie wyobrazcie co sie dzieje w 3 pokojowym mieszkaniu :p buziam was do juterka chyba ze mnie wywieje do fryzjera jak bedzie termin siostra zrobila mi taki prezent
na swieta solarium kosmetyczka i fryzjer wiec super:) bo nei wiedziala co mi kupic
wiec na sylwestra bede gwiazda bo wkoncu nie siedze w domku ide z siostra i szwagrem :) buziam wassss odezwe sie jutro jestem szczesliwaaaaaa :)

Do góry