reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczynkiiiii co tam u wassss ja niedawno wstalam mialam ciezka nacc rece mnie rwalyyyyy strasznie o 12 w nocy zasnelamm:(:(:teraz wstalam dziekuje was za powitanko kochane:):)

Elizka nie smutaj maSZ jakis gorszy dzien chyba bidulko
ewi bardzo ladnie wygladasz kochana

reklama
Hej Kobietki....
R próbował mi wczoraj chyba humor poprawić.... kolacje mi zrobił :sorry2: ale niestety to nie przyniosło oczekiwanego rezultatu....
Dziś z samego rana już okna umyłam znów... myłam je jakieś 2 tyg temu no ale jak to przy dzieciach wszedzie paluchy były to umyłam jeszcze raz...
Kubie wyszedł 8 ząb... może teraz da mi odpocząć z tymi zebami..... oszaleć można...
Dziś miałam iść do koleżanki troche odpocząc od tego wszystkiego no ale jak zwykle cos jest ważniejsze... Listonosz zostawił mi powtórne awizo choć cały czas byłam w domu to nie zapukał no i czeka mnie przeprawa przez całe miasto na poczte... ale złoże na lenia skarge bo to już nie pierwszy raz sie zdażyło....

Soso witaj ponownie :):)
Pati no ja też mam taka nadzieje....

EWI44 Świetna fryzurka:tak: Też powinnam iść do fryzjera, bo grzywa już przesłania mi cały świat;-)
Dziewczyny, co to za dołki przed świętami?! To chyba z nadmiaru obowiązków i braku czasu, ale pomyślcie, jak już niedługo będzie spokojnie, czyściutko i smakowicie. A dzieci jak się będą cieszyć świętami:-)
Dziś usłyszałam słowa, z którymi się w pełni zgadzam: tydzień przed świętami to dla dorosłych najkrótszy tydzień w roku, a dla dzieci najdłuższy:-D
Patrycja U mnie tak samo listonosz robi :wściekła/y: Awizo jest w skrzynce, mimo że cały dzień ktoś był w domu:wściekła/y: A na poczcie moja mama usłyszała, że listonosz z paczkami nie chodzi:dry:
Soso wieki cię nie było;-)

PATI - co za listonosz ! :no: też bym skargę pisała ! :-)

SOSO - ;-)

KONICZYNKA - to ja jeszcze do dzieci się chyba zaliczam :laugh2: :-p

A ja niedługo na przedstawienie do Niny do przedszkola jadę :-) ależ jestem zajarana ! :-p :-D już nie mogę się doczekać :-) ciekawa jestem co będzie robić czy jakąś rolę dostała :-D jest aniołkiem :-) oczywiście aparat przygotowany więc będę robić zdjęcia :-)

Hej Laski!

U nas nocka bardzo kiepska, Malutka wyła całą noc, ale mamy powód - 8 ząbek!:) Jak na początku nie chciały rosnąc tak teraz jeden za drugim:)

Mąż pojechał do pracy, domek ogarnięty, jedynie muszę pranie Małej poprac. Na 19.40 do ginekolog zmienic anty.

Ewi bardzo ładnie:)

reklama
Do góry