reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja wlasnie robie przemeblowanie:D juz w sumie prawie skonczylam:) polozylam malego do lozeczka i jak zasnie to poukladam na polkach:) nie musialam robic przemeblowania bo i tak na meble czekam i od nowa roboty bedzie ale pokombinowalam sobie troche:D

reklama
famme udana cócie masz :)

no u mnie tez rozwarcie jest. ech.. a mialam nadzieje ze sie szybciej urodzi.. moze sie za sprzatanie wezme to sie cos ruszy moze.. chyba ze znacie jakies inne sposoby na przyspieszenie.
ja drażniłam sutki, pomagałam w remoncie mężowi, szorowałam na kolanach płytki podłogowe;) nie wiem czy to było powodem, że szybciej urodziłam, te cuda przyspieszające zajęły mi 4 dni a wcześniej ginka mówiła, że dzidzi nie spieszno i pewnie wyjdzie po świętach. Urodziłam 7 grudnia.

Vegas mnie czekaja imprezki urodzinowe zaraz po świetach.... :D:D
Fikusek ale Cie wzieło....
Beacia sex jest dobry.... ja chodziłam po schodach.... dużo jest sposobów ale nie każdy działa...

Vegas mnie czekaja imprezki urodzinowe zaraz po świetach.... :D:D
Fikusek ale Cie wzieło....
Beacia sex jest dobry.... ja chodziłam po schodach.... dużo jest sposobów ale nie każdy działa...
a mnie po seksie takie skurcze brały, że umierałam, ale to i tak nie pomagało, mało tego zraziłam się do seksu na końcu ciąży, na samą myśl wszystko mnie bolało.

famme udana cócie masz :)

no u mnie tez rozwarcie jest. ech.. a mialam nadzieje ze sie szybciej urodzi.. moze sie za sprzatanie wezme to sie cos ruszy moze.. chyba ze znacie jakies inne sposoby na przyspieszenie.
Ja z Mikim robiłam tyle rzeczy ze....a i tak wyszedl 8 dni po terminie(w terminie z USG) ;] wiec ja jestem zdania ze dzidzia sama wie kiedy ma wyjsc i jej nie przyspieszymy tego niczym;]

PATI - no gapa gapa a kiedyś jak ja przypadkiem tak zamknęłam to zerwaliśmy tak się na mnie kretyn wydarł że mu powiedziałam żeby wypi*** :-p a wtedy wystarczyło iść do domu po klucze zapasowe :sorry: (staliśmy akurat pod domem ) no ale on miał wtedy przygodę z ćpaniem i mu na głowę padło całkowicie ... :sorry:

ELIZA - długo chcesz karmić cycem ? :-) ...ja karmiłam tylko miesiąc ;-) a ostatnio mówię małej że jak była mała to piła mleko z mamy cyca (bo nie chciała się do mnie w kąpieli przytulić bo bała się cycków :laugh2: ) to się na mnie spojrzała jak na idiotkę i z taką skwaszoną miną "nieeeee" :-p :-D

BECIA - na mnie nie działało nic ani sex ani drażnienie sutków ...więc łyknęłam łyżeczkę olejku rycynowego to jak mnie pogoniło na kibel ...i później do szpitala :-p :-D łyknęłam jakoś koło 13 a po 20 zaczęło się :-p

DAFFI - myślę że ona po prostu chciała się pobawić w kierowcę :laugh2: :-p bo ją znudzili rodzice walący w szybę :-D

reklama
Do góry