reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja miałam dziś dzień malowania pazurków w stopach i dłoniach. Przy Martynce odlotowo się maluje:p Podobne to było raczej do uciekania:) Co do mnie podchodziła wziąc lakier to ja albo uciekałam albo kładłam w inne miejsce, po czym do niego dreptała a ja znów lakier dałam w inne miejsce:) Zaraz będziemy depilowac moje nogi:D ale to już zawsze lepiej idzie:)

reklama
zapomniałam wam napisać :-D:-D:-D:-D
Wczoraj wzięłam małą od mamy i jedziemy ja Kuba i Nina no i zajechaliśmy do sklepu ja wyskoczyłam po szynkę Kuba został z małą w samochodzie usiadł do niej do tyłu kluczyki w stacyjce zostawił ja wracam Kuba wysiadł zamknął drzwi i ... zamki się pozamykały :szok::szok::szok: mała w środku drzwi pozamykany kluczyki w stacyjce :szok: no i co teraz zgłupieliśmy :-p a w naszym samochodzie żeby drzwi od środka otworzyć trzeba jeszcze taki pstryczek odblokować więc na nic nasze prośby żeby Nina drzwi otworzyła ...my już załamka a tu nagle Nina siadła za kierownicą i przekluczyła kluczyk w stacyjce i drzwi się otworzyły :laugh2::-D:-D no prawie tam umarliśmy ze śmiechu :-D:-D :-p

VEGAS - To widzę masz taki dzień dla siebie :-) pazurki pozbycie się zarostu :-p :-D

zapomniałam wam napisać :-D:-D:-D:-D
Wczoraj wzięłam małą od mamy i jedziemy ja Kuba i Nina no i zajechaliśmy do sklepu ja wyskoczyłam po szynkę Kuba został z małą w samochodzie usiadł do niej do tyłu kluczyki w stacyjce zostawił ja wracam Kuba wysiadł zamknął drzwi i ... zamki się pozamykały :szok::szok::szok: mała w środku drzwi pozamykany kluczyki w stacyjce :szok: no i co teraz zgłupieliśmy :-p a w naszym samochodzie żeby drzwi od środka otworzyć trzeba jeszcze taki pstryczek odblokować więc na nic nasze prośby żeby Nina drzwi otworzyła ...my już załamka a tu nagle Nina siadła za kierownicą i przekluczyła kluczyk w stacyjce i drzwi się otworzyły :laugh2::-D:-D no prawie tam umarliśmy ze śmiechu :-D:-D :-p

VEGAS - To widzę masz taki dzień dla siebie :-) pazurki pozbycie się zarostu :-p :-D
hehehe zdolniacha z Ninki:)

Patrycja świetny avatar:) Kuba to cały mama:)

A Martynka właśnie usnęła:) Ostatnio chodzi taka zmierzluszkowata, ciągle śpiąca. Może to ta pogoda, kto wie. Poza tym jak stracę się z jej oczu to zaraz ryk.

Famme no to gartuacje za tak zdolna córeczke hihi.... Gapa z tego Kuby...
Ja dzis w sumie przed chwilą zrobiłam liste zakupów świątecznych... sporo tego eh.. :/

reklama
Famme no to gartuacje za tak zdolna córeczke hihi.... Gapa z tego Kuby...
Ja dzis w sumie przed chwilą zrobiłam liste zakupów świątecznych... sporo tego eh.. :/
no a my w sobotę robimy Małej imprezę z okazji roczku. Też sporo kasy pójdzie a potem jeszcze święta. No ale przynajmniej od stycznia z góreczki u nas finansowo.

Do góry