reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No Vegas no to oby to krwawienie ustało choć chyba jak juz te 6 dni jest to niewiem czy przestanie leciec....:/

Maly chyba zasnoł, ide sobie kolacje zrobic:-p

Dziewczyny błagam!!! Potrzebuje mieć na piątek z maty na zaliczenia... A zupełnie nie umiem (nie chodziłam na zajecia :()
Jesli ktoś jest dobry z maty to prosze niech mi pomoże i wysle na email ( mju@onet.eu) rozwiązania... W sobote zaliczam mate... Jesli nie, bo tam trzeba jakies rysunki itd to prosze takogolnikowo o wytlumaczenie...
WIecie to jest niby proste, ale ja bylam na 1 godzinie maty tylko (ostatnia zawsze byla a ja musialam szybciej do domu wracać... I po prostu pierwszy raz na oczy to widze a mam egzamin w sobote z tego)
Z gory dzieki

Zadanie 1

W prostokątnym układzie współrzędnych naszkicuj wykres funkcji i omów jej własność y=3x2 , xЄR

Zadanie 2

Naszkicuj wykres funkcji f(x)=½(x-3)2+2, xЄR

Następnie na podstawie wykresu funkcji podaj:

- zbiór wartości tej funkcji
- równanie osi symetrii wykresu funkcji
- maksymalne przedziały monotoniczności funkcji

Zadanie 3

Napisz wzór funkcji kwadratowej y=-x2-8x-11 w postaci kanonicznej

Zadanie 4

Rozwiąż równanie

½x2-x+8=0

Zadanie 5

Rozwiąż nierówność

-x2+6x-9≥0

eh Eliza nawet mi nie gadaj.. mam takiego smaka na seks a tu krew leci.. nie zawsze, najczęściej wieczorem ustępuje, ale to i tak nigdy nie wiesz czy seks nie spowoduje, że będzie leciała w trakcie a tego bym nie chciała..

Z maty kiepska byłam, więc nie pomogę niestety...

Praniem się zajęłam, moim kochanym dzieciaczkiem, niebawem spróbuję ją położyc spac bo nie miała drzemki popołudniu i jest padnięta.

hej a ja wlasnie bawie juz wiki 4godzine:-(nie chce mi wogole spac a jak zasnie to na gora 15min rece mnie bola okropnie od bujania dzis mierzylam wiki i ma 65cm

a ile miala jak sie urodzila?

artystka ja zmamtmy na siwadectwie koncowym szkole maialm 5 ale kurka mac polowe jzu zapomniala a funkce to wprost kochalam... nawet nie mam swoich zesyztow...
poczytam w necie i zobacze ! ale szkoda zenie amm zeszytow!
nic nie obiecuje bo mi sie dobrze pracuje jak mam zesyzt i kazdy znak opisany i przy okazji wzor przykladu.. ciezko mi tak po 2 latach odswiezyc znikac to......

Ostatnia edycja:
PATRYCJA - Nina jest na Marzec umówiona do specjalisty od zeza ...masakra z tymi kolejkami :no: a rejestrowałam ją w październiku jakoś :sorry: ... ja ostatnio o 20 już jestem wykończona nawet jak się wyśpię nie wiem co się dzieje może ta pogoda tak na mnie działa
Na Kolberga w Sopocie chodzisz? Byłam tam w sierpniu i lekarka mi mówiła, że jak zez nie zniknie do 6miesiąca, to mam się zarejestrować i przed końcem 1 r.ż. się stawić na wizycie. A jak zniknie, to kontrola w wieku 1,5-2lata i ok.1r.ż. już się rejestrować, bo dla takich "starszych" dzieci kolejki są dłuższe:szok::wściekła/y:
Kasiuch 100 lat dla Olka z okazji ukończenia 11miesięcy:-):-):-) Może rzeczywiście potrzebuje czasu, żeby się do nowego miejsca przyzwyczaić?
Vegas Chyba nie ma idealnej antykoncepcji:-(
Eve Ale duża dziewczyna, moja miała miesiąc temu 63cm i dalej nosi ciuszki r.62 :-)
Artystka funkcje całkiem lubiłam, ale już nic nie pamiętam:no:

Mała mi okropnie marudziła przez 3h, chyba ze zmęczenia, bo gdzieś od 15ej nie spała, więc zmusiłam P., żeby ją wcześniej wykąpał (przy ubieraniu po kąpieli to już nie marudzenie, a histeria była), potem cyc i nareszcie zasnęła.
Chyba muszę zacząć zakładać rękawiczki przy kompie, bo jakoś zimno się zrobiło w mieszkaniu :baffled:

no chyba nie ma.. 11 miesięcy nie miałam żadnych problemów stosując Evrę.. eh. Boję się, że jak mi da tabletki to z nich przytyję a ja mam małego jobla na pkt wyglądu albo raczej figury.

Dziewczyny błagam!!! Potrzebuje mieć na piątek z maty na zaliczenia... A zupełnie nie umiem (nie chodziłam na zajecia :()
Jesli ktoś jest dobry z maty to prosze niech mi pomoże i wysle na email ( mju@onet.eu) rozwiązania... W sobote zaliczam mate... Jesli nie, bo tam trzeba jakies rysunki itd to prosze takogolnikowo o wytlumaczenie...
WIecie to jest niby proste, ale ja bylam na 1 godzinie maty tylko (ostatnia zawsze byla a ja musialam szybciej do domu wracać... I po prostu pierwszy raz na oczy to widze a mam egzamin w sobote z tego)
Z gory dzieki

Zadanie 1

W prostokątnym układzie współrzędnych naszkicuj wykres funkcji i omów jej własność y=3x2 , xЄR

Zadanie 2

Naszkicuj wykres funkcji f(x)=½(x-3)2+2, xЄR

Następnie na podstawie wykresu funkcji podaj:

- zbiór wartości tej funkcji
- równanie osi symetrii wykresu funkcji
- maksymalne przedziały monotoniczności funkcji

Zadanie 3

Napisz wzór funkcji kwadratowej y=-x2-8x-11 w postaci kanonicznej

Zadanie 4

Rozwiąż równanie

½x2-x+8=0

Zadanie 5

Rozwiąż nierówność

-x2+6x-9≥0
No kurcze jak ja tego nie lubiłam...:dry:ale juz masz rozwiazania, to zycze by byly dobrze:-)

eh Eliza nawet mi nie gadaj.. mam takiego smaka na seks a tu krew leci.. nie zawsze, najczęściej wieczorem ustępuje, ale to i tak nigdy nie wiesz czy seks nie spowoduje, że będzie leciała w trakcie a tego bym nie chciała..

Z maty kiepska byłam, więc nie pomogę niestety...

Praniem się zajęłam, moim kochanym dzieciaczkiem, niebawem spróbuję ją położyc spac bo nie miała drzemki popołudniu i jest padnięta.
Taaaa... cos wiem o tym.... Tyle ze ja to nie mam z kim:-p :dry:

konniczynka jejku To Twoja jest malunia:-) mój ma juz 73cm i ubranka 74 sa na styk:p

Połozyłam sie na wyrko i tak mi bylo cieplutko.... ide na łóżko.
u mnie znow wieje i sypie snieg! mowie wam porazka:-(
znow czesciej do pieca trzeba chodzic bo wiatr wywiewa wszystko:/ ehhhh i szybciej sie wypala...

Dobranoc.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry