reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi świeta racja ....

Wiecie co mój syn mnie rozwalił przed chwila.... bawi sie z Kubą i nagle słysze taki " mamoooo Kuba mi oko złamał!!!!".... hehehe
Hehe to mój daniel lepszy...Jak hania go uderzy to przylatuje do mnie i mówi: Mamo Hania mnie zabiła. :-D zamiast "zbiła" :-p dzieci....:-D

Widze temat konca swiata... ja sie go boje w sumie... no i dzieci mi szkoda... nie chcialabym zyc wtedy ale cóż...
No i znikłam bo mama mi przypomniala ze dzis wizyta u dentysty i juz jestem po:-) za tydzien nastepna osttania z tym zebem:-) zamierzam sie umawiac i reszte leczyc:-) teraz to kozak ze mnie...::-p

reklama
ELIZA - haha Daniel niezły agent ... ja dzisiaj idę do dentysty :-( masakra nie lubię :dry:

PATRYCJA - Twój też dobry agent :-p :-p

Ciekawe kiedy moja zacznie takie rzeczy mówić :-p póki co to gada tak pokracznie ale mówi najlepsza jest tak się jej pytam coś a ona mi yhhyymmm :-p

Patrycja jak raz pojdziesz to potem bedzie łatwiej sie umawiac, dlatgo ja teraz jak juz chodze to robie reszte zebów:-)
Soso zapomnialam podziekowac za spoźnione zyczonka dla Danielka:-) dziekuje:***
Femme oj poczekaj niedlugo zacznie ci gadac.... moje gadaly juz jak mialay 1.5 roku:-) miki tez juz zaczyna gaworzyc, mamamama, babababaaba:-) hehe

A tu mój łobuziak juz siedzący:-)

Załączniki

• a ja już siedze ładnie=).jpg
    a ja już siedze ładnie=).jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 30
Eliza słodki Mikuś. W tym niebieskim to jak mały Smerfuś wygląda=) Pocieszny jest=) Moja Martynka jak miała 5 miesięcy to też już siadała, ale pokracznie jej to wychodziło, chwiała się jak słomka na wietrze=D

Femme prześliczną buzię ma Twoja córcia, taka typowo dziewczęca no ciężko opisac, ale na prawdę śliczna=)

my dziś pomidorową z ryżem mamy=) spontan.

Misia od mojej mamy już prezent na Mikołaja dostała, ale znając mamę to będzie ich więcej bo już z miech temu kupiła jej kozaczki, że niby na Mikołaja, a dziś kredki, skarpetki i śpiewająco tańczącego bałwanka=D

Martynka ma drzemkę od 10 minut.

Eliza słodki Mikuś. W tym niebieskim to jak mały Smerfuś wygląda=) Pocieszny jest=) Moja Martynka jak miała 5 miesięcy to też już siadała, ale pokracznie jej to wychodziło, chwiała się jak słomka na wietrze=D

Femme prześliczną buzię ma Twoja córcia, taka typowo dziewczęca no ciężko opisac, ale na prawdę śliczna=)

my dziś pomidorową z ryżem mamy=) spontan.

Misia od mojej mamy już prezent na Mikołaja dostała, ale znając mamę to będzie ich więcej bo już z miech temu kupiła jej kozaczki, że niby na Mikołaja, a dziś kredki, skarpetki i śpiewająco tańczącego bałwanka=D

Martynka ma drzemkę od 10 minut.

ah sweita swita swieta czemu tak krotko zawsze trwaja :p kocham swieta

reklama
ooo temat obiadu....
ja już gotuje ziemniaczki i smaże schabowe.. do tego buraczki :):)
no i wziełam sie za robienie syropu z cebulki :)

Do góry