ooo temat obiadu....
ja już gotuje ziemniaczki i smaże schabowe.. do tego buraczki
no i wziełam sie za robienie syropu z cebulki![]()
hmmm a ja kurczaka robie z ziemniakami i cebola z zaprawa pomidorowa gotujeeee to bo nie jem smarzonego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo temat obiadu....
ja już gotuje ziemniaczki i smaże schabowe.. do tego buraczki
no i wziełam sie za robienie syropu z cebulki![]()
hmm, ale pewnie jest szansa, że się jej to skoryguje i będzie cacy=)Ale narobiłyście mi ochoty na obiadekmasakra a ja w tej pracy do 17 później do dentysty i pewnie po dentyście też nie będę mogła jeść jakiś czas -_-
![]()
moja córa też tak 5 miesięcy miała jak zaczynała siedzieć i tak jak SOSO 10 miesięcy skończyła i zaczęła chodzić :-)
VEGAS - dziękuje :-) żebyś widziała jakie ona cudne oczka miała :-) teraz ma zeza niestety :-( a w marcu dopiero wizyta u specjalisty na pewno okulary będzie musiała nosićcholerne geny K ...
![]()