reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale narobiłyście mi ochoty na obiadek :dry: masakra a ja w tej pracy do 17 później do dentysty i pewnie po dentyście też nie będę mogła jeść jakiś czas -_- :sorry:

moja córa też tak 5 miesięcy miała jak zaczynała siedzieć i tak jak SOSO 10 miesięcy skończyła i zaczęła chodzić :-)

VEGAS - dziękuje :-) żebyś widziała jakie ona cudne oczka miała :-) teraz ma zeza niestety :-( a w marcu dopiero wizyta u specjalisty na pewno okulary będzie musiała nosić :dry: cholerne geny K ... :-p

Ale narobiłyście mi ochoty na obiadek :dry: masakra a ja w tej pracy do 17 później do dentysty i pewnie po dentyście też nie będę mogła jeść jakiś czas -_- :sorry:

moja córa też tak 5 miesięcy miała jak zaczynała siedzieć i tak jak SOSO 10 miesięcy skończyła i zaczęła chodzić :-)

VEGAS - dziękuje :-) żebyś widziała jakie ona cudne oczka miała :-) teraz ma zeza niestety :-( a w marcu dopiero wizyta u specjalisty na pewno okulary będzie musiała nosić :dry: cholerne geny K ... :-p
hmm, ale pewnie jest szansa, że się jej to skoryguje i będzie cacy=)

Moj tez sie chwial tydzien temu a teraz juz ładnie siedzi:-D
kurde tak własnie mysllam ze teraz chwila moment i bedzie pierwszy zabek, rczkowanie a potem chwilka i chodzenie:-) Ja Mikusia tak uwielbiam ze jest moim oczkiem w glowie:-) niewiem czemu tak mam:-)

Co do obiadu to ja wlasnie id e ziemniaczki wlaczyc, do tego sosik mam i surówke z pekinki:-) mniam, a jestem glodna jak wilk:-) bo przed dentysta nie jadlam a po dentyscie z godzine nie mozna jesc...:dry:

VEGAS, PATRYCJA - okulary spoko ale zez nie ciekawie :sorry: Kubie się poprawiło ale teraz od 4 lat jak okularów nie nosi to znowu mu się zez pokazał ...więc ona też tak pewnie będzie miała w sumie ważne żeby okulary sprawiły że nie będzie tego zeza bo ogóle uważam że laska w okularach fajnie fygląda tak seksi :-D :-p

Laski ja tez chce obiad podzieli sie któraś z potrzebującym?

femme Kacper też ma lekkiego zeza jak patrzy na przedmioty które są w bliskiej odległosci, ma to po T. oczywiscie ale T. mimo to ma wzrok lepszy niz ja... ja to powinnam w okularach chodzić, a po zmroku nie powinnam wcale jeździc bo nie widze drogi:-p

Eliza tak się zastanawiałam właśnie czy mając kilkoro dzieci jakieś może byc tym oczkiem w głowie.

Moja Myszka zaczęła raczkowac jak miała 10 miesięcy a teraz zasuwa jak torpeda, tempo express, że hoho. A myślałam, że będzie dzieckiem nieraczkującym bo wolała zawsze chodzic trzymając się czegos /meble, dłonie moje czy męza/

UMI - hehe Nina ma mocnego zeza u mnie się z niej śmieją że patrzy sobie w oczy :sorry: :-p ...a widzę masz tak jak ja :laugh2: ja jak wyjeżdżam w nocy na miasto to wszyscy się chowają :-D:-p ale wypadku jeszcze nigdy nie miałam jakimś cudem a jeżdżę sporo :-)

reklama
ja Wam powiem, że moje okularki w szufladzie się kiszą=P nienawidzę siebie w okularach choc ludzie mówią, że jak Pani Psorka wyglądam i że tak fajnie dojrzale i kobieco. Ja siebie nie znoszę w brylkach i już. Za to chodziłam długo w soczewkach, bardzo sobie je chwaliłam. Teraz bez=P Jestem krótkowidzem.

Do góry