reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi ty prawie jak krytyk tyle tych filmów wymieniłaś:-)
Vegas Gratuluje:-) Mam nadzieję, że kiedyś zostannę chrzestną tylko ostatnio zauważyłam, że ta "instytucja" traci na znaczeniu a szkoda:no:
Pati choćby nie wiadomo jak by się uważało dzieciaki potrafią zaskoczyć, nigdy nie wiadomo na co te owsiki wpadną :dry:

A jeśli chodzi o wychodzenie z łóżeczka to mój P nauczy Mikiego wychodzenia z kojca a jaki był z tego dumny:confused2: normalnie kiedyś go zabiję :-p

Ewi nie boje sie:) juz tak robilam,wlosy nie wypadalay ni nic:) ale ja zawsze stsuje duzo odzywek,maseczek na wlosy,przed sszeniem czy rostowaniem specjalny preparat:) i niesa zniszczone:)

Paulqa i jak tam ??? rodzisZ?

No to Paulqa Twoja pora... :)
Kolia racja... nie mozna sie odwrócić ani na chwile... Seba zaczoł mi go karmić i musze zawsze patrzec co on mu daje i w jakich ilościach.... przeważnie daje mu tyle co dla kanarka hehe że ani tego nie poczuje :):)

edit..
Eve córeczka jest prześliczna :)::) a Ty widze zaraz po porodzie chudzina jesteś.... nie ma czego zrzucać .... zazdroszcze

Ostatnia edycja:
kolia zatłukłabym:p hihi no ale co poradzisz dumny tatus i tyle:)
pati Seba karmi Kube? dobre:-p to w sumie ty im do niczego nie jestes potrzebna hihi:-)
fikusek jakiej maski do włosów uzywasz?

No nie powiedziałabym hehehe.... jakby on go miał karmic tak na dłuższą mete to zagłodze dziecko hehehehe
widze rozmowa o włoskach.... ja pasemka robiłam w kwietniu... teraz zapuszczam włosy bo jeszcze troche wypadaja po porodzie a forbować...mmmm... no w sumie bym musiała zakryc te pasemka bo mam juz spore odrosty

paulqa do mnie napisala ze po porannym ktg zostawiaja ja w szpitalu.
wieczrem maja ja cewnikowac i dac kroplowke na wywloanie.
zajrzy wieczirem do nas z tel od swojego ukochanego.

Zdziwilam sie ze beda ja cewnikowac bo to sie robi do CC ale moze u nich inne zwyczaje.

paulqa do mnie napisala ze po porannym ktg zostawiaja ja w szpitalu.
wieczrem maja ja cewnikowac i dac kroplowke na wywloanie.
zajrzy wieczirem do nas z tel od swojego ukochanego.

Zdziwilam sie ze beda ja cewnikowac bo to sie robi do CC ale moze u nich inne zwyczaje.
super:)

co szpital to inne zwyczaje:)u mnie np wieczorem jak akcji nie ma to nie wywoluja tylko z ranca:)

reklama
Fikusek u nas też tak jest... wszystko tylko z rana....
kurcze musiałabym iśc na badanie do gina... ale jakoś mnie nie ciagnie :///
miałam pytać... dziewczyny czy jest to mozliwe by po krótkim karmieniu zostały w piersi guzki??
kurcze może przesadzam ale wczoraj badałam piersi i na prawej tak prawie pod pachą znalazłam mały guzek... mój tez go wyczuł...myślicie że to mogło zostać po karmieniu??

Do góry