dziewczyny mega dużo piszecie. Mam duuuże zaległości. Nie wiem co u was, czasu mi brakuje na czytanie ,tym bardziej że na neta mało i na krótko wchodze.
To powiem co u mnie w skrócie
Michaś jak mial pół roku stanął na nogi, po ok 3 tygodniach nauczył sie siedzieć, jak go posadze to siedzi twardo. Od kilku dni z pozycji siedzącej łapie sie za szczebelki i sam wstaje. No sam usiąść z pozycji leżącej to strasznie mu ciężko to idzie, kładzie sie na bok ręką odpycha i po 3000 razie usiądzie hehe.
Ogólnie je mało bo 150 ml kaszy 3razy dziennie i wciskać próbuje w niego jakieś inne jedzenie no ale sie scwaniłam i zmielone na pył biszkopty do kaszy mu dodaje, jest smaczniejsza i treściwsza a jemu tak smakuje ze czesciej je
Wszystkie szczepionki juz miał, kolejna dopiero w marcu ;p w grudniu tylko na bilans.
Co jeszcze moge powiedzieć, jak mu sie nudzi to mnie wola "Maa mmm maa" hehe i mowi "ałaaaał" (oznacza ze coś mu sie podoba)
Jeszcze 2 tyg temu myslalam ze raczej niekontrolowane te jego gadanie, ale teraz jak go coś rozśmieszy to zawsze tak mowi
Jeśli chodzi o mnie. Świetnie, jestem w związku jestem na stażu
chodze do szkoły ( codziennie teraz siedze w książkach) 5 grudnia egzaminy sa a mega dużo mam do nauki z biologii (przez pol roku calą ksiazke z nami przerobila!)
Pozew do sądu napisany (adwokat za calą sprawe o DNA i alimenty zażyczył sobie 2000 zł) ale jest świetny i warty tej kwoty!
Czekam teraz na termin rozprawy!
Szukam pracy jeszcze jakiejś dodatkowej (chciałabym jakiegoś dzieciaczka do opieki )
Moooże w następne wakacje wyprowadze się od rodziców
Możliwe że dostanie mieszkanie J. i z nim sie wyprowadze tam.
O moje uczucia jesli chodzi? To powiem tak ,zakochana nie jestem, ale ufam J. i chce dać mu szanse. Jeśli coś nie wyjdzie to trudno. Trzeba ryzykować inaczej nie poznam życia
Ixi czyżby już urodziła??
Asheara co u Ciebie słychać? Jak Damianek?
Umi jak ciociny skarb rośnie? Zdrowy? Rozrabia?
Elizka jak dzieciaczki? Czytałam coś wyżej że chyba ząbkuje Miki.. Mój nawet jednego zęba nie ma! Kiedyś myślalam ze to ząb a to pleśniawka i tyle..
Oo a co słychać u
Ewi ?
Kingusi ?
Tesknie za wami Mamuśki
I powiem szczerze że za brzusiem też.... Chciałabym za rok postarać się o drugie.. Ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Normalnie jestem tak zazdrosna o wszystkie kobietki z brzusiami..
Ja lece ktoś musi obiad zrobić i posprzątać a zaraz Michał rozrabiaka wstanie i nic nie zdążę zrobić!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE! I CAŁUJE DZIECIACZKI ;*