reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mariola idz z Kubusiem do lekarza moze cos sie dzieje ,albo zabkuje...mam nadzieje ,ze mu przejdzie ;)
dziewczyny czuje moje malenswo jak rusza glowka i barkami ale zupelnie inaczej jak zawsze jakos nizej kurde niech sie wkoncu cos ruszy bo umre juz za dlugo czekam noo ;)

reklama
Umi ja mam tak samo ja za długo gnije w łóżku to potem jestem nie do życia :)
Ja w sumie wolę wcześnie wstawać, bo wtedy dzień jest dłuższy i można więcej zrobić, a jak się za długo śpi, to jakoś się człowiek rozleniwia i nic się nie chce. Jednak 5.30 to trochę za wcześnie dla mnie, choć nie dla Emilki :wściekła/y:I marzy mi się wstanie od czasu do czasu o 10ej:dry:
Martwi mnie moj Kubus juz wam pisalam ze nie che jesc, jeszcze teraz mu jedynki gorne ida. Myslicie ze powinnam isc do lekarza jak on np ma dni w ktorch zje pol sloiczka obiadku czy zupki(130g) i tylko cyca ostatnio jego rekord to byla kaszka wypita na sniadanie 70ml potem jeden sloiczek i na kolacje jogorcik.
Nie chce jesc :( robilam mu juz nawet sama amu ale nie, jedyna rzecz ktora prawie zawsze zje to jogurt waniliowy oczywiscie dla niemowlat.
Poradzci mi cos, bo wariuje wydeje mi sie ze go zaglodze.
Idź do pediatry go zważyć. Jeżeli ładnie przybiera, to może mu po prostu więcej jedzenia nie potrzeba:confused: Może z cyca sporo wyciąga? :confused:
Eliza_eM;6206933} A mój szkrab od wczoraj mecze go by mówił "mama":dry: (ale ma matke uparta) no i dwa razy mu sie udało:-D wiem ze jeszcze nieswiadomie ale poweidzial:-D a jak bylam u dentystki mama nauczyla go cmokac:-D mowie wam ale agent z niego rosnie:biggrin2: [U pisze:
Pamietajcie głosowac:biggrin2:[/U]
Już zagłosowane na nowy dzień :biggrin2:
Szybko Miki zaczyna rozmowę :biggrin2: ja od Emilki ciągle słyszę mało wymowne: yyyeeeaaaauuu :-D

Idę się położyć i mam nadzieję, że jutro sobie pośpię ["marzenie ściętej głowy" :-p]

dzien dobry:)
dzieki za glosiki:****

miki wstal 5:30 le jazasnelam o 20 wiec wyspana jestem;]
teraz jem sniadanie, no i zupe musze zrobic. maly kimol sie pol godz to naczynia umylam tylkko;/// unas chyba zabkowanie sie zacznie.... maruda, wszystko do buzi:/// ehhhhhhhh

misia fajnie ze sie odezwalas:) matury z matmy tez bym sie bala i napewno bym jej nie zdala... ledwo na 2-3 sie wyciagalam w szkole:]]]

Hej laski.....
Misia witam ponownie ... :****
Mariola mój Kuba jak ząbki mu szły to tez nie jadł i spadł nieco na wadze....

Elizka głos oddany;-) A matura z matmy polega na wyćwiczenia schematu wystarczy obczaić zadania które zawsze są tylko liczby się zmieniają więc nawet na 2/3 da się łatwo zdać:-)

Wyobraźcie sobie, że Miki jeszcze śpi :szok: cały dzień będzie porypany wszytko się przesunie, przesadza już :-p

Elizka głos oddany;-) A matura z matmy polega na wyćwiczenia schematu wystarczy obczaić zadania które zawsze są tylko liczby się zmieniają więc nawet na 2/3 da się łatwo zdać:-)

Wyobraźcie sobie, że Miki jeszcze śpi :szok: cały dzień będzie porypany wszytko się przesunie, przesadza już :-p
dzieki:*
oj no to niezle pospal sobie:-) Moj wreszcie zasnol, zupka sie gotuje i tylko zostalo mi włosy umyc bo dzis do gina lece na 14-15 bo juz tabletek na dzis nie mam:szok: heh jestem ciekawa czy wszystko jest oki... i ze nie jestem "niechcacy" w ciazy mimo antykoncepcji :dry:

Witam.
Dzisiaj tak tylko o sobie trochę napisze bo za bardzo nie mam ochoty na pisanie od kilku dni, bo i humor mam zrypany.
Dzieciaki mi dzisiaj pospały do 8.20 a spać poszły po 20. Teraz po śniadanku robią bałagan.

Mam nadzieję że jutro już będę miała więcej siły by pisać bo coraz to rzadziej tu zaglądam.

I ja sie witam.
mi mloda pospala do 8:30 razem ze mna bo M wstal wczesnie i poszedl pic kawe... spie sobie spiech nagle slysze jakis trzask i placz. julka wstala a ze spala z nami po srodku to byla na zewnatrz i sie obudzila i postanowila zejsc z lozka na glowke prawdopodobnie... dobrze ze na podlodze elzala narzutka na lozko to na nia upadla zawsze cos ale zaczela plakac a jak szybko polozylam do siebie i przytulilam to pzrsetala od razu plakac i gaduliła sobie... wydaje mi sie ze nie mocno sie uderzyla tylko wiecejpzrestraszyla... bo jak ja cos naprawde boli to tak szybko plakac nie przestaje.
a ja mialam pobudke w szoku i strachu bo nie wiedzialam o co chodzi!

reklama
Do góry