reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusku tylko doadac sie z tymi mendami to jest problem juz awantura sie kolejna szykuje ;/
ale telefon swoj odebralam w koncu od mendy i mam juz nigdy juz nic mu nie porzycze bo 3miesiace sobie kupuje tel i nie kupil jeszcze a ja do szpitala musze miec swoja nokie jest stara ale moja ;)
noo agnieszka dawno ciebie nie widzialam na forum ,ja wlasnie czekam na swoja kolej zeby urodzic swoja perelke

reklama
fikusku najgorsze jest to ,ze to mojej mamy facet i jego syn i zamiast mi pomagac to jeszcze sie na mnie psychicznie znecaja ;/
ale czekam do soboty niech sie wyprowadzaja jak najszybciej bo ja chce zyc spokojnie ze swojom rodzinka bo przez nich nawet do mamy swojej sie nie odzywam bo mieszaja miedzy nami i miedzy mna i marcinem tez chca mieszac do tego ciagle mnie i moje rodzenstwo obrazaja !nie mowiac o tym ,ze ojczym chcial dac matce mojej ultimatum ,zeby wybierala on albo moja starsza siostra ;/ wredny czlowiek

fikusku najgorsze jest to ,ze to mojej mamy facet i jego syn i zamiast mi pomagac to jeszcze sie na mnie psychicznie znecaja ;/
ale czekam do soboty niech sie wyprowadzaja jak najszybciej bo ja chce zyc spokojnie ze swojom rodzinka bo przez nich nawet do mamy swojej sie nie odzywam bo mieszaja miedzy nami i miedzy mna i marcinem tez chca mieszac do tego ciagle mnie i moje rodzenstwo obrazaja !nie mowiac o tym ,ze ojczym chcial dac matce mojej ultimatum ,zeby wybierala on albo moja starsza siostra ;/ wredny czlowiek
idiota i tyle:/ aby takiemy przywalic:/to moze zaczal by yslec:/

idiota i tyle:/ aby takiemy przywalic:/to moze zaczal by yslec:/
on juz dostal nie raz w moim miescie za mnie :wściekła/y:ale to nic nie pomoglo mialam zawsze zycie umilone przez nigo :wściekła/y:teraz nie moge sie denerwowac bo mam depresje przez niego i jego synusia lukaszka od 13roku zycia ,ale co tam ich to interesuje oni mnie widza jak cos potrzebuja albo z internetu chca skorzystac ale teraz wszystko skoncze i juz nawet nie chce z mama swoja rozmawiac bo mam swoja rodzine o ktora musze dbac :dry:a ona jak chce to niech wybiera sobie miedzy dziecmi a nimi mi na tym nie zalezy i tak od 8roku zycia bylam skazana na siebie i musialam dac rade :no:

on juz dostal nie raz w moim miescie za mnie :wściekła/y:ale to nic nie pomoglo mialam zawsze zycie umilone przez nigo :wściekła/y:teraz nie moge sie denerwowac bo mam depresje przez niego i jego synusia lukaszka od 13roku zycia ,ale co tam ich to interesuje oni mnie widza jak cos potrzebuja albo z internetu chca skorzystac ale teraz wszystko skoncze i juz nawet nie chce z mama swoja rozmawiac bo mam swoja rodzine o ktora musze dbac :dry:a ona jak chce to niech wybiera sobie miedzy dziecmi a nimi mi na tym nie zalezy i tak od 8roku zycia bylam skazana na siebie i musialam dac rade :no:

no i dobrze....moze twoja mama przjrzy na oczy bo nie warto byc z takim czlowiekiem.

przez tyle lat bo juz 10albo11lat jak sa razem nie zmadrzala to teraz tez nie zmadrzeje ja juz w to nie wierze ;( ale mam plus ,ze z tesciowa zaczelam sie dogadywac bardzo dobrze i ona mnie wspiera ;)
chociaz poczatki mialam z tesciowa ciezkie to jak jej powiedzialam jaka mam sytulacje w domu dokladnie to poprostu nie chce z moja matka rozmawiac a o ojczymie nawet slyszec nie chce do tego doszlo w rodzinie ;/
a jak tam alanek??chlopak ci rosnie jak na drozdzach ,a moje malenstwo sie wypycha wlassnie ;)jutro halloween i moze wykracza wszyscy ,ze to jutro ;)

reklama
daff zeby to bylo takie proste ;)heh ale dzis mam nadzieje,ze sie bujnie bo mam bole krzyzowe ktore nie mijaja wogole sa takie delikatne jak by ktos mnie kul igla hmm
a maluszek glowka kreci i sie wypycha ale nic kurcze wody jeszcze nie odeszly,a byla moja kolezanka i rozmawiala sobie z malenstwem i zapytala czy dzis albo jutro wyjdzie to zaczal kopac i skakac lobuziak kochany ;)

Do góry