reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EVEEE!!!!!! ty jeszcze nie urodzilas????????????????

a ja sie witam po calym dniu nieobecnosci.bylismy w odwiedzinach u jednej cioci a potem u drugiej. i u kolegi z lutego , sie wybawili wyszaleli a potem to juz tylko marudzenie. ale bylo super ja jestem juz padnieta

reklama
daff kochana ja juz biegalam i dupa tylko skorcze izero nic wiecej ;/
marcin spi jak zabity kruszynka tez spi ,a ja ogladam na polsacie lawstoranta ale nie podoba mi sie juz ta komedia myslalam ,ze bedzie cos fajnego ale mylilam sie ;)

daff kochana ja juz biegalam i dupa tylko skorcze izero nic wiecej ;/
marcin spi jak zabity kruszynka tez spi ,a ja ogladam na polsacie lawstoranta ale nie podoba mi sie juz ta komedia myslalam ,ze bedzie cos fajnego ale mylilam sie ;)
hej witam sie ponownie wieczornie
eve co do ojczmow wie c czuejsz moja mama byla tez z facetem ktorego nieznosilam ale ja zostawil skur.... dla mlodszej wiec moja mama czy chciala czy nie musiala sie obudzic ale wim ze do dzisiaj go kocha wiec wem kochana co czujesz jak chodz o twjego ojczyma olej go mowie ci po co masz sobie psuc nerwy a moja mala dopiero zasnela meczylam sie zn ia z 2 godziny by zasnela moj sie uczy ob w poniedzalk ma egzamin jakis na uczelni czy cos wiec ja sie nudzeeeeeeeev

Becia jak chdz o zebra to mnie tylko mala teroryzowala i kopala myslalam czasem jak bylam zazwyczaj w szkole ze dostane na leb a jedna lekcja trwala potora godziny uzylam sie zaocznie bo balam sie normalnie chodzic do szkoly moja miejscowosc jest mala tam gdzie mieszkalaam w Polsce i ladnie lubili plotkowac a ja nie chcialam sie bez potrzeby denerwowac

o Dafii widze ze poszla spac b koleczko szare sie zrobilo:)

a u mnie bez zmian czekam do 8mego czy malpa przyjdzie czy nie caly czas mam nadzieje ze nie:p

Gosia wstaw zdjecia swojego malenstwa:p

Ostatnia edycja:
Beacia a bierzesz jakies lekarstwa w ogole?
Wydaje mi sie ze klucie zeber to raczej nic nie pokojacego, ale jesli masz sie uspokoic to jedz na IP.

Soso a co Twoj luby tam studiuje?

Dzieczyny a cos oznacza jak brzuch tak boli troche jak na okres? Bo wlasnie mnie tak cos pobolewa i nie wiem czy brac nospe czy nie... az tak bardzo nie boli tylko boje sie ze jest cos nie halo:/

Jezuu jeszcze niby zostalo 2tygodnie... eh ciekawe kiedy to sie stanie...

Eve a dlaczego w Twoich suwaczkach jest taka rozbierznosc?

Ostatnia edycja:
reklama
Beacia a bierzesz jakies lekarstwa w ogole?
Wydaje mi sie ze klucie zeber to raczej nic nie pokojacego, ale jesli masz sie uspokoic to jedz na IP.

Soso a co Twoj luby tam studiuje?

Dzieczyny a cos oznacza jak brzuch tak boli troche jak na okres? Bo wlasnie mnie tak cos pobolewa i nie wiem czy brac nospe czy nie... az tak bardzo nie boli tylko boje sie ze jest cos nie halo:/

Jezuu jeszcze niby zostalo 2tygodnie... eh ciekawe kiedy to sie stanie...

Eve a dlaczego w Twoich suwaczkach jest taka rozbierznosc?

kochana bol jak na # jest nomalny wez nospe tosa skucze przepowiadajace masz prawo do nich bo juz zostalo ci dwa tyg nie masz sie o co martwic ta surcze

Do góry